Главна влезна картичка на JEE

Ослободена е главната приемна картичка на JEE 2023 – Врска за преземање, датум на испит, важни детали

Националната агенција за тестирање (НТА) треба да ја издаде главната картичка за прием JEE 2023 денес, 18 јануари 2023 година преку својата официјална веб-страница. По објавувањето на датумите за испити, денеска ќе ги објави билетите за сала и успешно запишаните кандидати ќе можат да пристапат до нив користејќи акредитиви за најавување. Заедничкиот приемен испит (JEE) главен за прием во…

Прочитај повеќе