Кодови на ракетната лига ноември 2022 година - Откупете корисни работи

Сакате да знаете кои се новите кодови на Ракетната лига? Вие сте на вистинското место за да дознаете за нив бидејќи ќе обезбедиме список со шифри на Ракетната лига што функционираат. Тие можат да се откупат за некои многу практични бесплати, вклучувајќи засилувања.

Rocket League е популарна фудбалска видео игра развиена од објавена од Psyonix. Сепак, ќе бидете сведоци на автомобили кои играат фудбал во гејмерската авантура. Императив е играчите да продолжат да постигнуваат голови и да ги ажурираат своите болиди за да успеат во оваа игра.

Апликацијата за игри е достапна за различни платформи како што се Windows, PlayStation 4, Xbox One, macOS, Linux и Nintendo Switch. За прв пат беше објавен во јули 2015 година и беше бесплатен за играње за сите платформи во 2022 година. Оттогаш милиони играчи ја играат оваа игра на редовна основа.

Кодови на ракетната лига 2022 година

Во оваа статија, ќе претставиме колекција на кодови на ракетната лига кои работат заедно со информации за тоа што се нуди за играчите. Исто така, ќе ја научите процедурата за откуп што треба да ја извршите во играта за да ги стекнете добрите што се нудат.

Од 2020 година, развивачот на оваа игра редовно ги објавува шифрите и тоа е убедливо наједноставниот метод за собирање на некои корисни работи во играта. Козметиката и другите производи што ги добивате со нивното откупување ќе ви помогнат во ажурирањето на вашето возило и сметка.

Слика од екранот на кодовите на ракетната лига

Мора да платите за премиум артикли, но ако имате среќа, можете да ги добиете бесплатно со користење на овие откупливи кодови. Откупливите алфанумерички купони ви овозможуваат да го подобрите нивото на автомобилот на вашиот играч, а исто така да купите други предмети во продавницата.

Постои продавница во апликации каде што можете да купите предмети како автомобили, козметика и повеќе што чинат вистински пари. Има некои откупливи кодови што можете да ги користите за да добиете бесплатни премиум работи. Значи, тоа е одлична можност за играчите.

Кодови на ракетната лига 2022 година (ноември)

Следната листа ги содржи бесплатните кодови на Rocket League заедно со наградите поврзани со секоја од нив.

Список со активни кодови

 • пуканки – искористете го ова за да го отклучите ограничувањето на едицијата на пуканки ракети

Список со истечени шифри

 • SARPBC – Ќе ви го дадеше логото, песната, автомобилот и антената SARPBC
 • shazam - Ова беше за натписот Shazam за тркалата Octane и Shazam
 • truffleshuffle – Ќе имаш натпис The Goonies за октаните
 • rlbirthday – Ви ги добив WWE банери, антени и тркала
 • wrestlemania - Уште повеќе WWE банери, антени и тркала
 • WWE18 - Уште повеќе WWE банери, антени и тркала
 • wwedads – Погоди што? Два WWE банери, антени и тркала
 • rlnitro – Ова ги отклучи налепниците и антената на Breakout Nitro Circus
 • bekind - Ова ќе ви го донесе VCR ограничениот горен дел
 • couchpotato – Ова беше за титулата играч на Couch Potato

Како да ги откупите кодовите во Rocket League

Како да ги откупите кодовите во Rocket League

Лесно е и откупувањето на кодираните купони објавени од развивачот. Следниот чекор-по-чекор процес ќе ви помогне да ги откупите работните купони. Само следете ги упатствата дадени во чекорите за да ги соберете сите бесплатни награди.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте ја Rocket League на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, одете во главното мени и кликнете/допрете на опцијата Setting.

Чекор 3

Сега кликнете/допрете на табулаторот „Дополнители“ што се наоѓа на горниот дел од екранот.

Чекор 4

Потоа кликнете/допрете на копчето „Откупи код“.

Чекор 5

Сега внесете го кодот во препорачаното поле за текст или користете ја командата за копирање-залепување за да ја ставите во полето.

Чекор 6

На крај, кликнете/допрете на копчето „OK“ за да го завршите процесот и да ги соберете наградите што се нудат.

Валидноста на шифрите е временски ограничена, па штом ќе помине рокот, тие ќе истечат. Дополнително, кодовите не работат откако ќе се достигне нивниот максимален број на откупи.

Можеби ќе сакате да го проверите најновото Кодови за аниме Rifts

Завршни зборови

Кодовите на Rocket League ви овозможуваат бесплатно да откупите некои практични ставки во играта. Станува збор само за примена на процесот на откуп. Ова ја завршува оваа статија и ние би ги цениле вашите коментари од секаков вид поврзани со објавата.

Оставете коментар