One Punch Fighters Codes 2022 септември Откупете ги фасцинантните награди

Ги барате најновите кодови на One Punch Fighters? Потоа дојдовте на вистинското место бидејќи ќе ги обезбедиме новите кодови за One Punch Fighters Roblox. Ќе можете да откупите добрите како скапоцени камења, монети, сила и многу други корисни работи.

One Punch Fighters е искуство со Roblox развиено од Lord of Animes. Во оваа гејмерска авантура, ќе се соочите со различни непријатели и ќе ги удривте за да заработите злато. Можете исто така да ги стекнете миленичињата на непријателите што ги поразувате.

Оваа игра е една од неодамна објавените на платформата Roblox и првпат беше објавена на 8 август 2022 година. За еден месец, таа се здоби со огромна популарност, а кога последен пат проверивме има над 10,538,700. 58,380 играчи од нив ја додадоа оваа авантура во нивните омилени.

Кодови на One Punch Fighters септември 2022 година

Во оваа статија, ќе го претставиме Викито со код на Roblox One Punch Fighters што содржи пристоен број на работни кодови заедно со бесплатни услуги поврзани со нив. Исто така, ќе ја научите процедурата за да добиете откуп во оваа игра на Roblox.

Авантурата за игри доаѓа со класична приказна и популарни херои од добро познатата аниме серија. За да напредуваат, играчите мора да продолжат да ги победуваат непријателите давајќи им сериозен удар.

Слика од екранот на One Punch Fighters Codes

Како и во другите игри на оваа платформа, можете да користите откупен код во играта и да ја извршите процедурата за откуп за да ги добиете бесплатните. Кодовите се објавени од развивачот на играта преку фан страницата на Punch Fighters на различни социјални платформи.

Кодовите што може да се откупат ќе ви помогнат да добиете некои плодни засилувања, како што се засилување на монети, зајакнување на среќата, зајакнување на силата и повеќе други. Кодовите за еден удар може да се користат за бесплатно да се добијат некои од најдобрите артикли во продавницата во апликации. Секако, тоа може да го направи вашето искуство со игри повозбудливо.

Од нејзиното објавување, креаторот на играта редовно дава шифри и пред неколку дена издаде ажурирање за подобрување на искуството во игра. Без разлика дали сте ја ажурирале оваа игра или не, сепак можете да го користите кодот за откуп.

One Punch Fighters Codes 2022 година (септември)

Овде ќе го обезбедиме списокот на Работни One Punch Fighters Roblox кодови заедно со понудената бесплатна награда.

Список со активни кодови

 • FREE_GEM - бесплатни скапоцени камења (нов код)
 • FREE_COINS – бесплатни монети (нов код)
 • FREE_LUCK – Бесплатна среќа
 • FREE_STR – Бесплатна сила
 • 45 KLIKES – Штета, среќа, зајакнување на силата и засилување на монети
 • FREE_LEVEL - Штета, среќа, зајакнување на силата и зголемување на монети
 • UPDATE5 BUGFIX - Штета, среќа, зајакнување на силата и засилување на монети
 • 40 KLIKES – Штета, среќа, зајакнување на силата и засилување на монети
 • АЖУРИРАЊЕ5 - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • АЖУРИРАЊЕ4 - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • Free_Paitama – Штета, среќа, сила и зголемување на монетите
 • Free_Boros – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • БОСТ - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • АЖУРИРАЊЕ3 - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • 25 KLIKES – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • Thx5Mvisits – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • Исклучување за корекција - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • 20 KLIKES – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • 10 KLIKES – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • АЖУРИРАЊЕ2 - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • thx11kplayers – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • thx1Mvisits – Штета, среќа, сила и зголемување на монетите
 • квиз - Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • Thx3KLikes – Штета, среќа, сила и зголемување на монетите
 • Thx7KFollows – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • Thx1500kLike – Штета, среќа, сила и засилување на монети
 • Оцена на јачина – 1 Јачина
 • ThxYoutubers – 2 штета, 1 среќа, 1 сила и 2 засилување на монети
 • thx100 допаѓања – 1 зголемување на штетата и среќата
 • thx4kplayers – бесплатни награди
 • thx1kplayers – бесплатни награди
 • launchEve – бесплатни награди
 • Добредојдовте - бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • Нема Кодовите на One Punch Fighters со истечен рок за оваа игра во моментов бидејќи сите работат во моментов.

Како да ги откупите кодовите во One Punch Fighters

Како да ги откупите кодовите во One Punch Fighters

Ако сте заинтересирани да ги откупите овие кодови, тогаш само следете ја постапката чекор-по-чекор дадена во следниот дел. Следете ги упатствата дадени во чекорите за да ги соберете сите бесплатни награди во играта.

Чекор 1

Прво, стартувајте ја апликацијата за игри на вашиот мобилен уред/компјутер користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината .

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Подарок (икона за подарок) достапно на страната на екранот.

Чекор 3

Сега ќе се отвори страницата за откупување, тука внесете го кодот во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето за текст.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете на копчето Внесете код за да ги соберете поврзаните бесплатни пари.

Вака можете да добиете откуп во оваа конкретна игра на Roblox и да уживате во добрите понудени. Само запомнете дека кодот за откуп ќе работи одредено време поставено од развивачот. Исто така, кога кодот ќе ги достигне своите максимални откупувања, ќе истече.

Ако барате повеќе кодови за други игри, само посетувајте ја нашата страница редовно и обележувајте ја нашата Бесплатни откупи кодови Страница.

ЧПП за One Punch Fighters

Каде да добијам повеќе кодови за One Punch Fighters?

Како што знаете, развивачот на апликацијата за игри обезбедува список со кодови на One Punch Fighters, па ако сакате да останете во тек со најновите кодови за пристигнување, едноставно следете ја официјалната рачка на Твитер на играта која е Paida_sc.

Дали има некој Discord сервер за Roblox One punch борци?

Да, постои Roblox група достапна на серверот Discord и можете да се придружите на неа за да разговарате со други играчи.

Дали оваа игра е бесплатна за играње?

Да, тој е бесплатен за играње и достапен на платформата Roblox.

За повеќе кодови за игри на Roblox, проверете Кодови на Blox Fruits

Последни мисли

Кодовите на One Punch Fighters имаат врвни награди за вас. Само треба да ги откупите за да ги стекнете сите бесплати. Постапката за откуп заедно со сите други клучни детали се претставени во овој пост. Тоа е сè за ова во случај да имате други прашања, тогаш споделете ги во полето за коментари.

Оставете коментар