King Legacy Codes Wiki март 2023 година (Ново ажурирање 4.5.3) Добијте корисни бесплатни

Денес ќе го претставиме Викито на King Legacy Codes во кое ќе научите за новоиздадените кодови за King Legacy Roblox. Има многу предмети и ресурси што треба да ги стекнете откако ќе ги откупите, како што се beli, ресетирање на статистика, скапоцени камења и неколку други практични бесплатни понуди.

Игра базирана на манга серијата One Piece, Roblox King Legacy мами играчи од сите возрасти и демографија. Собирате ѓаволски плодови, како што вели приказната, претурајќи низ огромните пространства на мапите.

Таа е развиена од Venture Lagoons за платформата Roblox и е една од најпосетуваните игри на оваа платформа. Досега има забележано повеќе од 1,550,834,765 посетители, а 1,529,315 посетители ја додале оваа возбудлива авантура во нивните омилени.

Кои се Детали за Вики кодови за наследство на кралот

Објавата ги содржи сите шифри за наследство на кралот 2023 кои моментално работат и може да се откупат за да се добијат поврзаните бесплатни награди. Ќе го најдете и процесот на добивање откуп, така што ќе можете лесно да собирате корисни гратис.

Готовината, позната како Beli во играта, овошјето и, секако, Devil Fruits, може да се набават без да мора да патувате наоколу барајќи ги, способност за освојување што ве прави најдобри во арената, потрага по пари X2, ковчег брод, ноќно сечило , пад на ставка, торба со овошје и ресетирање на статистиката се меѓу ставките што може да ги добиете.

Програмерите на Venture Lagoons дистрибуираат откупливи кодови на редовна основа преку официјалните сметки на социјалните медиуми, како што е Thai Piece на Twitter, заедно со детали за наградите. Кодовите се алфанумерички ваучери/купони што може да се откупат за ставки во играта.

Како резултат на тоа, можете да станете господар освојувач качувајќи се по скалата, истражувајќи огромни океани и егзотични острови, како и консумирајќи овошје за да ја подобрите моќта на вашиот карактер. Оттука, ова е вашата шанса да го направите ова гејмерско искуство попријатно.

Ново ажурирање 2023 од март 4 година

Еве ги сите работни шифри за King Legacy Roblox заедно со бесплатите поврзани со секој од нив.

Список со активни кодови

 • lagshallnotpass – Откупете го кодот за 15 скапоцени камења
 • АЖУРИРАЊЕ4.5.3 - Откупете го кодот за 25 скапоцени камења
 • 950 KLIKES – Ресетирајте ја статистиката
 • 2023 – 5 скапоцени камења
 • одложен Божиќ 2022 година - 5 скапоцени камења
 • ХИДРАГЛИФИКА – 50 скапоцени камења
 • Ажурирање 4.0.2 - бесплатни награди
 • Ажурирање 4 - 5 скапоцени камења
 • 900 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • Ажурирање 3.5 - 5 скапоцени камења
 • 650 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • Ажурирање3_17 – 3 скапоцени камења
 • Ажурирање3_16 – 3 скапоцени камења
 • Ажурирање3_15 – 3 скапоцени камења
 • Ажурирање 3 – 3 скапоцени камења
 • THXFOR1BVISIT – 3 скапоцени камења
 • 550 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • 1MFAV - 5 скапоцени камења
 • Пеодиз – 100,000 Бели
 • DinoxLive – 100,000 Beli

Список со истечени шифри

 • АЖУРИРАЊЕ4.5.2 – 30 скапоцени камења
 • Ажурирање 4.5.0 - 5 скапоцени камења
 • Ажурирање2_5 – 3 скапоцени камења
 • 500 KLIKES – ресетирање на статистиката
 • Ажурирање2_17 – 3 скапоцени камења
 • Ажурирање2_16 – 5 скапоцени камења
 • Ажурирање2_14 – 5 скапоцени камења
 • Ажурирање2_13 – 5 скапоцени камења
 • 300 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • 400 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • 600 KFAV - 1 скапоцен камен
 • 700 KFAV - 1 скапоцен камен
 • 800 KFAV - 1 скапоцен камен
 • 900 KFAV - 1 скапоцен камен
 • ЖАЛИ ЗА ИСКЛУЧУВАЊЕ – 3 скапоцени камења
 • 300 МПС – 100,000 Бели
 • 500KFAV – 100,000 Бели
 • 250 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • Гас-гас - 1 скапоцен камен
 • BeckyStyle – 100,000 Бели
 • KingPieceComeBack – 100,000 Бели
 • REDBIRD – 250,000 Бели Кеш
 • NewDragon - 3 скапоцени камења
 • Брачио - 1 скапоцен камен
 • 150 KLIKES – Ресетирање на статистиката
 • 200 МПС – 100,000 Бели
 • 300KFAV – 100,000 Бели
 • UpdateGem – Бесплатна награда
 • 20MVisit – Бесплатна награда
 • 22kLike – Бесплатна награда
 • 23kLike – Бесплатна награда
 • 26 kLikes – бесплатна награда
 • 35MVisit – Бесплатна награда
 • 45 KLIKES – Бесплатна награда
 • 45MVISIT – Бесплатна награда
 • 50 KLIKES – Бесплатна награда
 • 60MVISITS – Бесплатна награда
 • 70 KLIKES – Бесплатна награда
 • 80MVISITS – Бесплатна награда
 • 90KОмилени – бесплатна награда
 • 100 KFAV – Бесплатна награда
 • BeckComeBack – Бесплатна награда
 • BestEvil – Бесплатна награда
 • Макалов – Бесплатна награда
 • Среќен Божиќ - Бесплатна награда
 • МИУМА – Бесплатна награда
 • OpOp – Бесплатна награда
 • Peerapat – Бесплатна награда
 • QuakeQuake – Бесплатна награда
 • Сенка - бесплатна награда
 • Снег - бесплатна награда
 • Низа - бесплатна награда
 • TanTaiGaming – Бесплатна награда
 • Threeramate – Бесплатна награда

Како да ги откупите кодовите во ажурирањето на наследството на King 4

Како да ги откупите кодовите во ажурирањето на наследството на King 4

Можете да ги откупите овие кодови следејќи ги упатствата чекор-по-чекор во следниот дел.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го King Legacy на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете/кликнете на копчето Settings Cog до лентата EXP и продолжете.

Чекор 3

Внесете ги активните кодови еден по еден во препорачаното поле за текст. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле за текст.

Чекор 4

Конечно, допрете/кликнете на копчето Откупи на екранот за да го завршите процесот и да ги добиете понудените награди.

Алфанумеричките кодови важат одреден временски период и повеќе не работат по тој период. Слично на тоа, купонот не работи кога ќе го достигне својот максимален број на откуп. Оттука, погрижете се да ги откупите што е можно поскоро за да ги искористите сите бесплати.

Најчесто поставувани прашања

Кои се шифрите во King Legacy?

Кодовите се алфанумерички комбинации понудени од развивачот на играта. Може да се користи за откупување поединечни или повеќе ставки во играта.

Кое е најдоброто овошје во наследството на кралот?

Овошјето Spike-Spike е најомиленото и најчестото овошје во оваа игра на Roblox. Има многу висока вештина за оштетување и автоматско насочување што го прави смртоносно овошје.

Дали Roblox King Legacy е бесплатен за играње?

Да, бесплатна е за играње и достапна на платформата Roblox.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Кодови за симулатор на парчиња авантури

Заклучок

Може да добиете некои од најдобрите награди во играта со користење на Викито за наследени кодови на кралот, а тоа можете да го направите користејќи го процесот опишан погоре. Тоа ќе го подобри вашето играчко искуство и ќе го направи повозбудливо. Тоа е сè за оваа објава бидејќи засега се потпишуваме.

Оставете коментар