Промо кодови на Roblox 2022: Работни кодови во март

Roblox е светски позната онлајн платформа за играње игри и систем за создавање игри. Им овозможува на корисниците на платформата да развиваат гејмерски авантури и да играат авантури што ги развиваат други корисници. Значи, ќе знаете за промотивните кодови на Roblox 2022 година.

Овие промотивни купони се обезбедени од развивачите на оваа платформа и корисникот може да ги користи за приспособување на Roblox Avatar. Според истражувањето во 2020 година, оваа платформа имала над 164 милиони активни корисници месечно, а во последните две години бројките се неизмерно зголемени.

Roblox е дом на многу епски игри кои имаат огромни фанови и се играат редовно од активни корисници. Разновидноста на гејмерски авантури и разновидноста на категории на игри на оваа платформа се она што корисниците им се восхитуваат и го сакаат.

Промо кодови на Roblox 2022 година

Во овој напис, ќе го обезбедиме списокот со промотивни кодови на Roblox за март 2022 година што може да биде начин да се здобијат со многу неверојатни бесплатни услуги, како што се облека, Robux и бројни ставки за приспособување на знаци за вашите конкретни аватари во апликацијата.

Оваа платформа за игри е бесплатна за играње и доаѓа со купувања во апликација што може да се извршат со помош на валутата позната како „Robux“. Robux е главната валута во играта што ја користат играчите за да добијат предмети што може да се купат достапни во продавницата.

Промотивните кодови се алфанумерички низи што ги користат онлајн продавниците за да поттикнат купувања во апликација. Овие откупливи кодирани купони редовно ги обезбедуваат развивачите на оваа платформа за да им овозможат на нејзините играчи да добијат возбудливи награди.

Можете да купите неверојатни ставки кои вообичаено чинат многу готовина и валута во играта што ги купувате користејќи пари од реалниот живот. Ова е многу популарна платформа која се користи низ целиот свет со голем интерес и доаѓа со огромна колекција на предмети што може да се купат.

Список на промо кодови на Roblox 2022 година (март)

Овде ќе знаете за списокот на работни промотивни кодови за Roblox кои ќе бидат корисни за менување на изгледот на вашиот аватар, а исто така и за добивање на многу неверојатни бесплатни понуди. Кодираните купони што може да се откупат се тука.

Активни кодирани купони

 • СПИДЕРКОЛА - Пајак Кола Рамо милениче
 • TWEETROBLOX - Птицата вели милениче за рамото
 • StrikeAPose - Hustle Hat
 • SettingTheStage - Изградете го ранец
 • DIY - За добивање кинетички персонал
 • WorldAlive - Кристален придружник
 • GetMoving - Брзи нијанси
 • VictoryLap - кардио лименки

Активни кодирани купони за островот на движењата

 • StrikeAPose - За Hustle Hat
 • SettingTheStage - За да го изградите ранец
 • DIY - За кинетички персонал
 • WorldAlive - За кристален придружник
 • GetMoving - за брзи нијанси
 • VictoryLap - за кардио лименки

Активни кодирани купони за замокот на чудата

 • ThingsGoBoom — За додаток за струкот со ужасна аура
 • ParticleWizard — За галантерија за рамото Томес од магус
 • FXArtist — Додаток за уметнички ранец
 • Boardwalk — За галантерија за струкот Ring of Flames

Во моментов, ова се активните и откупливи промотивни купони достапни за користење и добивање на многу големи награди.

Истечени кодирани купони

 • мика
 • 100 МИЛСЕГУИДОРИ
 • WALMARTMEXEARS2021
 • ЛИВЕРПУЛ КАРВЕСУП
 • ВРЕМЕ ЗА ХРАНЕЊЕ
 • СТАРКУРТМАЛСТИЛ
 • РЕТРОЦВИЗАР
 • СРЕЕН КАМПЕР
 • РОБЛОКСТРОНГ
 • СЛАДНО ЛЕТО
 • KCASLIME
 • MLGRDC
 • KEEPIT100
 • ХОТЕЛТ2
 • ROADTO100KAY!
 • 75KSWOOP
 • SXSW2015
 • СЛУШАЛКИ 2
 • SPACESTYLE
 • $ILOVETHEBLOXYS$
 • КИНГОФТЕСЕА
 • EBGAMESBLACKFRIDAY
 • ЈУРАСИКВЕН СВЕТ
 • FINDTHEKEYS
 • ЕДЕН МИЛИОН КЛУБ!
 • СПИДЕРМАНОНРОБЛОКС
 • МОТРАОНЛЕШЕН
 • ROBLOXIG500K
 • ПАНК ЗА ТОЈРУБ2020
 • JOUECLUBHEADPHONES2020
 • ЧУВАЧКИ ТЕЛЕФОНИ2020
 • 100ГОДИНАСОФНФЛ
 • БЕЈРИСТИЛСКИ
 • ПЛЕВАFAЕСОБОЛИТЕЛ
 • ОВОЈ СЛОБОД
 • МОДЕН ФОКС
 • SMYTHSSHADES 2019
 • GAMESTOPBATPACK2019
 • TARGETWLPAL2019
 • GAMESTOPPRO2019
 • *СРЕЌНА 2019 РОБЛОКС*
 • BARNESNOBLEGAMEON19
 • ПАЗАР LIBREFEDORA2021
 • ROSSMANNCROWN2021
 • ЦЕЛНАТА 2021 година
 • SMYTHSCAT2021
 • РОБЛОКСЕДУ2021
 • AMAZONFRIEND2021
 • ThingsGoBoom
 • Волшебник на честички
 • RIHAPPYCAT2021
 • РОСМАНХАТ2020
 • БИХОД2020
 • РОБЛОКСТИКТОК
 • WALMARTMXTAIL2020
 • СМИТСЕПЕДФОНОВИ2020
 • AMAZONARWHAL2020
 • TARGETFOX2020
 • ARGOSWINGS2020
 • ДРАБИТЕРС2020
 • TRUASIACAT2020
 • TWEET2MIL
 • SPIRIT2020

Ова е списокот на неодамна истечен шифрирани купони.

Како да ги откупите промотивните кодови во Roblox

Како да ги откупите промотивните кодови во Roblox

Во овој дел, ќе научите чекор-по-чекор процедура за постигнување на целта за откупување на активните промотивни кодови и стекнување на наградите што се нудат. Едноставно следете ги и извршете ги чекорите еден по еден и добијте ги следните гратис.

Чекор 1

Прво, посетете ја страницата за откуп на Roblox каде што ќе ја видите страницата за најавување на Roblox, само најавете се со ингеренциите на вашата сметка.

Чекор 2

Сега одете на страницата за откуп со вашата сметка најавена и продолжете.

Чекор 3

Овде ќе видите поле каде што треба да внесете активен промотивен купон, така што, само внесете го или користете ја функцијата copy-paste за да го ставите во полето.

Чекор 4

Кликнете/допрете на копчето Откуп достапно на оваа страница и штом ќе заврши откупот, ќе добиете зелена порака што укажува на успехот на откупот.

Чекор 5

И на крај, одете до пописот каде што ќе ги видите и искористете ги наградите што се нудат.

На овој начин, корисникот на Roblox може да ја постигне целта да откупи активен промотивен купон и да ги стекне плодните понудени гратис. Имајте предвид дека секој кодиран купон е валиден на одредено време, затоа, откупете го што е можно побрзо.

Промотивниот код, исто така, не работи кога ќе достигне максимални откупувања, па затоа е од суштинско значење да ги откупите навреме и што е можно побрзо. Ако сакате да останете ажурирани со претстојните кодови и другите најнови вести, само посетете ја Платформа Роблокс.

Доколку сте заинтересирани да читате повеќе приказни за игри, проверете Кодови за воскресение на херој, март 2022 година

Завршни зборови

Па, ги обезбедивме сите активни и работни Roblox Promo Codes 2022 кои ќе ви помогнат да ги купите вашите омилени ставки и ресурси во апликацијата. Овие бесплатни понуди ќе бидат корисни и за прилагодување на Roblox Avatar и менување на неговиот изглед.

Оставете коментар