Кодови за симулатор на Mega Noob декември 2023 година - Побарајте корисни бесплати

Ги барате новите Mega Noob Simulator Codes? Потоа го посетивте вистинското место затоа што ќе ги обезбедиме сите работни кодови за Mega Noob Simulator Roblox. Силата, капите, капите, миленичињата, монетите и многу повеќе може да се откупат користејќи ги.

Mega Noob Simulator е забавно искуство со Roblox развиено од thunder1222 Productions. Ја играат голем број корисници на дневна основа и кога последен пат проверивме имаше над 514 милиони посети. Играта првпат беше објавена во декември 2019 година.

Во оваа игра на Roblox, играчот ќе се обиде да стане најголемиот ноб. Скршете ги слабите ликови наречени влакна од сланина за да добиете посилни и поголеми мускули. Користете надградби за да станете уште посилни и да го победите главниот шеф, шефот Бејкон и неговите помошници. Борба против други почетници во PVP арената за да откриете кој е најтешкиот noob.

Кои се шифрите за симулатор на Mega Noob

Овде ќе најдете вики на Mega Noob Simulator Codes во кое ќе научите сè за кодовите за оваа игра. Ќе ги запознаете наградите што можете да ги стекнете користејќи ги шифрите заедно со учењето на процесот на откупување на секој код во играта.

Со игрите на оваа платформа, може да се добијат бесплатни услуги со користење на кодови за откупување и завршување на процесот на откуп во играта. Кодовите се објавени од развивачот на играта преку официјалните страници на Mega Noob Simulator на различни социјални мрежи.

Ова може да ви помогне да стекнете состојки за да ја подобрите силата на вашиот карактер, како и ресурси што можете да ги користите за купување други предмети од продавницата во апликации. За играчите кои сакаат да ги подобрат своите вештини како играч и да го направат повозбудливо, ова е одлична можност.

Ќе ве информираме со пристигнувањето на новите кодови за оваа авантура на Roblox, како и за другите игри на Roblox, препорачуваме да ги обележите нашите веб страница и редовно посетувајќи го.

Roblox Mega Noob Simulator Codes 2023 декември

Следната листа ги содржи сите работни кодови за ова искуство со Roblox заедно со наградите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • smilefreddy – Откупи код за горната капа
 • TRADEME – Откупете го кодот за 100 грла
 • Winter2021 – Откупете го кодот за милениче од дрво
 • WILD – 100 монети
 • DOULIFT – 50 јачина
 • SPOOK – капа за Ноќта на вештерките
 • РЕТРО – 500 монети
 • SWASHBUCKLER – 500 монети
 • 100 милиони - 100 милиони нооб милениче
 • ПРАЗНИК – празнично нооб милениче
 • WORKOUT – 50 сила
 • stonks – 500 монети
 • НОВО – 50 грла
 • БАФНУБ – 50 глави
 • stonk – 50 монети

Список со истечени шифри

 • Во моментов, нема истечени кодови за оваа конкретна игра на Roblox

Како да ги откупите кодовите во Mega Noob Simulator

Како да ги откупите кодовите во Mega Noob Simulator

За да го откупите секој код, следете ги чекорите дадени подолу.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Mega Noob Simulator на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Твитер од страната на екранот и полето за текст ќе се појави на екранот на вашиот уред.

Чекор 3

Внесете шифра во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете го копчето Внесете и наградите ќе ги добиете.

Ако кодот не работи, затворете ја играта и повторно отворете ја за да ја проверите повторно. На овој начин ќе бидете ставени на нов сервер и може да работи. Играчите треба да запомнат дека кодот е валиден до одредено време поставено од развивачот и истекува по истекот на временскиот рок, па затоа е задолжително да го откупите на време.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Возење империја кодови

Завршни зборови

Откупот на Mega Noob Simulator Codes 2023 ви овозможува да добиете бесплатен пристап до некои корисни ставки во играта. За да го откупите, треба само да го следите процесот на откуп наведен погоре. Ќе ги цениме сите коментари што може да ги имате на оваа објава додека се отпишуваме засега.

Оставете коментар