IBPS RRB Clerk Prelims Results 2022 година

IBPS RRB Clerk Prelims Резултат од 2022 година Линк за преземање, фини поени

Институтот за селекција на банкарски персонал (IBPS) официјално го објави IBPS RRB Clerk Prelims Result 2022 на 8 септември 2022 година. Кандидатите кои се појавија на овој испит за вработување можат да го проверат исходот со посета на веб-порталот на IBPS. Аспирантите кои го чекаат исходот од завршувањето на ...

Прочитај повеќе