Кодови за симулатор на Nuke октомври 2023 година - Добијте корисни добрини

Денес ќе ги обезбедиме најновите и не истечени кодови за симулатор на Nuke што можете да ги користите за да откупите добар број бесплатни плаќања. Кодот за Nuke Simulator Roblox ќе ви даде вртења, билети, засилувања и бројни други ставки што можете да ги користите во играта.

Nuke Simulator е добро позната игра Roblox развиена од Big BOOM Games за платформата. Стар е само 6 месеци бидејќи првпат беше објавен во ноември 2022 година. За ова кратко време постигна огромна слава со преку 29 милиони посети и 86 илјади омилени на платформата.

Во ова искуство на Roblox, можете да купите моќно оружје наречено нуклеарно оружје од специјални места наречени силоси. Потоа, можете да ги користите овие оружја за да создадете хаос и уништување со цел да монетите и скапоцените камења. Можете да ја користите валутата што ја имате за да купите деструктивно оружје и да отворите нови места за откривање и играње.

Кои се шифрите за симулатор на Nuke

Во ова вики на Nuke Simulator Codes, ќе дознаете за сите работни и истечени кодови заедно со наградите поврзани со секој од нив. Исто така, ќе објасниме како да ги откупите алфанумеричките комбинации за да ги добиете бесплатните награди.

Во многу игри на Roblox, треба да ги завршите задачите или да достигнете одредени нивоа за да добиете награди. Но, постои полесен начин да добиете бесплатни работи со користење на алфанумерички кодови издадени од развивачот на играта. Ако често ја играте оваа игра Roblox, ова е вашата можност да заработите некои корисни награди.

на бесплатни откупни кодови се специјални комбинации на букви и броеви дадени од развивачот на играта. Кога ги користите овие кодови, можете да добиете многу бесплатни работи во играта, како предмети и ресурси. Тоа е како тајна лозинка која отклучува интересни работи за да уживате!

Бесплатните работи што ги добивате од откупувањето на работните кодови може да бидат навистина корисни на различни начини. Можете да ги користите предметите што ги добивате за да направите вашиот лик да изгледа уникатен и да ги подобрите неговите способности во играта. Плус, можете да користите ресурси како монети за да купите уште покорисни предмети од продавницата во играта.

Кодови на симулатор на Roblox Nuke 2023 октомври

Еве список што ги содржи сите шифри за Nuke Simulator 2023 придружени со информации за бесплатни награди.

Список со активни кодови

 • WHENUPDATE – Откупете го кодот за 3k мега билети, 5 дневни вртења, 3x бесплатни ексклузиви и 14x 4h награди (НОВО)
 • HARDCOREBUG - бесплатни награди
 • MAGMIFACENT – Зелена магма ајкула со специјално маѓепсување, 3 награди за градите и 200 мега билети
 • STILLFASTERTHANTHEDMV – 10 вртења
 • OLYMPIANCHESTBUG – бесплатни награди
 • ATLASEARTH - бесплатни награди
 • КВАНТИКЕТИ – бесплатни награди
 • BIGTICKETZZ - бесплатни награди
 • BIGTICKETZ - бесплатни награди
 • MASSIVEGIFT - бесплатни награди
 • МЕГАНУК - бесплатни награди
 • Фала Азуре! – 2 мега сило билети
 • Only1ThisTime – 1 бесплатен дневен спин
 • ThanksSky – 10 бесплатни вртења
 • MOREBOOSTS2 – Бесплатни засилувања и награди
 • ILikeGems – 500 илјади скапоцени камења
 • CYBERCOINZZ2 – 5m САЈБЕРКОВИНИ
 • CYBERCOINZ2 - бесплатни кибоеркоини
 • LUCKYBOI – 3 луди засилувања на среќата
 • BIGBOOM – 250,000 монети

Список со истечени шифри

 • NUK3LIK3S – Бесплатни подобрувања и награди
 • SUNNY7K – Бесплатни подобрувања и награди
 • CreepyCyberCoins – бесплатни сајбер монети
 • ImBrokeSoINeedThisCode – бесплатни подобрувања и награди
 • CYBERCOINZZ - бесплатни сајбер-конети
 • ПОВЕЌЕ БОСТИ! - Бесплатни засилувања и награди
 • BOOSTS – Бесплатни засилувања и награди
 • УНИШТУВАЈ2 – Бесплатни засилувања и награди
 • BOOSTCOINS – Бесплатни монети на Месечината
 • UPINOHIO – Бесплатни подобрувања и награди
 • MOONBOOST – Бесплатни засилувања и награди
 • ALIENGEMS - бесплатни подобрувања и награди
 • ДАУНИНОХИО – Бесплатни подобрувања и награди
 • LOTTADAMAGE – Бесплатни засилувања и награди
 • УНИШТУВАЈ – Бесплатни засилувања и награди
 • MARTIANGEMS - бесплатни засилувања и награди
 • МАРСОВИ? - Бесплатни засилувања и награди
 • BIGBOOSTGAMES – All Boost 3x
 • LUNARLUCK – 3 луди засилувања на среќата
 • ОХИО – 25,000 скапоцени камења
 • ОХИОСИМУЛАТОР – 30,000 скапоцени камења
 • Kaboom – 3 зголемувања на штетата
 • ПАРИ – 3 дополнителни засилувања на среќата
 • ГЕМУРИТЕЗ - 20 илјади скапоцени камења
 • TIKTOKHYPE – TikTok Nuke

Како да ги откупите кодовите во Nuke Simulator Roblox

Како да ги откупите кодовите во Nuke Simulator

Следниве чекори ќе ви помогнат да ги откупите работните.

Чекор 1

Прво, стартувајте го Nuke Simulator на вашиот уред користејќи ја апликацијата или веб-страницата Roblox.

Чекор 2

Кликнете/допрете на копчето Купување на страната на екранот.

Чекор 3

Најдете и кликнете/допрете на копчето Кодови во продавницата.

Чекор 4

Внесете го новиот код во текстуалното поле за откупување код. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле.

Чекор 5

Конечно, кликнете/допрете го копчето Потврди за да ги добиете бесплатните понуди.

Важно е да знаете дека кога кодот за откупување е користен одреден број пати, тој повеќе нема да работи. Исто така, некои кодови имаат рок на траење и престануваат да работат после тоа. Затоа е од клучно значење да ги откупите шифрите брзо и на време за да не ги пропуштите наградите.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите најновото Кодови за базни битки

Заклучок

Ги наведовме сите кодови за симулатор на Nuke за 2023 година што всушност функционираат. Исто така, го објаснивме единствениот начин да ги користите овие кодови и да ги добиете бесплатните награди што ги нудат. Тоа се сите информации што ги имаме за оваа објава, слободно споделете прашања во врска со него користејќи коментари.

Оставете коментар