Roadman Odyssey Codes јули 2023 година - Добијте корисни бесплатни услуги

Ги составивме сите работни кодови на Roadman Odyssey за да ви помогнеме да откупите еден куп корисни бесплати што ќе ги користите додека играте. Можете да стекнете секакви бесплатни награди со нови шифри за Roadman Odyssey Roblox, како што се засилувања и други ставки на играта.

Roadman Odyssey е една од новите игри на платформата Roblox развиена од Get Mad. Беше објавена пред еден месец на 5 мај 2023 година. Играта успеа да привлече корисници на платформата во овој краток временски период и веќе има над 140 илјади посети.

Во ова искуство на Roblox, ќе создавате лик за борба против другите играчи. Тоа е возбудлива борбена игра инспирирана од Street Fighter. Се борите против противниците користејќи незгодни контроли за да изведувате различни потези, а вашата цел е да станете најсилниот борец во играта.

Кои се шифрите на Roadman Odyssey

Овде ќе обезбедиме комплетно вики на Roadman Odyssey Codes во кое ќе научите за сите активни и неработни кодови. Ќе објасниме како да ги користите во играта и да ги собереме гратисите прикачени на секоја од нив. Ова е прилично нова игра и ако сакате да дознаете повеќе за играта, посетете го Roadman Odyssey Trello страница.

За да го внесете кодот, треба да отидете на одредено место во играта или да посетите посебна веб-страница. Во оваа игра, можете да користите одредено копче за да добивате награди додека играте. Со собирање предмети и ресурси во играта, можете да го направите вашиот карактер посилен.

Кодовите за откуп на игри се специјални комбинации составени од букви и бројки. Можете да ги користите во одредена игра за да отклучите посебни работи како функции или ставки. Овие комбинации се направени и објавени од развивачот на играта за да им понудат бесплатни работи на играчите.

Како што напредувате низ оваа гејмерска авантура, можете да отклучувате предмети и ресурси со завршување на дневни мисии, достигнување одредено ниво или користејќи ја вашата валута за да ги купите. Спротивно на тоа, откупувањето на кодовите е најлесниот начин, бидејќи едноставно треба да го примените процесот на откуп.

Roblox Roadman Odyssey Codes 2023 јули

Следната листа е исполнета со сите работни кодови на Roadman Odyssey заедно со информациите за наградите.

Список со активни кодови

 • Поправени 7! - Откупете го кодот за бесплатни награди (ново!)
 • Поправени 5! - Откупете го кодот за бесплатни награди (ново!)
 • Сецуна! - бесплатни награди
 • Летвеј! - бесплатни награди
 • SpeedRun! - бесплатни награди
 • 500 допаѓања2R! - бесплатни награди
 • Balances2R! - бесплатни награди
 • PocketTactics! - бесплатни награди
 • 1500 Омилени! - бесплатни награди
 • 300 допаѓања! - бесплатни награди
 • 100KПосети! - бесплатни награди
 • 1 kFavs! - бесплатни награди
 • Слобода! - бесплатни награди
 • Нирвана! - бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • Биланси1! - Бесплатни награди
 • 200 Омилени! – Превртување на клан и 25 илјади готовина
 • ПЕКОЛНИЦИ! - Бесплатни награди
 • StormysUndies! - Бесплатни награди
 • 150 допаѓања! - Бесплатни награди
 • ЕванСолос! - Бесплатни награди
 • Благодарам10KПосети! - Бесплатни награди
 • ДомеРИДАААА! - Бесплатни награди
 • SubToKYWLYT – бесплатни награди
 • MrStormyW - бесплатни награди
 • SubToSSJGhostWoo – бесплатни награди
 • YESSIR! - Бесплатни награди
 • FreizaShouldHaveRun! - Бесплатни награди
 • SatsuiNoHadou! - Бесплатни награди

Како да ги откупите кодовите во Roadman Odyssey

Како да ги откупите кодовите во Roadman Odyssey

Еве како играчот може да откупи код во оваа игра.

Чекор 1

Отворете го Roblox Roadman Odyssey на вашиот уред.

Чекор 2

Штом играта е целосно вчитана, кликнете/допрете го копчето Купување на страната на екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави поле за откуп, напишете код во полето за текст или можете исто така да ја користите командата copy-paste за да ја ставите таму.

Чекор 4

Конечно, кликнете/допрете го копчето Потврди за да ги добиете бесплатните поврзани со нив.

Важно е да се откупат кодовите на програмерите што е можно побрзо, бидејќи тие траат само ограничено време. На ист начин, откако ќе се достигне максималниот откуп, овие алфанумерички комбинации престануваат да бидат откупливи.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови на симулатор на борец

Заклучок

Ќе добиете врвни награди кога ќе ги користите Roadman Odyssey Codes 2023. Само треба да ги откупите бесплатните за да ги добиете. Постапката наведена погоре може да се следи за да се добијат откупи. Со задоволство ќе одговориме на сите други прашања што ги имате, затоа споделете ги со помош на полето за коментари.

Оставете коментар