Санија Мирза и Шоаиб Малик се разведуваат

Сè за разводот на Санија Мирза и Шоаиб Малик - причини, увид и повеќе

По 12 години брачен живот, тениската суперѕвезда Санија Мирза и пакистанската крикет легенда Шоаиб Малик се разделуваат. Последните извештаи покажуваат дека гласините за развод на Санија Мирза и Шоаиб Малик наскоро ќе станат официјални. Луѓето што ги затвораат Санија и Шоаиб ги потврдуваат информациите дека парот решил да се разведе. Нивната врска…

Прочитај повеќе