Лордови мобилни кодови март 2022 година

Lords Mobile е една од најпознатите игри со најголема заработка која се игра низ целиот свет со голем интерес и ентузијазам. Тоа е играчко искуство засновано на стратегија со огромен број играчи кои редовно ја играат оваа авантура. Денес сме тука со Лордовите мобилни кодови.

Достапен е за корисниците на Android, iOS и Steam кои нудат купувања во апликација од продавницата достапна во авантурата за игри. Ова фасцинантно искуство неодамна ја освои наградата за најдобра натпреварувачка игра од наградите на Google Play.

Оваа авантура се состои од различни режими и комбинира играње улоги, стратегија во реално време и механика за градење свет за да обезбеди возбудлива игра. Во ова искуство со игри, играчот треба да развие своја база и војска за да ги нападне непријателските бази.

Лордовите мобилни кодови

Во оваа статија, ќе ги обезбедиме најновите мобилни кодови на Working Lords кои се активни и достапни за откупување на многу неверојатни награди. Lords Mobile Redeem Code Generator ги обезбедува овие купони редовно во текот на годината.

Може да стекнете големи награди што може да се искористат за да ги добиете најдобрите работи во играта кои обично чинат многу од реалниот живот кога ги купувате од продавницата во апликации. Значи, ова е одлична можност за играчите кои ја играат оваа авантура и сакаат да ги имаат најдобрите ресурси во играта.

Како и многу други епски игри, нуди многу можности за бесплатно освојување награди и овие кодирани алфанумерички купони даваат шанса да ги стекнете најдобрите ставки и ресурси што можете да ги користите додека го играте ова привлечно искуство.

Лорд мобилни кодови 2022 година (март)

Во овој дел, ќе ги наведеме 100% работните кодови за Lords Mobile кои можат да бидат начин да ги добиете вашите омилени ставки во апликацијата, како што се злато, засилувања, скапоцени камења и други многу корисни подароци што ги нуди развивачот на игра.

Активни кодирани купони

 • АВАНТУРЕЛОГ – За откуп: Преместувач x1, 50,000 злато, 150,000 руда, 150,000 дрва, 150,000 камења, 500,000 храна, забрзано истражување 3h x5, забрзување на обуката 3h x5, забрзување 3h x1, забрзување 1h, x2,000, x1, енергија x100
 • КУНГФУПАНДА – За откупување: 50k злато, 150,000 руда, 150,000 дрва, 150,000 камен, 500,000 храна, 1x преместувач, 5x 3h Speed ​​Research, 5x 3h Speed ​​Up, 1x Braveheart 2,000, 5,
 • 2022 ЗИМСКИ Олимписки игри- За откупување на бесплатни награди
 • LM2022 – За откупување: Gold Boost x10, Ore Boost x10, Timber Boost x10, Stone Boost x10, Food Boost x10, Забрзување на тренинг x10, забрзано истражување x10, 1,000 енергија x10, 25% Player EXP Boost x1, Trickster x10
 • LM6 ГОДИНИНА – За откупување: 50k злато, 150k руда, 150k дрва, 150k камен, 500k храна, 1x преместувач, 5x забрзано истражување (3 часа)
 • LM001– За откупување на бесплатни награди

Моментално, ова се активните кодирани купони достапни за откуп со следните бесплатни понуди.

Истечени кодирани купони

 • VSVUUBYS
 • 3n7yuxv6
 • 6XEK34RJ
 • EARN717656
 • 14567823
 • 3n7yuxv6
 • LM2021 
 • ШАНЕ5 
 • Anоан5 
 • Wesley5
 • zdu3g7a6
 • LM648
 • LM001
 • Чадра5
 • Alice5 

Ова е списокот на неодамна истечените кодирани купони на гејмерската авантура.

Како да ги откупите кодовите за Lords Mobile

Како да ги откупите кодовите за Lords Mobile

Овде ќе научите чекор-по-чекор процедура за да ја постигнете целта за откупување на активните кодирани купони достапни за оваа позната авантура. Само следете ги и извршете ги чекорите еден по еден за да ги добиете горенаведените работи во апликацијата.

Чекор 1

Прво, посетете го Центарот за мобилна размена на Lords. Во случај да се соочите со проблеми со наоѓање на официјалната веб-врска, само кликнете/допрете овде Центар за размена.

Чекор 2

Сега ќе видите две полиња на средината на екранот каде што треба да го внесете вашиот IGG и активен код.

Чекор 3

Внесете го вашиот IGG за игри за оваа авантура, а потоа внесете активен кодиран купон во полето. Можете исто така да ја користите функцијата copy-paste за да ги внесете бараните податоци.

Чекор 4

Кликнете/допрете на копчето Присвојување за да го завршите процесот на откуп.

Чекор 5

Стартувајте ја оваа конкретна апликација за игри на вашите уреди, проверете го делот за е-пошта и добијте ги понудените бесплати.

На овој начин, можете да го извршите процесот на откуп и да ги добиете најдобрите ставки и ресурси во играта. Ова ќе ви помогне да ја изградите вашата армија во апликација и да го зголемите вашето ниво како играч.

Запомнете дека важноста на овие кодови е временски ограничена и ќе истече кога ќе истече временскиот рок. Купонот исто така не работи кога ќе го достигне својот максимален број на откупувања. За да бидете сигурни дека ќе останете ажурирани со пристигнувањето на новите кодови за подароци, само често посетувајте го центарот за откуп.

Ако сте заинтересирани да читате повеќе приказни за игри, проверете Топ 5 емулатори за играње PUBG Mobile на компјутер: Најдобрите

Последни мисли

Па, овде научивте во врска со најновите работни Лордови мобилни кодови и постапката за откупување на овие плодни кодирани купони. Овие купони што може да се откупат ќе ви помогнат во играта и повеќе ќе уживате во ова искуство.

Оставете коментар