Rise of Kingdoms Codes 2022 ноември - Добијте големи награди

Барате наоколу за новите шифри Rise of Kingdoms 2022? Тогаш дојдовте на вистинското место, бидејќи ги имаме за вас најновите работни кодови за Rise of Kingdoms. Ќе можете да откупите некои врвни погодности како златни клучеви, забрзувања и многу други бесплатни награди.

Rise of Kingdoms (ROK) е една од најдобрите стратешки игри што ја играат на глобално ниво од милиони луѓе. Тоа е апликација за игри достапна на iOS Play Store и Google Play Store. Создаден е од познатата компанија Lilith Games, домаќинско име во братството за развој на игри.

Во оваа фасцинантна игра, треба да изградите своја сопствена цивилизација и војска за да се борите против непријателската цивилизација за да го освоите светот. Можете да уживате во оваа фасцинантна авантура играјќи различни режими и битки во реално време.

Кодови на подемот на кралствата 2022 година

Во оваа објава, ќе претставиме работна листа Rise of Kingdoms Codes 2022 во која ги гледате активните заедно со бесплатните услуги поврзани со секоја од нив. Исто така, ќе објасниме како да ги откупите овие алфанумерички кодови во оваа игра.

Слика од екранот на Rise of Kingdoms Codes 2022 година

Ова е начин да ги добиете најдобрите ресурси и ставки во апликацијата што можете да ги користите додека играте бесплатно. Оваа авантура доаѓа со продавница во апликации каде што можете да купувате предмети и ресурси користејќи пари од реалниот живот за да ги користите на многу начини.

Шифрите за откуп ќе ви помогнат да стекнете дел од нештата бесплатно. Во основа, овие кодови се објавуваат од развивачот на играта доста често. Инвеститорот користи социјални платформи како Твитер, Фејсбук и други за да ги издаде.

Играчите треба да потрошат многу пари додека ги отклучуваат работите од продавницата во играта и завршуваат различни мисии за да добијат некои од предметите како награди. Но, откупувањето на кодовите нема да чини ништо и може да се добијат некои од најдобрите ставки и ресурси.

Rise of Kingdoms Codes 2022 (ноември)

Следното е списокот со откупни кодови на Rise of Kingdoms 2022 што ги содржи сите работни кодови во моментот.

Список со активни кодови

 • rZbyJznaxU – 1 златен клуч, 1 сребрен клуч, 2x 3-часовни универзални забрзувања, 10x Lvl 5 Том на знаење
 • cF04nHXYpk – 1 златен клуч, 3x 60 минути забрзување на тренингот, 3x 60 минути забрзување на заздравувањето
 • Vqac8DfWsB – Забрзување на градење 3x 60 минути, Забрзување на истражување за 3x 60 минути, Забрзување на обуката за 3x 60 минути, 10x Lvl 5 Том на знаење
 • 3sENgwrXUF – 30x сребрени клучеви
 • ROKVICTORY – 1x златен клуч, 1x 30-минути универзални забрзувања, 1x Том на знаење
 • ROKVIKINGS – 2x Златен клуч, 5x Lvl. 6 Том на знаење, 2x 500 акциони точки за обновување, 2x 3-часовно забрзување

Список со истечени шифри

 • HwbA7ksDyE – 3x60m Зголемување на зградата, 3x60m Забрзување на обуката, 3x60m Забрзување на истражувањето, 10x Lv 5 Том на знаење
 • VrzQF2Wepu
 • 9KcXCH8Pb1
 • PZ0CtpKA5h
 • a2j61b790d
 • MXhk0V38aL
 • ROKВиетнам
 • rokcny8888
 • Happycny22
 • Tw1XpxW9Z2
 • L4YtrioGac
 • 5Bewu21acn
 • AmqDQBeGkd
 • d725ig2acq – 2x Златен клуч, 5x Lvl. 6 Том на знаење, 2x 500 акциони точки за обновување, 2x 3-часовно забрзување
 • ROK2YOMDTU
 • rokpromo21 – 1x златен клуч, 3x сребрен клуч, 2x 3h Брзина, 10x Lvl 5 Том на знаење
 • fb98l0wrfk
 • k7bjwhfsvq
 • ah9vzgp0mi
 • q51ajxwdzc – код за Денот на благодарноста
 • rokhappybd
 • ROKVIKINGS
 • d725ig2acq
 • QE32503E925
 • brem4k69u2
 • 21HappyYOX (награди: 1x златен клуч, 3x сребрени клучеви, 2x 3-часовни универзални забрзувања, 10x lvl 5 Том на знаење)
 • Среќа21
 • RMMerryXmas
 • ОСТОЈБА ВИЕ
 • TnxGiv1ing
 • Трик
 • Средина на есен
 • tz4gusiwka
 • nyprp7zp7q
 • sb96x3baik
 • nxhg7p95gd
 • mpqs3sf4ch
 • Раздор100

Како да ги откупите кодовите во Rise of Kingdoms

Како да ги откупите кодовите во Rise of Kingdoms

Следете ја подолу дадената чекор-по-чекор процедура за да ги откупите активните кодови за оваа игра.

Чекор 1

Прво, Стартувајте го Rise of Kingdom за да го започнете процесот.

Чекор 2

Сега ќе видите икона за профил на горната лева страна на екранот, кликнете/допрете на неа и продолжете.

Чекор 3

Овде кликнете/допрете ја опцијата Поставување достапна на екранот.

Чекор 4

Сега можете да ја видите опцијата Redeem, кликнете/допрете на неа за да продолжите со оваа постапка.

Чекор 5

На оваа страница, ќе видите поле каде што треба да внесете активен код, така што, внесете го или користете ја функцијата copy-paste за да го ставите во полето.

Чекор 6

На крај, кликнете/допрете го копчето Размена достапно на екранот за да го завршите процесот и да ги добиете вашите раце на наградите.

Запомнете дека кодот за откупување не работи кога ќе ги достигне своите максимални откупи, а новите кодови исто така важат до одредено време и не работат по истекот на времето.

Можеби исто така сакате да проверите Вики со шифри на приказни за чувар

Завршни зборови

Па, новата колекција Rise of Kingdoms Codes 2022 има некои од најдобрите награди во продавницата за апликации и можете да ги стекнете користејќи го методот споменат погоре. Тоа ќе го подобри вашето искуство како играч и ќе го направи позабавно. 

Оставете коментар