Резултат на SSC ​​на Махараштра 2023 година

Махараштра SSC ​​Резултат 2023 година Датум, време, врски, како да се провери, важни ажурирања

Како што е наведено во многу извештаи, Државниот одбор за средно и високо средно образование на Махараштра (MSBSHSE) е подготвен да го прогласи Резултатот за SSC ​​на Махараштра за 2023 година денес. Огласот ќе биде објавен во 11 часот денеска, 2 јуни 2023 година. Исто така, откако ќе се изјасни, ќе се постави врска со резултат на веб-страницата на одборот. …

Прочитај повеќе