Легенди повторно напишани кодови март 2023 година - Добијте неверојатни работи

Дали сте ги барале новите легенди одново напишани кодови? тогаш сте го посетиле вистинското место бидејќи ќе ги обезбедиме најновите кодови за Legends ReWritten Roblox. Има многу корисни награди за откупување како ролни за благослов, мечеви, капи и многу повеќе.

Legends ReWritten е искуство со Roblox исполнето со акција развиено од Scrumptious Studio. Во оваа игра, ќе се борите против конкурентни непријатели и газди користејќи различни оружја. Можете да го користите системот за тркалање за да добиете магични моќи и да ја истражувате картата во потрага по различни артефакти за да ја обучите вашата магија.

Главната цел е да станете највешт играч и да го максимизирате вашиот карактер. Со поразување на непријателите, можете да добиете капки за плен и да ги користите за да се израмните. Оваа игра на Roblox беше објавена во 2021 година и е една од најпознатите игри на оваа платформа.

Roblox Legends повторно напишани кодови

Во оваа статија, ќе го претставиме викито на Legends ReWritten Codes во кое ќе ја видите листата на работни кодови заедно со наградите поврзани со нив. Постапката за откуп е исто така дадена за лесно да ги добивате откупите.

Играњето на оваа игра е за да го направите вашиот карактер најсилен и да се борите против конкурентните противници користејќи огромен арсенал на оружје. Во продавницата за апликации, можете да купите облека, кожи и други работи со пари.

Користење на Кодови, играчите можат да ги откупат овие материјали бесплатно и да ги складираат во шкафче за подоцнежна употреба. Кодовите се алфанумерички ваучери понудени од развивачите на апликации за игри за да понудат бесплатни и се познати како кодови за откуп.

Во суштина, играчите секогаш бараат начини да добијат бесплатни награди, а ваучерите што може да се откупат се една од нивните најдобри шанси. Ако имате ставки и ресурси на располагање, можете да напредувате многу побрзо, што е корисно за вас како играч.

Легенди повторно напишани кодови 2023 март

Следната листа ги прикажува сите шифри за Legends ReWritten 2023 заедно со бесплатните услуги поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • 15MVISITHAT – Откупете го кодот за шапка со огнена тупаница
 • 60KBLESSINGCODE – Откупете го кодот за девет свитоци за благослов
 • MARINEFORDRAID2022 – засилува
 • CLFGS55K - пламен голем меч

Список со истечени шифри

 • THXFOR150K
 • 50 ЛАЈК ПЛАМЕН
 • МЕЛИООФУС
 • 6ПОСЕТИ
 • 30КЛАЈКИ
 • 45 ВИДЕО
 • LEWURUKRAID
 • ДЕСЕТМИЛИОНИ ПОСЕТИ
 • 1ГОДИШНИНА
 • СРЕЌНА НОВА 2022 ГОДИНА
 • WEHIT40KLIKES
 • БОЖИЌЕН НАСТАН 2021
 • КРЕПИРАНО
 • 100KFAVORIRES
 • 30КЛАЈКИ
 • 6ПОСЕТИ
 • 4 МИЛИОНИ
 • SUB2OGVEXX
 • 25КЛАЈКИ
 • ЗАКРПНИЦА КОМПЛЕТЕН
 • 3 МИЛПСЕТИ
 • 2MVISITSAWARD
 • 15KКОД
 • ПОЛОВИНА ДО 100
 • 10КЛАЈКИ
 • LRW5KLIKES
 • BEASTAKIPGAMING SETUP
 • TYFOR1MVISITS

Како да ги откупите кодовите во легендите повторно напишани

Како да ги откупите кодовите во легендите повторно напишани

Следете ги упатствата дадени во чекорите за да ги откупите активните кодови и да ги добиете бесплатните понудени.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Legends ReWritten на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината .

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Опции на страната на екранот.

Чекор 3

Сега страницата за откуп ќе се појави на екранот, тука внесете го кодот во полето за текст „Внеси кодови“ или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете на копчето Испрати за да ги добиете наградите

Бидејќи кодовите обезбедени од програмерите имаат ограничена важност и нема да работат по истекот на рокот, откупете ги што е можно поскоро. Слично на тоа, кодовите престануваат да работат кога ќе го достигнат својот максимален откуп, па затоа е важно да ги откупите кодовите на време.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови на Pet Rift

Заклучок

Ако вашиот играч на оваа привлечна авантура на Roblox и сакате да освоите неколку бесплатни награди, тогаш во овој случај сигурно ќе ви помогнат Legends ReWritten Codes. Тоа е сè за оваа објава уживајте во бесплатните награди што се нудат.

Оставете коментар