Објаснет тест за невиност на TikTok: Како да го направите тестот?

Уште еден квиз е во тренд на познатата платформа за споделување видеа и неодамна беше во центарот на вниманието. Зборуваме за тестот за невиност на TikTok кој е еден од најновите трендови на оваа платформа. Овде ќе ги научите сите детали во врска со тоа и ќе знаете како да учествувате во овој квиз.

Ова не е прв пат квизот да стане вирален на оваа платформа неодамна и бевме сведоци на слични на Тест за ментална возраст, Тест за возраст на слух, и разни други квизови собраа милиони прегледи. Ова го одредува вашето ниво на невиност.

Откако концептот ќе стане вирален на оваа платформа, сите влегуваат и лудо го следат. Ист е случајот со овој тренд, корисниците го пробуваат овој квиз и ги додаваат своите реакции. Некои се многу изненадени од резултатот од овој тест, а очигледно има и неколку кои се шокирани.

Што е тест за невиност на TikTok?

Тестот за невиност TikTok е најновиот квиз што станува вирален на платформата. Во основа, тоа е тест кој се состои од 100 прашања поврзани со се што ќе наидете во животот. Врз основа на вашиот одговор, апликацијата одлучува за вашето ниво на невиност.

100-те прашања од тестот за невиност вклучуваат изјави како „испушив цигара“, „имав лажна лична карта“, „испратив голи“, „имав корона“ и многу повеќе слични фрази. Учесникот мора да ги достави сите одговори и ќе го пресмета вашиот резултат од 100.  

По завршувањето на тестот, го пресметува вашиот резултат и исто така ви дава титула како „Бунтовник“, „Незнабожец“, „Бади“ или „Ангел“. Корисниците на TikTok го прикажуваат малку поинаку додека пуштаат снимка од поставените прашања и одговараат на нив со помош на прстите.

@emmas_dilemmas

Гледајте до крај за изненадување (претпоставувам дека не сум толку невин): # fyp #за тебе #тиктокер #невинпредизвик#христијански девојки#KeepingItCute#B9#сума 🌺🌊🐚

♬ невин чекккк – 😛

Овој тест е инспириран од познатиот Тест за чистота на оризот од 1980-тите во кој ви беа поставени слични прашања и треба да го означите вашиот одговор. Новата верзија е креирана од BFFs Grace Wetsel (@50_shades_of_grace) и Ella Menashe (@ellemn0).

Тие сметаат дека претходната верзија на тестот е застарена и се состои од прашања кои се однесуваат на старите времиња кога немало социјални медиуми. Сега времињата се сменија и луѓето го живеат животот поинаку, затоа тие соодветно ги ажурираа барањата.

Трендот навлезе и има 1.3 милиони прегледи во рок од 24 часа. Ќе видите многу видеа поврзани со него под повеќе хаштагови како што се #innocencetest, #innocencetestchallenge итн.

Како да направите тест за невиност на TikTok

Како да направите тест за невиност на TikTok

Доколку сте заинтересирани да учествувате во овој тренд и посетете го квизот за да ја проверите вашата невиност, тогаш следете ги долунаведените упатства.

  • Прво, посетете го веб-страница за тест за невиност
  • На почетната страница, ќе имате 100 прашања со поле за обележување
  • Ставете белег на активностите што сте ги направиле во вашиот живот
  • Сега притиснете го копчето Пресметај го мојот резултат за да го видите резултатот
  • Конечно, резултатот ќе биде достапен на вашиот екран, направете скриншот за да можете да го споделите со вашите пријатели

Исто така прочитајте: Тест за врска со шумски прашања на TikTok

Последни мисли

Лудите работи стануваат вирални на оваа платформа за споделување видеа, сепак, Тестот за невиност на TikTok изгледа пристоен бидејќи го одредува вашето ниво на невиност поставувајќи прашања во врска со вашите навики и секојдневни активности. Тоа е се за овој пост за да се збогуваме.

Оставете коментар