Кодови на Jujutsu Chronicles февруари 2024 година - Побарајте корисни бесплатни надоместоци

Заинтересирани сте да дознаете за новите и работните кодови за хроники на џуџутсу? Потоа го посетивте вистинското место бидејќи ќе ви претставиме листа на кодови за Jujutsu Chronicles Roblox. Има многу бесплатни награди за преземање и користење додека ја доживувате играта.

Jujutsu Chronicles е уште една фасцинантна игра на Roblox базирана на популарната аниме и манга серија Jujutsu Kaisen. Развиена е од креаторот на Roblox наречен Jujutsu Chronicles и првпат беше објавена во јули 2023 година. Борбената игра нуди привлечно борбено искуство.

Во оваа авантура на Роблокс, ќе бидете млад волшебник и ќе ги испратите на училиште. Вежбајте борејќи се со кукли за обука за да станете подобри, а потоа предизвикувајте ги другите играчи да станат посилни и да добиваат битки. Целта на играчот е да стане врвен борец и да ги победи сите во играта.

Кои се шифрите на хрониките на џуџутсу

Подготвивме вики за кодови за јуџутсу хроники за да помогнеме да разбереме кои се работните кодови за оваа игра и како тие можат да се откупат. Ќе се запознаете со секој активен код и ќе научите како да ги користите во играта за да барате бесплатни пари.

Шифра е комбинација од букви и броеви распоредени на специфичен начин. За да ги добијат бесплатните награди, играчите треба да го внесат кодот точно како што е обезбеден од развивачот во полето за откуп. Кодовите за одредено искуство со Roblox ги објавува развивачот на играта преку платформите за социјалните медиуми на играта.

Алфанумеричките комбинации нудат поинаков начин да ги добиете вредните работи во играта без да трошите пари или да достигнете одредено ниво. Во оваа игра, можете да ги користите за вртења во клан, вртења за проклетство и специјални ставки кои можат да ја подобрат вашата статистика и да ги подобрат вашите вештини за борба.

Корисниците на Roblox навистина уживаат да добиваат предмети и ресурси бесплатно, така што поминуваат многу време во пребарување на интернет за нови кодови. Но, погодете што на нашата веб-страница, можете да ги најдете сите најнови кодови за оваа игра и другите игри на Roblox. Тоа значи дека не треба да барате никаде на друго место. Само посетете ја нашата веб-страница секогаш кога ги барате.

Roblox Jujutsu Chronicles Codes 2024 февруари

Следната листа се состои од сите работни кодови за оваа конкретна игра на Roblox заедно со информации за наградите.

Список со активни кодови

 • Посети13M – 200 вртења со проклетство и 100 вртења од клан (ново!)
 • Favs60K – штета, 75 вртења со пцовки и 50 вртења од клан
 • БРАТ – 75 вртења со пцовки и 50 вртења од клан
 • Посети12M – 150 вртења со проклетство и 75 вртења од клан
 • Нова Година 2024 – 150 вртења со пцовки и 75 вртења од клан

Список со истечени шифри

 • Visits9M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • ExploitPatch – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Денот на благодарноста2023 – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Visits8M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes20K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Favs50K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Visits7M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Favs44K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes17K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Rework2 – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes16K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Visits6M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Pact400 – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Favs40K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes15K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • HAPPYHALLOWEEN – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes14K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Visits5M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Отплати - Откупете го кодот за бесплатни награди
 • BoostFix – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Visits4M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Favs30K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes12K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Khronos – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes9K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes8K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • OneYear – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Favs20K – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Visits3M – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Likes7K – Откупете го кодот за бесплатни награди (0.2% за тајна ставка)
 • RatesUp – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • AnotherThanks – 25 вртења на кланот и 25 вртења со проклетство (ново!)
 • TwoMillion – таен предмет (нов!)
 • Likes4K – 25 вртења од клан и 25 вртења со проклетство (ново!)
 • Pity3 – 25 вртења од клан и 25 вртења со проклетство (ново!)
 • Штета2 – 25 вртења од клан и 25 вртења со проклетство
 • Штета – 25 вртења од клан и 25 вртења со проклетство
 • Ребаланс – десет вртења од клан и десет вртења со проклетство
 • NewGun2 – вртења на клан и проклетство
 • NewGun – се врти клан и проклетство
 • FirstMillion – се врти клан и проклетство
 • BigThanks – 25 вртења од клан и 25 вртења со проклетство
 • InventoryUpdate – пет вртења на кланот и пет вртења со проклетство
 • Тестирање – десет вртења од клан и десет вртења со проклетство
 • AlphaTester – пет вртења од клан и три вртења со проклетство
 • RipGojo – 15 вртења од клан и 25 вртења со проклетство

Како да ги откупите кодовите во Jujutsu Chronicles Roblox

Како да ги откупите кодовите во Jujutsu Chronicles Roblox

На следниот начин, можете да ги откупите шифрите и да стекнете бесплатни.

Чекор 1

Пред сè, отворете ги Roblox Jujutsu Chronicles на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Кодови што се наоѓа на страната на екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави поле за откуп, напишете код во полето за текст или можете исто така да ја користите командата copy-paste за да ја ставите таму.

Чекор 4

Конечно, кликнете/допрете го копчето Enter за да ги добиете бесплатните поврзани со нив.

Важно е да знаете дека програмерите не ни кажуваат кога ќе истечат шифрите, па затоа е најдобро да ги користите веднаш. Исто така, штом одреден број луѓе користат код, тој повеќе нема да работи.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Спојувајте ги шифрите за симулатор на трка

Заклучок

Играчите ќе можат бесплатно да откупат некои корисни ставки во играта, како што се вртења на клан, вртења со проклетство и специјални ставки кога ги користат кодовите за средби на Roblox 2023-2024. Користете ги за да го подобрите вашето искуство со игри и да ги подобрите вашите вештини како играч во играта.

Оставете коментар