Резултат на одделот CBSE 2022 година

Резултат на CBSE одделот 2022 година Датум на издавање, врска за преземање, фини поени

Централниот одбор за средно образование (CBSE) е подготвен да го објави CBSE Compartment Result 2022 за часовите 10-ти и 12-ти денес на 5 септември 2022 година. Оние кои се појавија на овој конкретен испит може да го проверат својот исход преку официјалната веб-страница на одборот. CBSE е еден од најголемите образовни одбори во Индија што…

Прочитај повеќе