MAD Градски кодови

Шифри на градовите MAD: 23 февруари 2022 година и натаму

Mad City е светски познато гејмерско искуство на Roblox со фасцинантна игра и неверојатни карактеристики. Таа е една од најиграните игри на платформата Roblox. Затоа, тука сме со MAD City Codes февруари 2022 година. Тоа е многу интензивна и исполнета со акција авантура одиграна низ целиот свет. Најдоброто нешто во оваа игра…

Прочитај повеќе