All One Punch Man Најсилните кодови декември 2023 година

Овде сме со колекција на работни кодови One Punch Man The Strongest што можете да ги користите во играта за да откупите бројни практични бесплатни награди. Многу предмети и ресурси кои можат да го подобрат изгледот и способностите на вашиот карактер може да се добијат со помош на овие кодови.

One Punch Man: The Strongest е уште една врвна видео игра инспирирана од истакнатата аниме и манга серија One Punch Man. Развиена е од FingerFun Limited за платформи Android и iOS. Ако сте љубител на аниме и манга, ќе ви се допадне и оваа мобилна игра.

Ова RPG гејмерско искуство ви овозможува да зачекорите по стапките на амбициозниот суперхерој, желен да го имитира легендарниот Саитама, кој служи и како главен лик и како титулар One Punch Man во серијата. Тој е преполн со возбудливи и предизвикувачки битки со кои можете да се справите користејќи го вашиот уникатен борбен пристап.

Кои се One Punch Man најсилните кодови

Овде ќе обезбедиме целосни информации поврзани со шифрите за мобилната игра во стилот на One Punch Man the Strongest. Ќе дознаете за сите активни кодови за оваа игра што можете да ги откупите за да собирате награди и исто така да дознаете како да ги откупите.

Како дел од понудата на бесплатни награди за играчите, FingerFun Limited дистрибуира кодови што може да се откупат на редовна основа преку официјалните сметки на социјалните медиуми на играта. Кодот е комбинација од алфанумерички цифри создадени од развивачот што може да се откупат за ставки и ресурси во играта.

Овие кодови ви дозволуваат да стекнете способности во играта и да заработите засилувања што можат да ги подобрат вашите вештини. Добрите ќе ви овозможат брзо да се искачите на ниво и побрзо да бидете најдобри во играта. Има многу корисни ресурси и предмети што може да се добијат без да се потроши ништо, што само по себе е одлична работа за играчите.

All One Punch Man The Strongest Codes 2023 декември

Еве ги сите работни кодови за оваа игра со информации за серверите на кои можете да ги користите.

Список со активни кодови (глобален сервер)

 • TFTOPM – бесплатни награди во играта
 • OPM777 – бесплатни награди во играта
 • OPMTS – бесплатни награди во играта

Активен OPM Најсилниот сервер за SEA кодови

 • OCTOPM – бесплатни награди во играта
 • OPM4EVER – бесплатни награди во играта
 • OPM99911 – бесплатни награди во играта
 • OPM2YEARS – бесплатни награди во играта
 • OPM2ND – бесплатни награди во играта
 • OPMBRAVE – бесплатни награди во играта

Список со истечени шифри

 • YAY7BHANKS: 250 токени и 20 минути од 1.5x EXP
 • 650 лајкови: бесплатни
 • НАДЧОВЕК: Бесплатно
 • 6000 Ница: Бесплати
 • 4kyayyayyay!: 25 минути со 2x стапка на пад
 • HALFAYTO10K: 200 жетони и 2 среќни извлекувања
 • 3000 Леле!: 350 токени
 • BLAST: 200 жетони и 2 среќни извлекувања
 • 3point5KYAY: 15 минути 2x пад и 5 среќни извлекувања
 • 500kПосети!: 3 среќни извлекувања
 • 2O0OLlikes: Бесплатни услуги
 • TY1750: Бесплати
 • ИЗДАВАЊЕ: Бесплатни награди
 • 2500 Ница: Бесплати
 • YayWeekendBoost!: бесплатни
 • 1000LIK3S: Бесплати
 • oopsShutdown!CodeThoYay: Бесплати
 • YAY1500: Бесплати
 • BoostsFixed: Freebies
 • исклучување повторно: Бесплати
 • sorry4shutdown: Бесплати

Како да ги откупите шифрите во еден удар Man The Strongest

Како да ги откупите шифрите во еден удар Man The Strongest

За да ги откупите сите гратис, следете ги чекорите дадени овде.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го One Punch Man: The Strongest на вашиот уред.

Чекор 2

Откако ќе се вчита играта, допрете на профилот OPM Strongest на горниот дел од екранот.

Чекор 3

Сега допрете го копчето за код за подарок лево од иконата на сметката.

Чекор 4

Потоа внесете код во препорачаното поле за текст. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите и во полето.

Чекор 5

На крајот, допрете на копчето Потврди за да го завршите процесот и да ги добиете наградите поврзани со секоја од нив.

Запомнете дека шифрите за подарок за One Punch Man the Strongest периодите на важност се ограничени и откако ќе истече периодот на важност, кодот за откуп ќе стане неважечки. Исто така, кодот не работи кога ќе ги достигне своите максимални откупи.

Можете исто така да го проверите новото Кодови на митски херои

Заклучок

Откупување на еден удар човек The Strongest Codes 2023 е еден од наједноставните методи за стекнување бесплатни ставки во рамките на оваа специфична мобилна авантура. Само следете ги чекорите наведени погоре за да ги добиете овие вредни награди.

Оставете коментар