Pixel Piece Codes 2023 (март) Добијте корисни ставки и ресурси

Ги барате работните Pixel Piece Codes 2023? Тогаш сте на вистинското место за да ги дознаете сите детали за нив. Ќе претставиме колекција на нови кодови за Pixel Piece Roblox што можете да ги користите за да откупите толку многу неверојатни бесплатни понуди, како што се Race Spins, Stat Reset, Beli и многу други награди.

Pixel Piece е многу популарно Roblox искуство засновано и инспирирано од познатата аниме и манга серија One Piece. Ако сакате пиратски авантури и обожавателите на One Piece манга, тогаш сигурно ќе ја сакате оваа игра бидејќи ги има сите добри карактеристики.

Во оваа игра Roblox, ќе создавате лик од светот на манга One Piece и ќе се обидувате да владеете со светот учествувајќи во различни предизвици, рации и зандани. Најдете го плодот на ѓаволот што ќе ви даде поголема моќ да ги уништите непријателите и да бидете врвниот пират.

Кои се Pixel Piece Codes 2023 година

Денес го имаме викито Pixel Piece Codes во кое ќе се запознаете со активните кодови кои можат да ви добијат неколку бесплатни награди. Ќе дознаете што се нуди за нивно откупување и исто така како да ги откупите, така што добивањето на добрите ќе стане полесно.

Искористувањето на наградите е исто така едноставно бидејќи можете да го правите тоа во апликација, а вашата сметка во играта автоматски ќе ги добива вашите награди. Потоа, можете да ги искористите како што сакате и да уживате во играта во најголема мера. Ова ќе ви помогне да ги подобрите способностите на вашиот карактер.

Развивач на играта редовно ги споделува овие алфанумерички цифри наречени кодови преку социјалните медиуми. Во повеќето случаи, кодовите за откупување се објавуваат кога играта ќе достигне пресвртници, како што е надминување на 1 милион посетители.

Со него може да се добијат облека, козметика, валута, способности и други работи што отсекогаш ги посакувавте. Затоа, имате можност и се што треба да направите е да ги откупите за да ги добиете вашите награди. Обележете и посетете ја нашата страница ако сакате да најдете повеќе кодови за игри на Roblox.

Roblox Pixel Piece Codes 2023 март

Следната листа ги содржи сите работни кодови за оваа авантура на Roblox заедно со деталите поврзани со наградите.

Список со активни кодови

 • DFSIR! – Откупете го кодот за еден час DF известувач
 • UPDATE1FIX1 - Откупете го кодот за вртења
 • АЖУРИРАЊЕ1 – пет вртења
 • UseCodeDessi – десет вртења
 • 60 кЛ Лајкови! – 2к злато
 • Извинете! – 25 вртења
 • Извини 2! – 20 тркачки вртења
 • RaceRolla – десет тркачки вртења
 • CrazyBeli – буст за белење
 • GiveMeADrop – намалување на засилување
 • HitNoti – еден час DF известувач
 • WoopWop! – 2к монети
 • RESET0.5 AGAIN – ресетирање на статистиката
 • RESET0.5 – ресетирање на статистиката
 • NOTIFYME2! – едночасовен DF известувач
 • HeellsCool – засилување на желудникот

Список со истечени шифри

 • капки
 • РЕСЕТТОЧКИ
 • ресетирање на статистиката!
 • ИЗВЕСТИ МЕ
 • КУЛБЕЛИ!
 • ОСЛОБОДУВАЈТЕ!
 • извини за ова Ново!
 • dfnotifier2hr!

Како да ги откупите кодовите во Pixel Piece 2023 година

Како да ги откупите кодовите во Pixel Piece

Процесот на откуп во оваа игра не е премногу комплициран. Чекорите се дадени подолу, за да можете да ги соберете сите бесплати следејќи ги упатствата. 

Чекор 1

За да започнете, отворете Pixel Piece на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-локација.

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, отворете го Менито y со притискање на копчето M и изберете ја опцијата за поставување.

Чекор 3

Потоа кликнете/допрете на опцијата Кодови и ќе се отвори нов прозорец.

Чекор 4

Сега внесете код во препорачаното поле за текст или можете да ја користите командата copy-paste за да копирате од нашата листа и да ја ставите таму.

Чекор 5

Потоа кликнете/допрете го копчето Потврди за да го завршите процесот и да ги соберете добрите поврзани со секоја од нив.

Важно е да се напомене дека кодовите се временски ограничени и истекуваат откако ќе го достигнат датумот на истекување. Исто така, критично е да ги користите кодовите навреме и штом можете, бидејќи кодовите престануваат да работат откако ќе го достигнат својот максимален број на откупи.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите новото Кодови на симулатор за бокс

Заклучок

Најлесен начин да добиете бесплатни ставки и ресурси достапни во продавницата во апликации е да ги откупите шифрите. Неспорно е дека Pixel Piece Codes 2023 може да ви понуди шанса да освоите огромно количество beli и засилувања бесплатно. Толку за овој сега за сега ќе одмориме.

Оставете коментар