Билет за сала за медицински сестри од персоналот на NIMS 2022 година

Билет за сала за медицински сестри од персоналот на NIMS за 2022 година Линк за преземање, клучни датуми и повеќе

Институтот за медицински науки на Низам (NIMS) ќе го објави билетот за сала за персоналот на NIMS 2022 денес, 14 септември 2022 година. Апликантите кои успешно ги завршиле регистрациите можат да ги проверат и преземаат своите билети со посета на официјалната веб-страница на институтот. Според многу извештаи, билетот за испитна сала ќе биде издаден…

Прочитај повеќе