Зборовите почнуваат со N и завршуваат со G

Зборовите почнуваат со N и завршуваат со G: сите можни одговори

Wordle станува сè попопуларен со секој изминат ден и повеќе луѓе се вклучуваат во оваа веб-базирана игра со зборови. Денес, ние сме тука со збирка зборови, почнуваат со N и завршуваат со G. Правилата на оваа фасцинантна игра се едноставни секој ден, еден нов збор обезбедува од развивачот…

Прочитај повеќе