Промотивни кодови за Raid 2023 јануари – Откупете корисни бесплатни плаќања

Дали ги баравте промотивните кодови за Raid 2023? Потоа, го посетивте вистинското место, бидејќи ние сме тука со новите промотивни кодови на Raid Shadow Legends 2023. Има голем број поволности за откупување за играчите, како што се полнење на енергија, засилувања на XP, сребро и други практични награди.

Развиена од Plarium Games, Raid: Shadow Legends е популарна фантастична гача RPG игра која ја играат милиони ширум светот. Тоа е визуелно неверојатна RPG-игра во која играчите мора да се борат на патот низ мистифицирачко царство.

Оваа игра има одлична приказна каде играчите играат антички Телеријански воини желни да го поразат Темниот Господ и да го вратат мирот и хармонијата на земјата. Постојат повеќе начини на игра за играње и можете да ги доживеете како со еден играч или во режим на повеќе играчи.

Кои се промотивните кодови на Raid 2023

Во оваа статија, ќе претставиме компилација од валидни промотивни кодови на Raid кои можат да ви ги добијат некои од најдобрите ставки и ресурси во играта. Ќе го научите и процесот на добивање откуп, така што ќе можете лесно да ги стекнете сите гратис.

Главната цел на играчот во оваа мобилна игра е да создаде армија од шампиони. Промотивните кодови во Raid Shadow Legends можат да отклучат бесплатни награди што можат многу да го олеснат вашето патување до постигнување на таа цел. Ставките во играта, како што се полнење на енергија, полнење на арената, обиди за битка и други добрини се корисни за подобрување на вашите перформанси.

Промо код е алфанумеричка комбинација објавена од развивачот на играта „Plarium Games“. Нема ограничување за тоа колку ставки може да се откупат по код. Оние ставки и ресурси кои вообичаено чинат пари во реалниот живот, исто така, може да се добијат бесплатно со откупување на промотивен код.

За сите играчи, ова е одлична шанса да добијат бесплатни работи во играта и да го подобрат нивното искуство со игри.

Промотивни кодови за рација, јануари 2023 година

Еве ги сите нови промо кодови за Raid: Shadow legend со наградите поврзани со секоја од нив.

Список со активни кодови

 • Raidtwitchcon22 – Откупете го кодот за пет дополнувања на енергија, еднодневно засилување на XP, десет случајни пијалоци, 100 обиди за повеќе битки и еден милион сребро
 • GOODKNIGHT - Откупете го кодот за награди
 • BREWMAIDEN – 15 пијалаци по тип
 • Skeletoncrewforever – три надополнувања на енергија, две надополнувања на арената, еден ден XP засилување и 50 обиди за повеќе битки
 • DKRISES - 50 пијалоци со сила XP, пет поголеми таинствени напивки, 500 илјади сребро, десет супериорни таинствени напивки и 15 напивки со супериорна сила
 • LADYQUIN – Lady Qun и сребро (само за нови сметки)
 • LUCKYRAID – награди (само за нови сметки)
 • DREAMTEAM – награди
 • DKskeletoncrew - еден обичен Deathknight, три кокошки со две ѕвезди, три кокошки со три ѕвездички, 40 магични пијалоци XP и 300 илјади сребро
 • RAIDSUMMERGIFT – награди
 • PCRAID2022 – награди (само за нови сметки)
 • ВРАЌАЊЕ – 50 обиди за повеќе битки, седумдневно засилување на XP и 999 енергија
 • POWERSTARTER – енергија, Талија и сребро (само за нови сметки)
 • Midgame23win – награди (нов код)
 • REPLAY – награди
 • 1t5tr1cky – награди
 • LookBehindYou – три полнење енергија, три дена засилување XP, 250 илјади сребро, 50 обиди за повеќе битки
 • RAIDHOLIDAY – награди
 • RAIDRONDA – награди
 • Мардохеј - награди
 • Raid22ya2 – 100 илјади сребро и десет од секоја пијалак

Список со истечени шифри

 • ВРАЌАЊЕ
 • вистински пекол
 • ТИМ ОД СОНИШТАТА
 • YTPCOFFER22
 • МИДЕЛИЈАНА
 • 13 ГОДИНИ СПЛАРИУМ
 • 3 ГОДИНИ ПРАВИЦА
 • Xmas4u
 • Gator
 • RAIDGOODIES
 • PCRAID2022
 • КРИСКМАС21
 • RAIDXMAS21
 • RAIDSUMMERGIFT
 • ТГАСАЛЕ
 • Нинџа
 • лековерни
 • S1MPLE
 • Пијалаци
 • TGA2021
 • SPOOKY13
 • УБИСТВО
 • gift1
 • ESLPRO

Како да користите кодови во Raid Shadow Legends

Како да користите кодови во Raid Shadow Legends

Сега кога знаете кои се активните кодови, ајде да дознаеме како да ги користиме. За бесплатните споменати погоре, следете ја постапката чекор-по-чекор и извршете ги инструкциите споменати во неа.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте Raid: Shadow Legends на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, допрете на Синото мени достапно на левата страна на екранот и продолжете.

Чекор 3

Овде ќе видите многу опции, изберете ги промотивните кодови.

Чекор 4

На оваа страница, ќе треба да внесете активен код во полето за текст или да ја користите командата copy-paste за да го ставите во полето.

Чекор 5

Потоа допрете го копчето Потврди за да го завршите процесот на откупување.

Чекор 6

На крајот, одете во делот Поштенско сандаче во играта за да ги добиете бесплатните што штотуку сте ги откупиле.

Кога ќе се достигне временското ограничување поставено од развивачот, ќе истече алфанумеричкиот код. Исто така, промотивниот код ќе престане да работи откако ќе биде откупен до максимум, па затоа е исклучително важно да го откупите пред истекот на рокот.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Проект Нов светски кодови

Заклучок

Како што ветивме, ги вклучивме сите најнови промотивни кодови за Raid 2023 заедно со наградите што ги нудат. Можете да ги зграпчите сите добрите следејќи ја горната процедура доколку сте заинтересирани. Се надеваме дека оваа објава ви беше корисна, но ако имате повеќе прашања, слободно прашајте ги во коментарите.

2 размислувања за „Раид промотивни кодови 2023 јануари – Откупете корисни бесплати“

  • Постојат две причини зошто кодот не работи прво, времето поставено од развивачот истече или кодот го достигна својот максимален број на откупувања. Ова го спомнавме и во постот. Кодовите работеа во тоа време на кој било начин ќе ги преместиме на списокот со истечени шифри. Ви благодариме за коментарот.

   Одговори

Оставете коментар