Кој беше Санкианге

Кој беше Sanqiange Кинескиот TikToker почина по обид за предизвик за пиење за време на пренос во живо

Кинескиот инфлуенсер Санкианге почина откако испил премногу алкохол за време на пренос во живо. Тој бил пронајден мртов во неговиот стан и според извештаите, починал поради прекумерно пиење. Дознајте кој беше Санкианге во детали и сите најнови ажурирања за неговата трагична смрт. Платформата за споделување видеа TikTok е дома…

Прочитај повеќе