Резултат на AWES 2022 година

AWES Резултат 2022 Линк за преземање, отсечен, важни детали

Известено е дека Здружението за образование за благосостојба на армијата (AWES) го објави резултатот AWES 2022 денес, 22 ноември 2022 година, преку својата официјална веб-страница. Со помош на нивниот уписен број и датум на раѓање, кандидатите кои учествувале на овој регрутен испит можат да ги проверат своите резултати. Регрутирањето на персонал во сите институти, училишта и колеџи е…

Прочитај повеќе

Резултат на ICSI CSEET ноември 2022 година

ICSI CSEET Резултат од ноември 2022 година Линк за преземање, Важни детали

Според најновите извештаи, Институтот за секретари на компании на Индија (ICSI) го објави ICSI CSEET Резултатот ноември 2022 година на 21 ноември 2022 година во 4:00 часот. Кандидатите кои се појавија на овој приемен испит можат да ги проверат своите резултати користејќи ги нивните ингеренции за најавување. Тест за влез на извршниот секретар на компанијата (CSEET) 2022 година за…

Прочитај повеќе

AIIMS INI CET Резултат

AIIMS INI CET Резултат 2022 година на издавање, линк за преземање, практични детали

Според најновите извештаи, Индискиот Институт за медицински науки (AIMS) е подготвен да го објави AIIMS INI CET Резултатот 2022 денес, 19 ноември 2022 година. Ќе биде достапен на официјалната веб-страница и кандидатите можат да го проверат со обезбедување на потребни акредитиви. AIIMS го спроведе Комбинираниот влез со национално значење…

Прочитај повеќе

Резултат на Карнатака GPSTR

Список за избор на резултати од Карнатака GPSTR 2022 година, Линк за преземање, Важни детали

Одделот за основно и средно образование, Карнатака го објави Карнатака GPSTR Резултат 2022 на 18 ноември 2022 година преку својата веб-страница. Оние кои се појавија на писменото испитување на Регрутирање на наставници од дипломирани основни училишта 2022 година, можат да го проверат својот резултат користејќи го методот според името или со помош на Ролен број. Списокот за избор на GPSTR 2022 е исто така…

Прочитај повеќе

BPSC 67. Резултат од прелиминарните натпревари

BPSC 67th Prelims Резултат 2022 Датум, прекин, врска, важни детали

Според најновите вести, Комисијата за јавна служба на Бихар (BPSC) е подготвена да го објави долгоочекуваниот BPSC 67-ти прелиминарски резултат 2022 година денес, 14 ноември 2022 година. Откако ќе бидат објавени, кандидатите кои се појавија на прелиминарниот испит можат да го проверат и преземаат резултатот користејќи ги нивните ингеренции за најава. Многу доверливи медиумски платформи го известуваат исходот…

Прочитај повеќе

JPSC AE Резултат 2022 година

JPSC AE Резултат 2022 Финале - Датум, Врска, Пресечен, Практични детали

Според најновите вести, Комисијата за јавни услуги во Џарканд (JPSC) го објави JPSC AE Резултатот 2022 година на 8 ноември 2022 година. Врската со резултатот е активирана и можете да пристапите до неа со обезбедување на потребните акредитиви, како што се бројот на списокот и датумот на раѓање. Писмениот испит и интервјуто за регрутирање (Адв.бр. –…

Прочитај повеќе

SSC GD Финален резултат

SSC GD Финален резултат 2022 PDF излез – Линк за преземање, список за заслуги, практични детали

Државната комисија за избор (ДКС) го објави конечниот резултат на SSC ​​GD 2022 година на 7 ноември 2022 година преку веб-страницата. Кандидатите кои се појавија на писмениот испит можат да ги проверат своите резултати користејќи ги потребните акредитиви за најава. Огромен број аспиранти кои бараат работа се пријавија и учествуваа во првата фаза…

Прочитај повеќе

Резултат на UGC NET

UGC NET Резултат 2022 Време, датум, Линк за преземање, Практични детали

Националната агенција за тестирање (NTA) е подготвена да го издаде UGC NET Резултатот 2022 денес, 5 ноември 2022 година во секое време, како што информира претседателот на UGC, Мамидала Јагадеш Кумар. Откако ќе бидат ослободени, кандидатите што се појавија во декември 2021 и јуни 2022 година (споени циклуси) сега можат да ги проверат своите картички со резултати користејќи ги нивните ингеренции за најавување. На…

Прочитај повеќе

Резултат на MPPSC AE

MPPSC AE Резултат 2022 Датум, Врска за преземање, Важни детали

Комисијата за јавна служба во Мадја Прадеш го објави резултатот MPPSC AE 2022 денес, 4 ноември 2022 година преку веб-страницата. Апликантите кои се појавија на испитот сега можат да го проверат резултатот користејќи ги потребните акредитиви. Комисијата го спроведе испитот за помошен инженер MPPSC на 3 јули 2022 година и се појавија огромен број кандидати…

Прочитај повеќе

Резултат на кооперативниот инспектор на ППСЦ

Резултат на PPSC кооперативен инспектор за 2022 година Датум на објавување, линк за преземање, фини поени

Комисијата за јавна служба во Пенџаб се очекува да го објави резултатот на Кооперативниот инспектор на PPSC за 2022 година на 4 ноември 2022 година, според многу извештаи. Може да биде објавен во секое време денес, затоа кандидатите треба често да ја проверуваат веб-страницата на PPSC. Откако ќе бидат објавени, кандидатите можат да го проверат и преземаат исходот од писмениот испит со обезбедување на потребните…

Прочитај повеќе

Резултат на DSSSB помошник од основно образование

DSSSB Помошник од основно образование Резултат за 2022 година Датум, врска, важни детали

Одборот за избор на подредени служби во Делхи (DSSSB) е подготвен да го објави резултатот за помошник наставник во основно основно образование за DSSSB 2022 година денес, 2-ри ноември 2022 година. Врската со резултатот ќе се активира во секое време денес, а потоа можете да пристапите до неа користејќи ги бараните акредитиви. Кандидатите кои сами се пријавиле и се појавиле на писмениот испит чекале…

Прочитај повеќе

Резултат на Раџастан BSTC

Раџастан BSTC Резултат 2022 година Датум и време, линк за преземање, корисни детали

Одделот за основно образование, Владата на Раџастан е подготвена да го објави резултатот од Раџастан BSTC 2022 денес, 1 ноември 2022 година. Според најновите вести, исходот од овој приемен испит ќе биде објавен денеска во 1 часот. Кандидатите потоа можат да ги проверат и преземаат своите резултати со посета на официјалната веб-страница на…

Прочитај повеќе