Lemonade Tycoon Codes 2022 Добијте парична казна бесплатни награди

Ги барате новите шифри на Lemonade Tycoon? Да, тогаш сте го посетиле вистинското место бидејќи имаме за вас еден куп кодови за Lemonade Tycoon Roblox. Секако, не сакате да ја пропуштите шансата да стекнете голем број центи бесплатно.

Lemonade Tycoon е искуство на Roblox засновано на тоа да станете бизнис мајстор за лимонада. Создаден е од развивач наречен Lightbulb и е една од неодамна објавените игри на оваа платформа. Пред неколку дена објави ново ажурирање за играта.

Во оваа игра, ќе берете лимони, ќе правите лимонада и ќе правите бизнис со продажба на овој пијалок. Излезот што го добивате во форма на пари мора да се искористи за купување на дополнителни дрвја и развој на вашиот бизнис. Целта е да се биде ултимативен тајкун на овој конкретен бизнис.

Лимонадни тајкунски кодови

Во оваа статија, ќе го претставиме Викито за кодови на Lemonade Tycoon кое ги содржи најновите кодови за оваа игра на Roblox заедно со бесплатни награди поврзани со нив. Исто така, ќе дознаете како да добивате откуп на код во оваа апликација за игри.

Шифрите за откупување редовно ги објавува развивачот на играта преку неговите сметки на социјалните медиуми. Бесплатите што ги добивате ќе ви помогнат да го зголемите вашето искуство на многу начини и да ја постигнете целта што си ја поставивте во играта.

Слика од екранот на Lemonade Tycoon Codes

Како и разни други игри на платформата Roblox, таа доаѓа со функција за купување во апликација и продавница каде што можете да видите бројни ставки/ресурси. Кодот за откуп може да ви помогне да ги добиете работите достапни на продавницата во апликации бесплатно.

Тоа може да ви помогне да ги стекнете состојките што можат да ја направат вашата лимонада послатка и да направите надградба на вашата продажна продавница. Одлична можност за играчите кои сакаат да го подобрат своето искуство во играта и да го направат повозбудливо.

Проверете исто така Кодови на Valor Legends

Lemonade Tycoon Codes септември 2022 година

Значи, тука се сите работни Lemonade Tycoon Codes 2022 заедно со бесплатни понудени.

Список со активни кодови

  • АЖУРИРАЈ - добиј 500 центи (нов код)
  • ЛИМОНАДА - Земете 750 Центи
  • ОСЛОБОДУВАЊЕ - Земете 250 центи

Во моментов, ова се само активни кодови што може да се откупат за да се добијат награди.

Список со истечени шифри

  • Во моментов нема истечени кодови за оваа игра на Roblox

Како да ги откупите кодовите во Roblox Lemonade Tycoon

Како да ги откупите кодовите во Roblox Lemonade Tycoon

Добивањето откупи во оваа апликација за игри е многу лесно. За да го откупите кодот, само следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Извршете ги упатствата споменати во чекорите за да ги соберете сите понудени награди.

Чекор 1

Прво, стартувајте го Lemonade Tycoon на вашиот мобилен уред користејќи ја апликацијата Roblox или на вашиот компјутер користејќи ја веб-страницата.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Подарок што се наоѓа на дното на екранот.

Чекор 3

Сега внесете код во препорачаното поле за текст или користете ја функцијата за копирање-залепување за да го ставите во полето.

Чекор 4

И на крај, кликнете/допрете на копчето Испрати за да го завршите откупот и да ги стекнете поврзаните бесплати.

Ова е начин да добиете откуп во оваа специфична авантура на Roblox. Само имајте на ум едно нешто, кодовите обезбедени од развивачот се валидни до одредено време и не работат по истекот на времето, затоа, откупете ги што е можно поскоро. Кога кодот ќе ги достигне своите максимални откупувања, тој исто така не работи.

Ако сакате повеќе кодови за други игри на Roblox, само редовно посетувајте ја нашата страница и обележувајте ја за лесно да пристапите до неа.

Можеби ќе сакате да проверите Кодови на симулатор за трик шут

Најчесто поставувани прашања

Каде да ги добијам најновите вести поврзани со кодовите на Lemonade Tycoon?

Само придружете се на Lightbulb Roblox Group за да ги добиете сите најнови вести во врска со играта и да ги откупите кодовите.

Колку често развивачот ги објавува шифрите?

Кодовите се објавуваат редовно, особено кога апликацијата за игри достигнува пресвртници или добива какво било ажурирање.

Конечната пресуда

Кодовите на Lemonade Tycoon можат да ви дадат некои од најдобрите работи во играта. Го обезбедивме списокот со кодови и постапката за нивно откупување. Тоа е сè за оваа објава, ако имате други прашања, само споделете ги во делот за коментари.

Оставете коментар