Mega Fun Obby Codes 2022 јули Добијте огромен број прескокнувања

Ги барате најновите Mega Fun Obby Codes 2022? Да, тогаш сте добредојдени бидејќи ќе ви претставиме целосна колекција на кодови за Mega Fun Obby 2022 јули што може бесплатно да ви обезбеди некои од класичните и корисни ставки и ресурси.

Roblox е платформа за игри дом на многу епски игри кои се здобија со популарност низ целиот свет и Мега Забавно Обби е еден од нив. Таа е една од најстарите апликации за игри на оваа платформа која првпат беше објавена на 10 јули 2009 година од развивач наречен Bloxtun.

Сепак, тој е еден од познатите на оваа платформа со огромен број редовни играчи. Има над 1,124,898,760 посетители кога последен пат проверивме. 3,218,140 играчи ја додадоа оваа игра во нивните омилени на оваа платформа.

Roblox Mega Fun Obby Codes 2022 година

Во оваа статија, ќе научите за Working Mega Fun Obby Codes 2022 што може да се користат за откупување на некои неверојатни работи во продавницата во апликации, како што е Skips. Играчите можат да ги користат овие ставки за да ја подигнат нивната игра користејќи ги додека играат.

Оваа игра е за избегнување пречки и поминување низ предавнички области. Се одликува со 2,500+ етапи за да се добие пропусница за играчите и секоја фаза содржи замки и пречки што треба да се избегнат. Нивото на тежина се зголемува со секое изминување на ниво.

Откупливите алфанумерички купони може да ви помогнат на различни начини бидејќи играчите можат да набават материјал што може да им помогне лесно да ги поминат стапиците. Може да ви обезбеди ресурси за да додадете способности како што се повеќе респеун, прескокнувања и многу повеќе.

Како и секоја друга апликација на оваа платформа, купоните ги обезбедува развивачот редовно преку официјалните сметки на социјалните медиуми. Тоа е начин да им понудите неколку бесплатни на играчите често за да ги задржите заинтересирани и да уживаат во авантурата максимално.

Mega Fun Obby Codes јули 2022 година

Оваа авантура на Roblox подготвува многу забава за играчите и брзо ги тестира вештините на играчите постојано со возбудлива игра. Затоа, понекогаш ќе ви треба помош, па еве го списокот со мега забавни кодови на Оби заедно со наградите.

Активни кодирани купони

 • dizc0rd – Со нула Користете го ова за да откупите 2 бесплатни прескокнувања
 • лето 2021 – Искористете го овој купон за откупување 2 прескокнувања
 • extraskipsss – Користете го овој купон за да откупите 3 прескокнувања
 • squidgame – Користете го овој купон за откупување на 2 бесплатни прескокнувања
 • robloxdown – Користете го ова за да откупите 3 бесплатни прескокнувања
 • p0tat0e – Користете го овој купон за да добиете 2 бесплатни прескокнувања
 • xk4n0s – Користете го овој код за да добиете 2 бесплатни прескокнувања
 • bunchaskips – Користете го овој купон за да купите 4 бесплатни прескокнувања
 • Божиќ 2021 – Користете го ова за откупување на 4 бесплатни прескокнувања
 • getskips – Користете го овој купон за да добиете 2 бесплатни прескокнувања
 • askip4u – За да добиете 1 бесплатен скок
 • bigreward – Користете го ова за стекнување 4 бесплатни прескокнувања
 • благодарам – За да добиете 2 бесплатни прескокнувања
 • sorry4dawait – Користете го ова за да добиете 4 бесплатни прескокнувања
 • extraskips1 – Користете го ова за да добиете 4 прескокнувања

Истечени кодирани купони

 • одмор2019 – 2 прескокнувања
 • ажурирање2050 – 2 прескокнувања
 • тестенини – 1 прескокнувања
 • wontgiveup – 2 прескокнувања
 • СКОРО 2020 – 1 прескокнување
 • визија2020 – 2 прескокнувања
 • stillonthegrind – Прескокнува
 • merryxmas2020 – прескокнува
 • goinonvacation – Прескокнува
 • позитивност – прескокнува
 • imbaaack – Прескокнува
 • ажурирање2190 – Прескокнува
 • ажурирање2225 – Прескокнува
 • ажурирање2245 – Прескокнува
 • ажурирање2115 – Прескокнува
 • backonitt – 2 прескокнувања
 • m33s33ks – прескокнува
 • на мелење - 1 прескокнување
 • shiftlock – прескокнува
 • willybwin2 – 2 прескокнувања
 • конечнолол – Прескокнува
 • m0nst3r – Прескокнува
 • скоро500pog – Прескокнува
 • ажурирање2030 – 2 прескокнувања
 • нова година 2020 – 1 прескокнување
 • доријан – 2 прескокнувања
 • onetwothree – 1 прескокнувања
 • chiefskingdom – 3 прескокнувања
 • twok – 2 прескокнувања

Како да ги откупите кодовите во Mega Fun Obby

Како да ги откупите кодовите во Mega Fun Obby

Сега кога ги имате сите увезени детали поврзани со играта и користењето на купоните, овде ќе ви претставиме чекор-по-чекор процедура за добивање откуп и стекнување на бесплатните работи што се нудат. Само следете ги упатствата дадени во чекорите за да ги добиете бесплатните награди.

Чекор 1

Прво, стартувајте ја апликацијата за игри на вашиот уред со помош на Roblox или апликација.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете го копчето Твитер достапно на екранот и продолжете.

Чекор 3

Сега ќе се отвори прозорецот за откупување на вашиот екран, тука внесете ги активните кодови еден по еден или користете ја командата copy-paste за да ги ставите во полето.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете го копчето Испрати достапно во прозорецот и наградите ќе се добиваат автоматски.

Вака можете да откупите награда користејќи алфанумерички код во оваа игра на Roblox. Запомнете дека овие кодирани алфанумерички купони важат до одредено време и не работат по истекот на времето. Активниот купон исто така не работи кога ќе го достигне својот максимален откуп, па затоа е неопходно да ги откупите навреме.

Можеби ќе ве интересира и читање Juice Pirates Codes 2022 година

Заклучок

Па, ги обезбедивме најновите работни Mega Fun Obby Codes 2022 заедно со плодните бесплатни понуди. Продолжете да ја посетувате нашата веб-страница за да ги добиете сите најнови кодови за Roblox и разни други игри. Тоа е сè за оваа објава бидејќи засега се збогуваме.

Оставете коментар