Прифатна картичка за помошник секретар на UKPSC

Прифатна картичка за помошник секретар на UKPSC 2023 година Преземете PDF, важни детали за испитот

Комисијата за јавни услуги во Утараханд (UKPSC) ја издаде картичката за прием на помошник секретар на UKPSC 2023 преку нејзиниот официјален веб-портал. Кандидатите кои успешно успеале да поднесат апликации можат да пристапат до билетот за сала со посета на веб-страницата и пристап до врската. Голем број аспиранти се пријавиле да се појават на писмениот тест кој…

Прочитај повеќе