Прифатна картичка HTET 2023

HTET 2023 Дознај картичка, линк за преземање, како да провериш, важни детали

Според најновите ажурирања, Одборот за училишно образование, Харјана ја објави картичката за прием HTET 2023 на 24 ноември 2023 година преку својата веб-страница. Оние кои имаат завршено регистрации за претстојниот Тест за подобност за наставници во Харајана (HTET) 2023 година, можат да ја посетат веб-страницата и да ја користат дадената врска за да ги преземат своите билети за испитната сала. Илјадници…

Прочитај повеќе