Oh My Dog Codes декември 2023 година - Добијте корисни предмети и ресурси

Љубопитни сте да ги откриете најновите работни кодови за Oh My Dog? Вие сте на вистинското место! Овде ќе споделиме компилација од активни шифри Oh My Dog заедно со некои неопходни детали што треба да ги знаете за нив. Коските, догнотите, градите и многу повеќе се добиваат со помош на овие кодови.

Oh My Dog е фасцинантна игра базирана на кучешки авантури развиена од Joy Nice Games. Играта е достапна за уреди со Android и е бесплатна за играње. Има над 50 кучешки херои од кои можете да изберете и да создадете куче-чудовиште кое победува во битките против други кучиња.

Можете да ги соберете вашите слатки кучешки херои, да ги водите во битки и да победите сè што ќе ви се најде на патот! Со паметни промени во стратегијата, дури и помалку моќните можат да ги надминат посилните. Постојат различни начини на игра и сакате да ги направите ликовите на вашето куче и нивните оружја посилни за да можете секогаш да победувате.

Кои се шифрите на Oh My Dog

Во ова упатство, можете да го истражите ова сеопфатно вики Oh My Dog Codes за да ги најдете сите информации за шифрите за оваа специфична мобилна игра. Ќе откриете и што ви дава секој активен код. За да ги добијат наградите, играчите треба да користат код во играта и ние ќе објасниме како да го направиме тоа чекор по чекор.

Користењето на кодови за откуп ви овозможува да ги добиете најдобрите ставки и ресурси во играта без да правите ништо. Кодот за откуп е мешавина од букви и бројки дадени од развивачот на играта. Тие ги издаваат овие кодови за подароци преку рачките за социјалните медиуми на играта.

Најдоброто нешто за обичните играчи е добивањето многу бесплатни награди кои можат да ви помогнат во играта. Ова е она што шифрите за откуп им го нудат на играчите откако ќе бидат откупени. Играта може да се подобри на различни начини, како и да се подобрат способностите на вашите херои.

Не е изненадување што гејмерите често пребаруваат на интернет за кодови за игри за да добијат бесплатни работи. Можете да ги најдете сите најнови кодови за оваа игра и други мобилни игри на нашата веб-страница, така што нема потреба да барате на друго место! Можете да ја посетите нашата да ги најдете сите нови.

Сите шифри на „О мој куче“ од декември 2023 година

Еве список што ги содржи сите работни кодови за оваа мобилна игра со информации поврзани со наградите.

Список со активни кодови

  • 20KGOGO – награди (ново!)
  • БЛАГОДАРИМЕ23 – награди
  • Happy10K - Откупете го кодот за 200 Dognotes и 50 Bones
  • Благодарам777 – Откупете го кодот за награди
  • Dog1000 – Откупете го кодот за 250 доноти и три пудинга
  • Dog2023 – Откупете го кодот за пет зелени ковчези и 100 железо
  • ohmydog – Откупете го кодот за Dog Express и Random Orange Shard
  • DOGGY – Откупете го кодот за 100 Dognotes и една кеса за колачиња
  • ТОПДОГ – Откупете го кодот за 200 доноти и 50 коски

Список со истечени шифри

  • Во моментов нема истечени за оваа игра

Како да ги откупите кодовите во Oh My Dog

Како да ги откупите кодовите во Oh My Dog

Следете ги овие чекори за да го активирате кодот за оваа игра

Чекор 1

Отворете ја играта Oh My Dog на вашиот уред.

Чекор 2

Откако ќе се вчита, одете во Профил со допирање на иконата за профил.

Чекор 3

Сега допрете ја опцијата Код за подарок што се наоѓа под поставата на вашето куче.

Чекор 4

Потоа внесете работен код во препорачаната област или копирајте го од нашата листа и залепете го таму.

Чекор 5

Допрете го копчето Размена за да ги добиете поврзаните бесплати.

Запомнете дека програмерите поставуваат временско ограничување на важноста на алфанумеричките кодови и кога ќе се достигне тоа ограничување, шифрите истекуваат, па нивното откупување во тој временски период е задолжително. Дополнително, не функционира ако е достигнато максималното ограничување за откуп.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Z Piece кодови

Заклучок

Како награда за откупување на Oh My Dog Codes 2023 година, ќе уживате во врвните награди. Горенаведените инструкции ќе ве одведат низ процесот на откупување на сите гратис. Тоа е се за овој! ако имате било какви други прашања да прашате, користете коментари.

Оставете коментар