Онлајн кодови на Kengun декември 2022 година - Добијте корисни бесплати

Дали сакате да знаете за најновите онлајн кодови на Kengun? Ако е така, ќе ви биде мило да ја посетите оваа страница каде што ќе ги најдете новите кодови за Kengun Online Roblox. Има многу бесплатни работи за откупување, како што се готовина, прелистување клан и многу повеќе.

Kengun Online е добро позната игра Roblox создадена од развивач наречен Kengun Association. Тоа е искуство со Roblox каде играчите треба да завршат потраги и да ги победат непријателите за да се истакнат. Ќе можете да создадете лик по ваш избор и да стекнете искуство со завршување на различни задачи што ги нуди играта.

Главната цел на играчот во оваа игра е да стане моќен и да владее со светот. Израмнувањето на ликот и победувањето на непријателите ви овозможуваат да ги подобрите неговите способности. Играта е развиена за платформата Roblox и е бесплатна за играње како другите на оваа платформа.

Кои се онлајн кодовите на Kengun

Во овој пост, ќе го претставиме викито Kengun Online Codes во кое ќе научите за најновите кодови објавени од развивачот на оваа конкретна игра. Можете исто така да го проверите методот за нивно откупување и бесплатните награди поврзани со секоја од нив.

Кодот е алфанумерички ваучер/купон издаден од развивачот што може да се користи за да се добијат некои работи во играта бесплатно. Бесплатите ќе ви помогнат на неколку начини бидејќи можете да ги користите за да купите други предмети од продавницата или продавницата во апликации.

Исто како и за другите игри на Roblox, креаторот на Здружението Kengun ги објавува шифрите преку платформите за социјалните медиуми. Можете или да го следите KengunOnline Твитер сметка или придружете се на неговиот Discord сервер за да останете во тек со доаѓањето на новите кодови.

Исто така, можете да ги обележите нашите Бесплатни откупи кодови страница за да дознаете за најновите кодови за многу игри на Roblox. Има многу придобивки од откупувањето на овие алфанумерички купони бидејќи можете да добиете неколку корисни бесплатни награди што може дополнително да се користат за подобрување на способностите на ликот во играта.

Кенгун онлајн кодови 2022 година (декември)

Следната листа ги содржи сите работни кодови на Kengun онлајн заедно со информациите за наградите прикачени на секоја од нив.

Список со активни кодови

 • 100 илјади посети – 5,000 готовина
 • Пари за Денот на благодарноста – 5,000 готовина
 • Денот на благодарноста Reroll1 – Клан Reroll
 • Денот на благодарноста Reroll2 – Клан Reroll
 • Денот на благодарноста Reroll3 – Клан Reroll
 • Денот на благодарноста Reroll4 – Клан Reroll
 • Денот на благодарноста Reroll5 – Клан Reroll
 • SkillFixMoney – 1,000 готовина
 • StyleReset – Ресетирајте го вашиот стил
 • 1.2.7 Reroll3 – Клан Рерол
 • 1.2.7 Reroll2 – Клан Рерол
 • 1.2.7 Reroll1 – Клан Рерол
 • 1.2.7 Готовина – 2,500 Пари
 • 1.2.6 Готовина – 2,500 Пари
 • UpdateCash – 2,500 готовина
 • UpdateReroll1 – Прелистување на клан
 • UpdateReroll2 – Прелистување на клан
 • 200 илјади посети Reroll1 – Прелистување на клан (НОВ)
 • 200 илјади посети Reroll2 – Прелистување на клан (НОВ)
 • 200 илјади посети Reroll3 – Прелистување на клан (нов код)
 • 200 илјади посети готовина – 5,000 готовина (нов код)

Список со кодови на Patreon – Ниво 1, Ниво 2 и Ниво 3

 • 200k Посети Patreon Reroll1 – Clan Reroll
 • 200k Посети Patreon Reroll2 – Clan Reroll
 • 200 илјади посети Patreon готовина – 5,000 готовина
 • Патреон готовина за Денот на благодарноста – 5,000 готовина
 • Денот на благодарноста Patreon Reroll1 – Clan Reroll
 • Денот на благодарноста Patreon Reroll2 – Clan Reroll
 • Денот на благодарноста Patreon Reroll3 – Clan Reroll
 • Денот на благодарноста Patreon Reroll4 – Clan Reroll
 • Денот на благодарноста Patreon Reroll5 – Clan Reroll
 • 1.2.7 Патреон Кеш – 2,500 Пари
 • 1.2.7 Patreon Reroll1 – Clan Reroll
 • 1.2.7 Patreon Reroll2 – Clan Reroll
 • 1.2.6 Патреон Кеш – 2,500 Пари
 • PatreonClanReroll1 – Клан Рерол
 • PatreonClanReroll2 – Клан Рерол
 • PatreonClanReroll3 – Клан Рерол
 • PatreonClanReroll4 – Клан Рерол
 • PatreonClanReroll5 – Клан Рерол

Список со истечени шифри

 • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во Kengun онлајн

Како да ги откупите кодовите во Kengun онлајн

Ако не го знаете методот на откуп, тогаш следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Само извршете ги инструкциите дадени во чекорите за да ги добиете сите поволности што се нудат.

Чекор 1

Прво, стартувајте го Kengun Online на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, притиснете го копчето М на тастатурата.

Чекор 3

Потоа кликнете/допрете на опцијата Поставување што ја гледате на екранот.

Чекор 4

Сега на екранот ќе се појави прозорецот за откуп, внесете код во препорачаното поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 5

На крајот, кликнете/допрете на копчето Испрати за да го завршите откупот и да ги соберете наградите што се нудат.

Имајте предвид дека кога кодот за откуп е откупен до својот максимален износ за откуп, тој ќе престане да работи. Покрај тоа, некои од нив се временски ограничени и истекуваат по достигнувањето на лимитот. Затоа, откупите мора да се обработат на време и што е можно поскоро.

Проверете го и најновото Сите лоши деловни кодови 2022 година

Заклучок

Ако сакате брзо да се искачите на ниво во оваа авантура со Roblox со улоги, едноставно откупете ги онлајн кодовите на Kengun. Ги дадовме сите важни детали во оваа објава и доколку имате дополнителни прашања, објавете ги во делот за коментари на крајот од страницата.

Оставете коментар