PUBG Redeem Codes 2024 јануари – Добијте неверојатни награди

Барате најнови PUBG Redeem Codes? Потоа го посетивте вистинското место бидејќи ќе ги обезбедиме новите откупни кодови за PUBG Mobile. Има многу добрини што треба да ги откупите како пиштоли, облека и многу други корисни ресурси.

Players Unknown's Battlegrounds (PUBG) е многу интензивна и акционална гејмерска авантура која ја играат милиони ширум светот. Таа е една од популарните игри на „Бит Ројал“ која нуди возбудлива игра и бројни режими за уживање.

Во оваа игра, ќе се борите против други играчи од целиот Wordle на различни мапи. Главната цел е да се преживее до последната зона и да ги завршите преостанатите играчи за да ја освојат. Најдоброто нешто во играта е што секоја сезона доаѓа со нови теми и карактеристики.

Кои се PUBG Redeem Codes 2024

Во оваа статија, ќе научите за сите нови PUBG Mobile Redeem Codes кои можат да ви добијат многу корисни бесплатни награди. Исто така, ќе го објасниме процесот на откуп што треба да го извршите за да ги купите сите бесплатни работи што се нудат.

Слика од екранот на PUBG Redeem Codes

PUBG е познат по откажувањето од редовните ажурирања на темите, обезбедувањето врвни гајби и хипнотизирачките кожи и облека. Постојат неколку начини да ги отклучите овие ставки бидејќи треба да завршите мисии за да ги стекнете или да користите UC за да ги купите.

Играчите треба да трошат пари на премиум артикли, но со користење на овие откупливи кодови, можете бесплатно да набавите некои премиум работи. Играчите исто така можат да добијат ресурси како сребрени фрагменти и други што може да се користат за отклучување на други работи во продавницата во апликации.

PUBG Redeem Codes јануари 2024 година

Еве ги сите шифри за оваа игра вклучувајќи го и PUBG Mobile Redeem Code Today.

Список со активни кодови

 • CMCKZBZBAW - Откупете го кодот за ваучер за митови за Sea Breeze (нов)
 • CLPOZFZ56S – Откупете го кодот за 20 поени за предизвик
 • CLPOZEZVEG – Откупете го кодот за 20 поени за предизвик
 • CLPOZDZ6PP – Откупете го кодот за 20 поени за предизвик
 • CLPOZCZTVW – Откупете го кодот за 20 поени за предизвик
 • CLPOZBZ6JE – Откупете го кодот за 20 поени за предизвик
 • CLHFZFZ7VE – Откупете го кодот за 20 поени за предизвик

Список со истечени шифри

 • DKJU10GTDSM – 2100 сребрени фрагменти
 • DKJU8LMBPY - бесплатни сребрени фрагменти
 • UCBYSD800 – 800 UC
 • MIDASBUY – бесплатна картичка за преименување и картичка за соба
 • EKJONARKJO – Неограничени пиштоли M821
 • BBKTZEZET8 – Легендарна облека на PUBG Operation Leo Set
 • BBVNZBZ8M10 – Бесплатна популарност на PUBG Football & Chicken
 • BBKVZBZ8FW 8 - Популарност на црвениот чај
 • BBKRZBZBF108 – Бесплатна популарност на PUBG Cannon
 • BAPPZBZXF8 – UMP-88 Gun Skin
 • BAPPZBZXF8 - Откупете го кодот за бесплатни награди
 • FFCMCPSJ99S3 - За различни награди
 • 6KWMFJVMQQYG - за повеќекратни награди
 • XZJZE25WEFJJ – Сребрени фрагменти и други награди
 • FJ4K56M7UHONI – Бесплатни награди
 • HNC95435FAGJ – Бесплатни награди
 • FVGE4FGCTGVXS – Сребрени фрагменти и други награди
 • V427K98RUCHZ – За повеќекратни награди
 • YXY3EGTLHGJX – Бесплатни ресурси
 • FFCMCPSEN5MX - Повеќекратни награди
 • DKJU10GTDSM – 2100 сребрени фрагменти
 • DKJU8LMBPY - бесплатни сребрени фрагменти
 • Код за откупување UCBYSD800 – 800 UC
 • MIDASBUY – Бесплатна картичка за соба
 • EKJONARKJO – M762 Gun Skins
 • BBKTZEZET8 – Лео сет Легендарна облека
 • BBVNZBZ8M10 – Бесплатна популарност на PUBG фудбалот
 • BBKVZBZ8FW – 8 Популарност на црвениот чај
 • BBKRZBZBF10 – 8 бесплатна популарност на топовите на PUBG
 • BAPPZBZXF8 – UMP-88 Gun Skin
 • 23YY6EXHP3 – Откупете го кодот за 500 UC
 • 5FG10D33 – Откупете го кодот за PUBG Companion
 • BBEI5BLTRCME- Откупи код за Vintage гас маска
 • 5K62RK2F54 - Откупете го кодот за кошулата Hwarang
 • UQNJ2MX25N – Откупете го кодот за празнична маска на коњ
 • BBZ3RTC9B03K – Откупете го кодот за бесплатен карактер на Енди
 • R37F7ZZBUC – 100 UC Апсолутно бесплатно
 • I6PW95HKHY – Откупете го кодот за бесплатни картички за соба
 • 6RJONFW09P – Откупете го кодот за патики од кожа од змија
 • ENV9V8S0X5 - Откупете го кодот за облеката на капетанот на пиратите
 • PUBGM98K – Откупете го кодот за кожа Kar98
 • 2VHPR77KB9 – Откупи код за авионска кожа
 • ETBF6JMU6U – Непознат подарок
 • 6K8JFSQA6D – Откупете го кодот за бесплатна кожа од кацига
 • UYBX3PD3I2 – Бесплатен лик Карло
 • TU76P0RDM9 – Бесплатна картичка за соба
 • PKM20WUK85 – Откупете го кодот за кожа со пиштоли MP5K
 • TIFZBHZK4A – Откупете го кодот за стилски чевли
 • PUBGMOBILENP – Откупете го кодот за облеката на Лео
 • EYSALEWRPC – Бесплатна фудбалска популарност
 • BBVNZBZ4M9 – 1 фудбалска популарност бесплатно
 • BBKRZBZBF9 – Добијте ја популарноста на Canon бесплатно
 • UKUZBZGWF - Добијте 2 огномет популарност бесплатно
 • TQIZBZ76F – Добијте 3 велосипеди со популарност бесплатно
 • БРТРЗБЗ464
 • EHFJ4PUWIJHU – Награди: 1000 сребрени фрагменти
 • DKJU10GTDSM – Награди: 2000 сребрени фрагменти
 • UKUZBZGWF – Награди: Огномет
 • BIFOZBZE6Q
 • PUBGMOBILENP
 • ZADRQTMPH9F – Награди: Godzilla Companion
 • ZADROT5QLHP – Награди: MG3 Gun Skin
 • БАПЗЕЗМТБ
 • GPHZDBTFZM24U
 • 150 NEWUPDATE – награди: костум од пченка
 • SDYMKTKTH8 – Награди: Ликот на Енди
 • БМТЏБЗПРД – Награди: Сет за бел зајак
 • BPHEZDZV9G – награди: 1x срце (пилешко)
 • BDPPYTZGS9Q – Награди: Ликот на Енди
 • BCMCZUF8QS – Награди: Код за откуп на ваучер со карактери
 • BPHLZDZSH7 – Награди: 3 постојани Shadow Maiden Set (PUBG Mobile Pakistan)
 • BPGOZDZBDG – награди: трајно off-road buggy (PUBG Mobile Pakistan)
 • BPGKZDZJS7 – Награди: 30 3-дневни теренски баги (PUBG Mobile Pakistan)
 • BPGCZDZ6JT – награди: 80 PMWI Lucky Crate (PUBG Mobile Pakistan)
 • BPHAZDZVQ8 – награди: 3000 срце (кокошка) (PUBG Mobile Pakistan)
 • BMTEZBZPPC – Награди: Сет за прасиња
 • BMTBZBZ4ET – награди: Jester Hero Headdgear и Jester Hero Set (1 ден)
 • PUBGM CREATIVE
 • БНБЕЗБЗЕЦУ
 • БМТЏБЗПРО
 • КЗЧБЕНЕ
 • LEVIN1QPCZ – Награди: Сет за тркачи (злато)
 • DKJU8LMBPY – Награди: Сребрени фрагменти
 • UCBYSD800 – Награди: бесплатен UC
 • SD16Z66XHH – Награди: SCAR-L Gun Skin
 • КАРЗБЗИТР
 • R89FPLM9S – Награди: Придружник
 • ПУБМОБИЛБЕД
 • 5FG10D33 – Награди: Сокол
 • S78FTU2XJ – Награди: Нова кожа
 • BMTFZBZQNC – Награди: Сет Drifter (1 ден)
 • BAPPZBZXF5 – Награди: UMP-45 Gun Skin
 • BMTCZBZMFS – Награди: Убава во розова комплет (облека) и розови слушалки за мачки
 • BMTGZBZBKQ – Награди: M416 Skin
 • TQIZBz76F – Награди: Мотоцикл кожа
 • LEVKIN1QPCZ – Награди: Pacer сет – злато
 • SCRLTJG6PZLB
 • GPKAHXJML7U
 • BTOQZHZ8CQ
 • ПУБГМСАНСЛИ
 • BUBCZBZM6U
 • БУБЏБЗБ6Х
 • BUBEZBZ4HP
 • ЗИМСКИ КАРНЕВАЛ15 – Награди: Зимски карневалски гајба
 • ЗИМСКИ ПРАЗНИК – Награди: Медали за пилешко

Како да ги користите кодовите за откупување на PUBG

Како да ги користите кодовите за откупување на PUBG

Следната постапка чекор по чекор ќе ви помогне да ги откупите активните кодови споменати погоре. Без разлика дали сте корисник на iOS или корисник на Android, само следете ги упатствата за да ги соберете поврзаните награди.

Чекор 1

Прво, посетете ја официјалната веб-страница за откуп на кодот PUBG со допирање на оваа врска Центар за откуп на PUBG.

Чекор 2

На оваа веб-страница, ќе видите три слободни места означени како ID на знак, Откупи код и опција за верификација. Само наведете ги потребните акредитиви и копирајте ги активните купони што може да се откупат споменати погоре и залепете ги еден по еден.

Чекор 3

На крајот, допрете го копчето за откуп за да го завршите овој процес. Подароците ќе се испратат до идентификаторот за играње што го споменавте во полето за Идентификација на знаци. Само стартувајте го PUBG на вашиот уред и одете во делот за пошта за да ги соберете вашите награди.

Можеби ќе ве интересира да го проверите новото Garena Free Fire откупи кодови денес

Најчесто поставувани прашања

Како можам да добијам повеќе кодови за PUBG Mobile?

Кодовите на PUBG Redeem се објавени од Tencent gaming, па затоа треба да ги следите официјалните страници на социјалните медиуми за оваа игра.

Дали PUBG Mobile е бесплатен за играње?

Да, тој е бесплатен за играње и достапен за уреди со Android и iOS.

Заклучок

PUBG без сомнение е една од најдобрите игри за играње и секогаш е присутен кога станува збор за подарување гратис. Кодовите за откупување на PUBG имаат многу фасцинантни работи за вас и вие само треба да ги откупите за да ги додадете во вашата шкафче.

Оставете коментар