Кој е ХасанАби

Кој е Хасан Аби? Зошто е забранет на TikTok? Вистинска приказна и реакција

За смртта на кралицата Елизабета Втора се зборуваше низ целиот свет и сите споделуваа сочувство на социјалните мрежи, но Хасан Пикер познат како Хасан Аби ја шокираше публиката исмевајќи се со нејзината смрт. Во оваа објава, детално ќе се запознаете кој е ХасанАби и вистинската приказна зад Хасан…

Прочитај повеќе