Slayers Unleashed Codes Wiki март 2023 година – Откупете многу неверојатни бесплатни

Здраво лисици, тука сме со Викито на Slayers Unleashed Codes кое ги содржи сите работни кодови за Slayers Unleased Roblox. Ќе има многу бесплатни награди за откупување за играчите, како што се бесплатно прелистување, засилувања на искуство, знак за убивање и неколку други ставки.

Roblox искуството Slayers Unleased е едно од најпопуларните искуства на Roblox со илјадници посетители секој ден. Инспирирана од познатиот аниме борец „Demon Slayer“, оваа видео игра нуди интригантно искуство со игри. Играчите можат да создадат свои ликови и да го истражуваат светот борејќи се со зли демони.

Ќе мора да завршите неколку потраги за да ги подобрите вашите статистики и вештини. Главната цел на играчот е да стане највешт играч и да ги убие демоните. Ги има сите карактеристики што би ги очекувале од гејмерската авантура базирана на аниме, доколку сте љубител на аниме.

Roblox Slayers Unleashed Codes Вики

Со ова Вики на Slayers Unleased Codes, можете да ги најдете најновите откупливи кодови за оваа игра со неверојатни награди прикачени на нив. Покрај колекцијата, ќе научите и како да ги користите активните кодови за лесно да ги стекнете добрите.

Во суштина, откупниот код е алфанумерички купон кој ви овозможува да добивате бесплатни работи од продавницата во апликации. Програмерите на апликации за игри ги обезбедуваат овие купони. Кодовите редовно се објавуваат преку платформите за социјални медиуми и истекуваат по некое време.

Користејќи ги овие кодирани купони, можете да ги добиете гратисите поврзани со секој купон и да ги користите за време на играта за да ги подобрите вашите вештини. Играчите исто така можат да ги приспособат своите ликови користејќи го материјалот што го добиваат откако ќе ги откупат овие кодови.

Slayers Unleashed Codes 2023 март

Следната листа ги содржи Slayers Unleashed Codes 2023 кои се активни во моментот заедно со бесплатни награди поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • RobloxDownBDAReroll – Откупете го кодот за повторување на Demon Art
 • RobloxDownBDAReroll2 – Откупете го кодот за повторување на Demon Art
 • RobloxDownBDAReroll3 – Прелистување на Демонската уметност
 • RobloxDownBDAReroll4 – Прелистување на Демонската уметност
 • RobloxDownBDAReroll5 – Прелистување на Демонската уметност
 • RobloxDownRaceReroll – Прелистување на трка
 • RobloxDownRaceReroll2 – Прелистување на трка
 • RobloxDownRaceReroll3 – Прелистување на трка
 • RobloxDownRaceReroll4 – Прелистување на трка
 • RobloxDownRaceReroll5 – Прелистување на трка
 • RobloxDownBreathingReroll – Рерол за дишење
 • RobloxDownBreathingReroll2 – Рерол за дишење
 • RobloxDownBreathingReroll3 – Рерол за дишење
 • RobloxDownBreathingReroll4 – Рерол за дишење
 • RobloxDownBreathingReroll5 – Рерол за дишење
 • InsectClanReroll – Прелистување на клан
 • InsectClanReroll2 – Прелистување на клан
 • InsectClanReroll3 – Прелистување на клан
 • InsectClanReroll4 – Прелистување на клан
 • InsectClanReroll5 – Прелистување на клан
 • InsectRaceReroll – Прелистување на трка
 • InsectRaceReroll2 – Прелистување на трка
 • InsectRaceReroll3 – Прелистување на трка
 • InsectRaceReroll4 – Прелистување на трка
 • InsectRaceReroll5 – Прелистување на трка
 • InsectMarkreroll – Slayer Mark reroll
 • InsectMarkreroll2 – Slayer Mark reroll
 • InsectMarkreroll3 – Slayer Mark reroll
 • InsectMarkreroll4 – Slayer Mark reroll
 • InsectMarkreroll5 – Slayer Mark reroll
 • InsectBDAReroll – Прелистување на Демонската уметност
 • InsectBDAReroll2 – Прелистување на Демонската уметност
 • InsectBDAReroll3 – Прелистување на Демонската уметност
 • InsectBDAReroll4 – Прелистување на Демонската уметност
 • InsectBDAReroll5 – Прелистување на Демонската уметност
 • InsectBreathingReroll – Рерол за дишење
 • InsectBreathingReroll2 – Рерол за дишење
 • InsectBreathingReroll3 – Рерол за дишење
 • InsectBreathingReroll4 – Рерол за дишење
 • InsectBreathingReroll5 – Рерол за дишење
 • InsectExpBoost – засилување EXP
 • InsectExpBoost2 – засилување EXP
 • InsectExpBoost3 – засилување EXP
 • InsectExpBoost4 – засилување EXP
 • InsectExpBoost5 – засилување EXP

Список со истечени шифри

 • ;шифра FillerBreathingReset1 – превртување на дишењето
 • ;шифра FillerBreathingReset2 – превртување на дишењето
 • ;шифра FillerBreathingReset3 – превртување на дишењето
 • ;код FillerDemonArtReset1 – прелистување на демонската уметност
 • ;код FillerDemonArtReset2 – прелистување на демонската уметност
 • ;код FillerDemonArtReset3 – прелистување на демонската уметност
 • ;шифра FillerClanReroll1 – прелистување на кланот
 • ;шифра FillerClanReroll2 – прелистување на кланот
 • ;шифра FillerClanReroll3 – прелистување на кланот
 • ;шифра FillerClanReroll4 – прелистување на кланот
 • ;шифра FillerClanReroll5 – прелистување на кланот
 • ;шифра FillerRaceReroll1 – прелистување на трка
 • ;шифра FillerRaceReroll2 – прелистување на трка
 • ;шифра FillerRaceReroll3 – прелистување на трка
 • ;шифра FillerRaceReroll4 – прелистување на трка
 • ;шифра FillerRaceReroll5 – прелистување на трка
 • ;шифра Breathing1Summer – превртување на дишење
 • ;шифра Breathing2Summer – превртување на дишење
 • ;шифра Breathing3Summer – превртување на дишење
 • ;шифра Demon1Summer – рерол на демонска уметност
 • ;шифра Demon2Summer – рерол на демонска уметност
 • ;шифра Demon3Summer – рерол на демонска уметност
 • ;шифра ClanReroll1 – прелистување на кланот
 • ;шифра ClanReroll2 – прелистување на кланот
 • ;шифра ClanReroll3 – прелистување на кланот
 • ;шифра ClanReroll4 – прелистување на кланот
 • ;шифра ClanReroll5 – прелистување на кланот
 • ;шифра 4xExp – зголемување на експресијата
 • ;code ResetPoints – ресетирање на статистиката
 • ;шифра SummerSide1 – превртување на дишење
 • ;шифра SummerSide2 – превртување на дишење
 • ;шифра SummerSide3 – превртување на дишење
 • ;шифра SummerSide4 – превртување на дишење
 • ;шифра SummerSide5 – превртување на дишење
 • ;шифра SummerPow1 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра SummerPow2 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра SummerPow3 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра SummerPow4 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра SummerPow5 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра SumClan1 – прелистување на кланот
 • ;шифра SumClan2 – прелистување на кланот
 • ;шифра SumClan3 – прелистување на кланот
 • ;шифра SumClan4 – прелистување на кланот
 • ;шифра SumClan5 – прелистување на кланот
 • ;шифра SumRace1 – прелистување на трка
 • ;шифра SumRace2 – прелистување на трка
 • ;шифра SumRace3 – прелистување на трка
 • ;шифра SumRace4 – прелистување на трка
 • ;шифра NewBreathingReset1 – превртување на дишењето
 • ;шифра NewBreathingReset2 – превртување на дишењето
 • ;шифра NewBreathingReset3 – превртување на дишењето
 • ;шифра NewDemonArtReset1 – прелистување на демонската уметност
 • ;шифра NewDemonArtReset2 – прелистување на демонската уметност
 • ;шифра NewDemonArtReset3 – прелистување на демонската уметност
 • ;шифра NewClanReroll1 – прелистување на кланот
 • ;шифра NewClanReroll2 – прелистување на кланот
 • ;шифра NewClanReroll3 – прелистување на кланот
 • ;шифра NewClanReroll4 – прелистување на кланот
 • ;шифра NewClanReroll5 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YRBREATHING1 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING2 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING3 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING4 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING5 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING6 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING7 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING8 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING9 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING10 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING11 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING12 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING13 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING14 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING15 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING16 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING17 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING18 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING19 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBREATHING20 – превртување на дишење
 • ;шифра 1YRBDA1 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA2 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA3 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA4 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA5 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA6 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA7 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA8 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA9 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA10 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA11 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA12 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA13 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA14 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA15 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA16 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA17 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA18 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA19 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YRBDA20 – рерол на демонска уметност
 • ;шифра 1YR_RACE1 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE2 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE3 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE4 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE5 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE6 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE7 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE8 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE9 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE10 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE11 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE12 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE13 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE14 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE15 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE16 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE17 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE18 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE19 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_RACE20 – прелистување на трка
 • ;шифра 1YR_CLAN1 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN2 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN3 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN4 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN5 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN6 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN7 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN8 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN9 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN10 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN11 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN12 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN13 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN14 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN15 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN16 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN17 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN18 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN19 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_CLAN20 – прелистување на кланот
 • ;шифра 1YR_MARK1 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK2 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK3 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK4 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK5 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK6 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK7 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK8 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK9 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK10 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK11 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK12 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK13 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK14 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK15 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK16 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK17 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK18 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK19 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1YR_MARK20 – прелистување на ознаката убиец
 • ;шифра 1yearreset – ресетирање на статистиката

Како да ги откупите кодовите за убијците што го ослободија Roblox

Како да ги откупите кодовите за убијците што го ослободија Roblox

Ако сте заинтересирани да ги добиете добрите споменати во Викито на Slayers Unleased Codes, тогаш следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. следете ги инструкциите за да ги соберете сите понудени награди.

Чекор 1

Прво, стартувајте го Slayers Unleashed на вашиот уред користејќи веб-страница или апликација на Roblox.

Чекор 2

Ќе видите опција за репродукција на екранот, кликнете/допрете на неа и продолжете.

Чекор 3

Овде ќе видите опција за разговор во горниот лев агол, па кликнете/допрете на тоа.

Чекор 4

Сега треба да ги внесувате активните кодови дадени во Викито на Slayers Unleased Codes еден по еден, па внесете ги. Можете исто така да ја користите командата copy-paste за да ставите код во полето.

Чекор 5

Конечно, кликнете/допрете го копчето Откупи на екранот за да го завршите откупот и да ги стекнете понудените бесплати.

Можеби ќе ве интересира да проверите Кодови за симулатор за маснотии

Најчесто поставувани прашања

Каде да најдете повеќе кодови за Slayers Unleased?

Можете да се приклучат на Убијците ослободија раздор сервер за да бидете во тек со доаѓањето на новите кодови.

Дали Slayers Unleased е слободен за играње?

Да, како и секоја друга игра на платформата Roblox, таа е бесплатна за играње и само треба да го посетите порталот Roblox или да ја користите неговата апликација за да започнете да ја играте.

Заклучок

Можеби ќе биде возможно да ги најдете предметите и ресурсите што отсекогаш сте ги сакале во вашиот оклоп со помош на Викито Slayers Unleased Codes. Користејќи ја погоре опишаната процедура, ќе можете да ги добиете. Ова го завршува овој пост, ако имате какви било размислувања или коментари за тоа, ве молиме направете го тоа во полето за коментари.

Оставете коментар