Прифатна картичка на RPSC RAS

RPSC RAS ​​Прифатна картичка 2023 Датум, врска, Датум на претходен испит, корисни детали

Според најновите вести од Раџастан, Комисијата за јавни услуги во Раџастан (RPSC) е подготвена да ја ослободи картичката за прием на RPSC RAS ​​2023 три дена пред денот на испитот. Испитот треба да се одржи на 01 октомври 2023 година. Откако ќе бидат ослободени, кандидатите треба да одат на веб-страницата на комисијата rpsc.rajasthan.gov.in за да проверат и ...

Прочитај повеќе