Кодови на MTG Arena февруари 2024 година - Добијте корисни предмети и ресурси

Барате работни кодови на MTG Arena? тогаш не прескокнувајте ја оваа страница бидејќи тука ќе ги најдете сите активни кодови за Magic: The Gathering Arena. Во која било игра, користењето на шифрите има многу придобивки бидејќи е бесплатен извор за стекнување ставки во играта. Слично на тоа, во MTG Arena, ќе добивате бесплатни награди како засилувачки пакети, XP, злато, козметика и многу повеќе.

Magic: The Gathering Arena популарно позната како MTG Arena е добро позната дигитална колекционерска игра со карти развиена од Wizards of the Coast LLC. Оваа нова дигитална верзија на популарната игра со карти е исто како вистинската и можете да ја играте на вашиот телефон или компјутер бесплатно.

Во оваа игра, можете да се соберете, креирате и да станете експерт со вашата посебна палуба која ќе стане легендарна. Вашите борби се само почеток, натпреварувајте се на прекрасни боишта, искусете ги борбените ефекти на Арена што ја менуваат играта и изгубете се во играта.

Кои се кодовите на MTG Arena

Подготвивме компилација од работни кодови на MTG Arena 2023-2024 што можете да ги користите за да откупите неколку практични бесплатни награди. Исто така, ќе обезбедиме информации во врска со бесплатните награди поврзани со секој код, заедно со објаснување како да ги откупите во играта.

Алфанумеричките цифри се спаруваат заедно што се однесуваат на нешто во играта што се користи за создавање откупен код. Преку овие комбинации, развивачот на игри Wizards of the Coast LLC им обезбедува на играчите бесплатни ресурси и предмети. Можно е да се откупи која било ставка во играта користејќи ги овие алфанумерички комбинации.

Најдоброто нешто за обичните играчи е добивањето многу бесплатни награди. Ова е она што шифрите Magic: The Gathering Arena им го нудат на играчите откако ќе бидат откупени. Играта може да се подобри на различни начини, како и да се подобрат севкупните способности.

Ќе продолжиме да додаваме нови кодови за ова искуство со игра со карти и други мобилни игри на нашата Кодови страница. Ако редовно играте игри за мобилни телефони, добро е да ја зачувате нашата страница како обележувач и да се враќате секој ден за да видите дали има нови достапни.

Сите кодови на MTG Arena 2024 февруари

Еве ги сите работни кодови за оваа мобилна игра заедно со детали поврзани со наградите.

Список со активни кодови

 • PlayBRO – пакети за засилување на Три браќата војна
 • PlayDMUAlchemy – Три Алхемија: Доминарија засилувачки пакети
 • PlayDMU – Три пакети за засилување Dominaria United
 • PlayHBG – Три алхемија хоризонти: Baldur's Gate засилувачи
 • PlayAlchemyNewCapenna – Три засилувачи на Alchemy New Capenna
 • PlaySNC – пакети за засилување Три улици на Нова Капена
 • PlayNEOAlchemy – Три пакети за засилување Alchemy Kamigawa
 • PlayNEO – Три пакети за засилување Камигава: Неонска династија
 • PlayVOW – Три пакети за засилување на Innistrad: Midnight Hunt
 • PlayMID – Три пакети за засилување Innistrad: Midnight Hunt
 • PlayDND – три авантури во заборавените кралства за засилување пакети
 • PlayStrixhaven – Three Strixhaven: School of Mages засилувачи
 • PlayKaldheim – Три пакети за засилување Kaldheim
 • TryKaladesh – Еден ремастериран пакет за засилување Kaladesh
 • PlayZendikar – Три пакети за засилување Zendikar Rising
 • PlayM21 – Пакети за засилување со три јадра 2021 година
 • PlayIkoria – Три пакети за засилување Ikoria: Lair of Behemoths
 • PlayTheros – три пакети за засилување Theros Beyond Death
 • Пакети за засилување на PlayEldraine – Three Throne of Eldraine
 • PlayM20 – Пакети за засилување со три јадра 2020 година
 • PlayWarSpark – Три пакети за засилување на War of the Spark
 • Пакети за засилување на PlayRavnica – Three Guilds of Ravnica
 • Нишки - 1K XP Boost
 • Мелон – – 1K XP Boost
 • LevelUp – 2000 XP засилување
 • RestorativeBurst – 2000 XP засилување
 • ExperimentalOverload – 2000 XP засилување
 • ObscuraConnive – фамилијарен ракав Obscura
 • RiveteerBlitz – Ракав на семејството Riveteers
 • MaestroCasualty – Маестро фамилијарен ракав
 • BrokerShield – Семејство на брокери
 • CabarettiAlliance – Нов Капена Кабарети ракав
 • AlwaysFinishThe Job – Семејна картичка на Riveteers
 • CrimeIsAnArtForm – Семејна картичка Маестро
 • FunIsntFree – Семејна картичка Кабарети
 • InformationIsPower – Семејна картичка Obscura
 • ReadTheFinePrint – Ракав за семејна картичка на брокери
 • Стил на картичка EnlightenMe – Нарсет, Parter of Veils
 • FoilFungus – Стил и картичка на картичката Deathbloom Thallid
 • OverTheMoon – Арлин, стил на картичката Voice of the Pack
 • ParallaxPotion – Ревитализирајте го стилот и картичката на картичката
 • SuperScry – Изберете стил и картичка на картичката
 • WrittenInStone – Нахири, стил и картичка на картичката Storm of Stone
 • ShieldsUp – Teyo, стилот на картичката Shieldmage
 • Innerdemon – Об Никсилис, стилот на картички со извртена омраза
 • SparkleDruid – Стил и картичка на картичката Друид од кавата
 • ShinyGoblinPirate – Фанатичен стил и картичка на картичката Firebrand
 • FNMATHOME – два случајни козметички производи
 • RockJocks - Лорехолд ракав за колеџ картичка
 • DebateDuelists – Ракав за колеџ картичка од Силверкил
 • MathWhizses – Ракав за колеџ картичка Quandrix
 • SwampPunks – Витерблум ракав за колеџ картичка
 • ArtClub – Призмари ракав за колеџ картичка

Список со истечени шифри

 • FiveBonusLevels
 • Играј Елдрејн
 • Судот за храна
 • StarterStyles
 • КРУЖЕЊЕ
 • Еден билион
 • Ресторативен излив
 • Дрво пријател
 • PlayWarSpark
 • PlayM20
 • ЗЛАТНА ЗАЕДНИЦА
 • Тоа е Диви
 • Крумбелина
 • Среќно мочуриште
 • Прекрасна ливада
 • BingoIVMythicChamp
 • TisAScratch
 • MoveMountains
 • PLAYSNC
 • RockJocks
 • ДебатаДуелисти
 • MathWhizses
 • SwampPunks
 • АртКлуб
 • СКАЛЕПУВАЊЕ
 • Игра Равница
 • КУРИРБАТ

Како да ги откупите мобилните кодови на MTG Arena

Како да ги откупите мобилните кодови на MTG Arena

Еве како играчот може да ги откупи наградите користејќи шифри во MTG Arena.

Чекор 1

Отворете MTG Arena на вашиот уред.

Чекор 2

Одете во главното мени и допрете го копчето Продавница.

Чекор 3

Текстуално поле ќе се појави на горниот лев агол. Внесете код или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 4

Конечно, притиснете го копчето Enter за да ги добиете бесплатните.

Забележете дека создавачот на кодот ќе постави време за функционирање на кодот, а потоа ќе престане да функционира. Дополнително, штом кодот ќе биде откупен до својот максимален број, тој ќе престане да работи, па откупете го што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите новото Кодови за подароци за риболов судир

Заклучок

Активните MTG Arena Codes 2024 ќе ви добијат врвни награди. За да ги добиете гратисите, едноставно треба да ги откупите. Горенаведената постапка може да се следи за да се добијат откупи. Кажете ни ако имате други прашања со користење на полето за коментари подолу.

Оставете коментар