Промо кодови на Rush Royale февруари 2024 година - Добијте фантастични награди

Ќе ги претставиме сите нови и функционални Rush Royale промо кодови што можете да ги користите во играта за да ги отклучите бесплатните награди. Бесплатните награди што се нудат вклучуваат злато, кристал, емоции и многу други предмети што можете да ги користите додека играте или да купувате други работи од продавницата за игри.

Комбинирајќи ги стратешките елементи на одбраната на кулата со динамичната возбуда на игрите со карти, Rush Royale стана сензација меѓу љубителите на мобилни игри. Играта е развиена од MY.GAMES BV за уреди со Android и iOS.

Во оваа фасцинантна видео игра, ќе соберете единици, ќе ја изградите вашата палуба за одбрана на вашата база и ќе се подготвите за искуство за одбрана на кулата преполно со акција, авантура и безгранично уживање. Може да се вклучите во битки против чудовишта или во режимот Co-Op или во режимот Player-vs-Player (PvP), соочувајќи се со живи противници кои користат различни картички.

Што се промо кодови на Rush Royale

Во овој водич, ќе споделиме збирка промотивни кодови на Rush Royale со информации во врска со бесплатните прикачени на секој од нив. Ќе бидете водени низ процесот на користење на овие кодови во играта за да обезбедите непречено откупување без никакви проблеми.

Развивачот на игри ги изработува овие промотивни кодови за да им понуди на играчите можности да се здобијат со ретки бесплатни за кои обично е тешко да се добијат. Кодот се состои од единствена комбинација на букви, бројки и знаци, а играчите мора да ги внесат точно како што е наложено од развивачот за да ги побараат наградите.

Во согласност со нормата на повеќето мобилни игри, играчите се наградуваат за завршување на мисии и нивоа во оваа игра. Сепак, оди чекор подалеку со нудење можност бесплатно да се добијат ставки во играта преку промотивни кодови. Овие награди може да се користат за да се подобри вашата база и да се добијат картички кои ви даваат влијателни способности.

Гејмерите се секогаш во потрага по бесплатни сурфајќи на интернет во потрага по кодови за да ги добијат. Нашиот веб страница ги има сите најнови кодови за оваа игра и други популарни мобилни игри. Овие кодови кои се мешавина од букви и бројки може да им помогнат на играчите да напредуваат побрзо од вообичаеното.

Сите промотивни кодови на Rush Royale од февруари 2024 година

Еве ги сите активни кодови за Rush Royale: Tower Defense TD со детали за наградите.

Список со активни кодови

 • YAKD-UF5U-N3AK – Промотивен код за емотик на доктор од чума
 • YAKC-WV38-IMFN – Промо код е емотиво на Rubber Ducky
 • Y5RB-XQT2-TDU4 – Промо код за 100 кристали

Список со истечени шифри

 • Y95J-PM30-F149
 • Y9HJ-3V0I-V3V3
 • Y9ER-P3ZR-NRC7
 • Y9KB-3B8Z-IZCC
 • Y8UF-4MLP-SI06
 • Y997-SJPX-T65J
 • Y8X7-DZXW-ROAK
 • Y997-7KKY-R3IT
 • Y9N3-CXWM-LMYS
 • Y6ZR-JNL9-YL8E
 • Y7U8-8KF2-PUFC
 • Y7U7-7AFG-XXL3
 • Y7OR-CWA4-DFCC
 • Y7U9-LCB0-608G
 • Y8X7-OX1G-00FW
 • Y9BZ-S8EG-B659
 • Y9N2-HL2B-3LXX – 5K злато
 • YA3R-UOU1-CM02 – 2.5K злато
 • YAC3-V008-KXTM – 2.5K злато
 • YAHL-28NZ-WDK4 – 1K злато

Како да ги откупите кодовите во Rush Royale

Како да ги откупите кодовите во Rush Royale

Еве како играчот може да користи работен код во оваа специфична мобилна игра.

Чекор 1

Прво, отворете Rush Royale на вашиот уред.

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, допрете на иконата од менито поставена во горниот десен агол на екранот.

Чекор 3

Потоа допрете го копчето Промо кодови.

Чекор 4

Внесете или копирајте-залепете активен код од нашата листа во препорачаната област за текст.

Чекор 5

Конечно, допрете го копчето Примени за да ги добиете бесплатните награди поврзани со конкретниот промотивен код.

Запомнете дека кодот за откуп работи само кратко време. Штом ќе помине тоа време, веќе нема да работи. Важно е да го користите брзо, бидејќи откако ќе се користи одреден број пати, тој веќе нема да работи. Исто така, погрижете се да ги внесете овие кодови точно како што се напишани во списокот за да избегнете какви било грешки при нивното користење.

Можеби ќе сакате да го проверите и најновото Кодови за супер полжави

Заклучок

Rush Royale Promo Codes 2024 обезбедува многу неверојатни награди за да им помогне на играчите брзо да напредуваат во играта. Следете ги упатствата споменати погоре за да ги откупите шифрите и да уживате во играњето со бесплатните што ги добивате.

Оставете коментар