Кодови на мајмуните тајкуни јули 2023 година - Добијте возбудливи награди

Дали ги барате најновите кодови за мајмуни тајкуни? Потоа дојдовте на вистинската страница за да дознаете за нив. Составивме листа на нови шифри за Monkey Tycoon Roblox кои можат да ви помогнат да земете некои корисни награди. Единственото нешто што треба да направите е да ги откупите во играта за да добивате бесплатни подароци како мајмуни, жртви, оган и друг корисен материјал.

Како што сугерира името на играта, Monkey Tycoon е искуство со Roblox базирано на мајмуни и градење кула користејќи ги. Играта е развиена од Team Blue Monkey за платформата Roblox и првпат беше објавена во октомври 2022 година.

Во оваа фасцинантна игра Roblox, играчите имаат задача да градат кули за мајмуни полни со шарени мајмуни. Тие ќе ви дадат банани како награда, кои можете да ги искористите како пари за да купите повеќе кули и да ги подобрите вашите постоечки кули. Колку е повисока кулата, толку повеќе мајмуни ќе имате. И колку повеќе мајмуни имате, толку повеќе банани ќе добиете!

Кои се кодовите на мајмуните тајкуни 2023 година

Во ова дело, ќе претставиме вики за кодови за мајмуни тајкуни во кое ќе научите за сите активни кодови за оваа игра и наградите поврзани со нив. Исто така, ќе се запознаете како функционираат шифрите бидејќи ќе ви ја обезбедиме процедурата за откуп што треба да ја извршите за да ги соберете бесплатните работи.

Користењето код е едноставен и популарен начин гејмерите да добијат бесплатни работи. Тоа ви овозможува да добивате интересни работи во играта без да трошите пари. Бесплатите можат да ви помогнат да се движите напред побрзо и подобро. Можете дури и да ги користите за да го направите вашиот карактер да изгледа подобро и да стане посилен во играта.

Откупите кодови се специјални комбинации на броеви и букви обезбедени од развивачот што играчите ги внесуваат во играта за да ги ослободат ставките и ресурсите. Овие комбинации можат да отклучат скинови, оружје, валута и други специјални ставки поврзани со одредена апликација за игри.

Гејмерите сакаат да добиваат бесплатни работи и често ги бараат на интернет. Нашиот ги обезбедува најновите кодови за оваа игра и другите игри на Roblox, така што не мора да барате на друго место. Само зачувајте ја нашата веб-локација како обележувач и враќајте се редовно за да видите дали има нови ажурирања.

Roblox Monkey Tycoon Codes 2023 јули

Следната листа ги содржи сите работни алфанумерички комбинации кои ги вклучуваат шифрите на мајмунските магнати за мајмуни.

Список со активни кодови

 • Орангутан – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Primate – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Arboreal – Откупете го кодот за бесплатни награди
 • Бабун – бесплатни награди
 • Горила - бесплатни награди
 • Simian – бесплатни награди
 • поправање грешки – пет жртви
 • Благодарам - еден милион мајмуни
 • Nevergonnagiveyouup – еден милион мајмуни
 • Nevergonnaltyoudown – еден милион мајмуни
 • Никогаш нема да наоколу и напуст - еден милион мајмуни
 • Nevergonnamakeyoucry – еден милион мајмуни
 • Невергонасај збогум – еден милион мајмуни
 • Nevergonnatellalieandhurtyou – еден милион мајмуни
 • Мајмун - еден милион мајмуни
 • Пекара - еден милион мајмуни
 • Тарантула - еден милион мајмуни
 • мајмун наназад – 350 илјади мајмуни
 • ЗРАЧЕЊЕ – над 177 илјади мајмуни
 • LotsOfMonkeys – куп мајмуни

Список со истечени шифри

 • ГОЛЕМ БОИ

Како да ги откупите кодовите во мајмунскиот тајкун Роблокс

Како да ги откупите кодовите во Monkey Tycoon

Еве како играчот може да откупи код за оваа игра на Roblox.

Чекор 1

За почеток, стартувајте го Monkey Tycoon на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако ќе се вчита играта, допрете/кликнете на копчето Твитер на страната на екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави прозорец за откуп каде што треба да внесете работен код.

Чекор 4

Значи, внесете код во препорачаното поле за текст. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите и во полето.

Чекор 5

На крајот, допрете/кликнете на копчето Примени го кодот за да го завршите процесот и да ги добиете наградите што се нудат.

Кодот може да се користи само одредено време. Откако ќе истече тоа време, кодот повеќе нема да работи. За да бидете сигурни дека можете да го користите кодот, треба да го откупите што е можно поскоро, пред да истече. Инвеститорот најчесто не го открива датумот на истекување.

Можеби ќе сакате да го проверите новото Аниме пресечени кодови

Заклучок

Користењето Monkey Tycoon Codes 2023 е најлесниот начин да добиете бесплатни награди во оваа игра на Roblox. Дадовме список на шифри што функционираат и објаснивме како да ги користите. Тоа е сè за сега, ако имате какви било прашања или коментари за играта, слободно кажете ни.

Оставете коментар