Глупави шифри за одбрана на кулата февруари 2024 година - Добијте врвни награди

Ако сте во потрага по функционални Silly Tower Defense Codes, дојдовте на вистинското место бидејќи на оваа страница се дадени сите нови и функционални кодови за Silly Tower Defense Roblox. Има некои прекрасни бесплатни понуди за XP, токени за добро и многу повеќе.

Како што сугерира името, Silly Tower Defense е уникатно искуство на Roblox каде да се биде најглупав е клучот за успехот во одбраната на вашата база. Развиена од Силдев, играта првпат беше објавена во јуни 2023 година и за неколку месеци ги натера луѓето да ја играат играта редовно.

Во оваа игра Roblox, играчите се соочуваат со задача да ја заштитат својата база од последователни непријателски бранови со тактички позиционирање до пет кули. Победувањето на овие бранови не само што обезбедува опстанок, туку и заработува парични награди на играчите. Оваа валута потоа може да се инвестира во стекнување на повеќе кули или подобрување на постоечките. Играчите исто така можат да ги здружат силите во натпревари со најмногу пет соиграчи за да ја заштитат базата заедно.

Кои се глупавите кодови за одбрана на кулата

Овде, во ова вики за кодови за одбрана на глупави кула, ќе споделиме комплетна колекција на активни кодови за ова конкретно искуство со Roblox заедно со информациите за наградите. Понатаму, ќе го научите процесот што треба да се изврши за да ги откупите гратисите.

Кодот може да ви даде единечни или повеќекратни награди кога го користите. Може да стекнете куп поени за искуство (Exp) и добро токени кои ви овозможуваат да соберете повеќе пари, да ги израмните вашите единици и лесно да ги надминете непријателските трупи.

Кога станува збор за добивање на ставки и ресурси во играта, откупувањето на кодот обезбеден од развивачот на играта е методот за многу играчи. Тоа не е само најпопуларната опција, туку и наједноставната. Само внесете ја шифрата во наведената област и со еден допир, можете да ги побарате сите награди поврзани со тој код.

Обележување на нашите бесплатни откупни кодови веб-страницата е одлична идеја! Ве одржува ажурирани за најновите кодови за оваа игра и другите игри на Roblox. Овие алфанумерички шифри од програмерите можат да ви обезбедат неколку корисни бесплатни награди што ќе ви бидат корисни за зајакнување на вашите способности во играта по ваш избор.

Roblox Silly Tower Defense Codes 2024 февруари

Следната листа ги има сите кодови за [🚩HARD MODE] Silly Tower Defense кои всушност работат со понудените награди.

Список со активни кодови

 • OneandaHalfSillikes – Откупете го кодот за бесплатни добро токени (НОВ)
 • HalfASilly – Откупете го кодот за 125 EXP
 • Another350Milestone – Откупете го кодот за 2 бунарски токени
 • SillyStasis – Откупете го кодот за 3 бунарски токени
 • Sillyempire – Откупете го кодот за 150 EXP
 • OneClap1kClapMembersClap – Откупете го кодот за 111 EXP

Список со истечени шифри

 • 25 Глупости
 • глупави 100 луѓе
 • 10 илјади силови
 • Монголска глупост
 • 100 лајкови
 • 1 месец глупост
 • триесетили корисници
 • counthekills
 • SillyLilypads
 • Silly60Record
 • огромни 20 глупости
 • уште 350 пресвртница

Како да ги откупите кодовите во Silly Tower Defense Roblox

Како да ги откупите кодовите во Silly Tower Defense Roblox

Еве како играчот може да откупи код во оваа конкретна игра.

Чекор 1

Отворете Roblox Silly Tower Defense на вашиот уред.

Чекор 2

Допрете/кликнете на копчето Мени кое се наоѓа на дното на екранот.

Чекор 3

Допрете/кликнете на копчето Поставки за да пристапите до полето за текст Code Here.

Чекор 4

Внесете активен код во полето.

Чекор 5

Допрете/кликнете на копчето Откупи за да ги добиете наградите поврзани со секој код.

Имајте на ум дека кодовите за откупување имаат ограничен период на важност. Откако ќе заврши периодот на важност, кодот станува неупотреблив. Препорачливо е да ги откупите кодовите што е можно поскоро. Кодот може да стане неупотреблив откако ќе го достигне својот максимален лимит за откуп.

Можеби ќе ве интересира да ја проверите работата Кодови на Roblox Охајо

Завршни зборови

Добивањето гратис додека играте е секогаш плус и тоа е токму она што го нудат најновите Silly Tower Defense Codes 2024. Го наведовме ексклузивниот метод за користење на овие шифри за отклучување на бесплатните награди што ги нудат, затоа не заборавајте да ги следите упатствата за да ги побарате вашите награди.

Оставете коментар