Прифатна картичка NIFT

Приемна картичка NIFT 2023 Линк за преземање, датум на испит, важни детали

Според најновите ажурирања, влезниот тест на Националниот институт за модна технологија (NIFT) за 2023 година ќе се одржи следниот месец, а NIFT Admit Card 2023 ќе биде објавен денеска. Ќе се издава преку веб-страницата на институтот и успешно запишаните кандидати ќе можат да пристапат до неа користејќи ги нивните акредитиви за најава. Приемниот тест за различни…

Прочитај повеќе