Naruto War Tycoon Codes декември 2023 година - Пријавете се корисни бесплати

Сите кодови на Naruto War Tycoon може да се проверат овде на оваа страница. Пари, Chi Boost, Ninja Dog и други гратис може да се откупат со користење на овие кодови. Новообјавените кодови за Naruto War Tycoon Roblox ќе ви помогнат да го зголемите вашиот напредок во играта.

Naruto War Tycoon е искуство со Roblox преполно со акција во кое можете да изградите свој град на нинџа. Играта е развиена од SAND4 Tycoon за платформата Roblox и првпат беше објавена во февруари 2021 година. До сега има над 126 милиони прегледи и 467 илјади омилени.

Во оваа фасцинантна игра Roblox, ќе истражувате и градите свет на нинџа. Откако ќе создадете армија од војници, можете да ги натерате да нападнат други играчи за да докажете дека сте посилни! Подобрете ја вашата база се повеќе и повеќе додека не станете најдобриот играч во светот.

Кои се шифрите за воени магнати на Наруто

Овде ќе го најдете викито на Naruto War Tycoon Codes каде што можете да ги проверите сите работни кодови заедно со информациите за наградите. Исто така, можете да научите како да ги користите во играта за да немате проблеми додека ги откупувате бесплатните. Бесплатните награди ќе ве издвојат од останатиот дел од пакетот бидејќи може да имате подобрен оклоп.

Без разлика која игра ја играте, играчот сака да добие нешто бесплатно. Можете да заработите награди во играта со завршување на мисиите или достигнување на одредено ниво во играта. Алтернативно, најлесниот начин да добиете бесплатни работи е да користите кодови за откупување обезбедени од развивачот.

Исто како и другите луѓе кои прават игри со Roblox, SAND4 Tycoon дава откупливи кодови за нивната игра. Шифрата е составена од мешавина на букви и бројки и тие можат да бидат со различна должина. Броевите и буквите во кодот обично имаат врска со играта, како прикажување ново ажурирање или достигнување.

Ќе продолжиме да додаваме нови кодови за ова искуство на Roblox и други игри на Roblox на нашата страница за бесплатни откупи кодови. Ако користите Roblox, добра идеја е да ја зачувате нашата страница како омилена и да се враќате секој ден за да видите дали има достапни нови кодови.

Roblox Naruto War Tycoon Codes 2023 декември

Списокот овде ги содржи сите шифри за оваа игра на Roblox со детали за награда.

Активни кодови

 • NINJAFIGHT - бесплатни награди
 • АНИМЕНИЊА – Бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • SHINDO15 – Бесплатни награди
 • SHINDO14 – Бесплатни награди
 • SHINDO13 – Бесплатни награди
 • SHINDO10 – Бесплатни награди
 • SHINDO11 – Бесплатни награди
 • SHINDO12 – Бесплатни награди
 • ГОДИШЕН – Нинџа Закаши
 • ШИНДО7 – Монети
 • SHINDO8 – 2x зголемување на парите
 • ШИНДО9 – 2,000 дијаманти
 • КАНДИ2
 • КАНДИ1
 • НИНЏА5
 • НИНЏА4
 • НИНЏА3
 • НИНЏА2
 • НИНЏА1
 • курама
 • Нинџа
 • ХИНАТА
 • Мадара
 • Хаширама
 • CHAKRA2
 • CHAKRA
 • Кајгана
 • Сасуке
 • ХАМУРА
 • подарок
 • снешко
 • Божиќ
 • ХАГОРОМО
 • КАГУЈА
 • ГОДИШНО
 • НИНЏАБОРКА
 • АНИМЕНИЊА

Како да ги откупите кодовите Naruto War Tycoon

Како да ги откупите кодовите Naruto War Tycoon

Следете ги чекорите дадени овде за да ги откупите кодовите.

Чекор 1

Првото нешто што треба да направите е да го отворите Naruto War Tycoon Roblox на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете ги Кодовите на страната на екранот. 

Чекор 3

Сега внесете код во полето за откуп со етикетата „Внесете код овде“ или користете ја командата copy-paste за да го ставите во препорачаното поле за текст.

Чекор 4

И на крај, кликнете/допрете го копчето Откупи за да ги добиете понудувачите.

Ако кодот не работи, може да се обидете повторно да го проверите со затворање и повторно отворање на играта. Вашата сметка може да биде преместена на друг сервер, кој може да работи за вас. Кодовите работат само ограничено време и истекуваат по одреден период. За да бидете сигурни дека ги добивате придобивките од кодот, откупете го најбрзо што можете пред да истече.

Можеби ќе сакате да го проверите најновото Светски нулти кодови

Заклучок

Може да напредувате побрзо во возбудливата авантура на Roblox со користење на Naruto War Tycoon Codes 2023. Овие кодови ви даваат предности во играта со обезбедување бесплатни работи, затоа погрижете се да ги користите. Тоа е сè за оваа, засега се потпишуваме.

Оставете коментар