Ѕвездени стабилни кодови јануари 2024 година – Добијте врвни бесплатни услуги

Во моментов, има многу работни кодови на Star Stable. Можете да ги користите овие кодови за да добиете бесплатни ставки и ресурси во играта. Откупот на овие шифри е најлесниот начин да добиете практични бесплатни понуди како Star Riders, маици, јакни, зајаци, капи, монети и многу други бесплатни награди.

Star Stable е ангажирана онлајн игра за љубителите на јавање коњи и авантури. Играта е бесплатна за играње и преземање на платформите Android и iOS. Корисниците на компјутери исто така можат да ја играат играта со упатување на веб-страницата на играта. Ќе треба прво да се најавите користејќи ја вашата е-пошта.

Во ова возбудливо искуство, можете да се грижите за вашите коњи, да ги персонализирате и тренирате, да одите на јавања, да решавате потраги и мистерии, да се придружувате во разни активности со пријателите и да правите многу повеќе. Во оваа игра ве чекаат возбудливи ликови и мистериозни авантури да ги откриете.

Што се Star Stable кодови

Овде ќе ги обезбедиме сите информации во врска со новите и работните кодови на Star Stable. Ќе ве известиме за наградите што може да ги добиете со секој код, а исто така ќе ви објасниме како да ги користите во играта за да ги барате бесплатните работи поврзани со секој од нив.

Многу играчи навистина сакаат да ги откупат овие кодови затоа што можат да ја подобрат играта со стекнување корисни ставки и ресурси. Овие добрини можат да направат ликот да изгледа подобро, а исто така да ги отклучат бесплатните работи за прилагодување во играта.

Кодовите за откуп на Star Stable 2023 се обезбедени од развивачот на играта. Кодот е комбинација од алфанумерички цифри создадени од развивачот што може да се откупат за ставки и ресурси во играта.

All Star Stable Codes 2024 година

Еве список што ги содржи сите активни кодови за Star Stable 2023-2024 заедно со информации поврзани со бесплатни понуди.

Список со активни кодови

 • HOLLYWOODSKEY5X – Откупете го кодот за 5 градинарски прав
 • SSOCON23ALL – Откупете го кодот за маичката од SSO Convention 2023
 • МИНАТА НЕДЕЛА – 3X мами, 3X репеленти и 3 клучеви
 • RAINBOWUNITY – Виножито за глава лента
 • BLIZZARD – Ѕвезда и седло за скијање на славни личности
 • TEAMCROTS – виолетови моркови
 • MOORLAND – Обвивки за нозете на Moorland
 • БРАУН - кафеав зајак
 • ГРЕЈ - Сив зајак
 • ALLIN2022 – H&M Gear
 • SNOWRIDER5
 • РЕЗЕРВНА ЌЕБЕ – Ќебе
 • HAPPYHORSE – 3x јаболка, 3x потковици, 3x капа за забава
 • STARRIDER11 – сет на Imperial Splendor + 150 Ѕвездени монети (достапни само за Ѕвезди кои плаќаат)
 • EVERYONE11 – Слатки уши и капа + 100 парички со ѕвезди
 • FREEPLAYER11 – 11 дена бесплатен Star Rider (за играчи кои не плаќаат)
 • RIDEWITHUS – Возете со нас Худи
 • БРОНЗЕЈАК – Бронзена јакна
 • СРЕБРЕНА јакна – Сребрена јакна
 • ThumbsUp – Маица со палци нагоре
 • Закуска за коњи - 1 јаболко, 1 морков
 • ReadTheBook – Starshine кадифен
 • DEERMASK4U – Маска од елени и ирваси
 • ПРИЈАТЕЛСТВО – маица
 • STARSTABLEVEST – Вест
 • StarshinePlush – кадифен садлчан милениче
 • ИНСПИРАЦИЈА2018 – маица

Ѕвездени стабилни кодови за јавачи на ѕвезди (активни)

 • 7DAYSBIRTHDAYFUN – награди: 7d Star Rider (само нови играчи)
 • STARRIDER2022 – награди: 7d Star Rider (само нови играчи)
 • STARSTABLEHONEY – награди: 4d Star Rider (само нови играчи)

Список со истечени шифри

 • LURETHEM – 3x мами
 • PONY – Обвивки за нозе со пони (за Star Riders)
 • BEARHUG – Кацига за прегратка со мечка (за јавачи на ѕвезди)
 • SKIDELUXE – Ски патување Beanie (за Star Riders)
 • ФОРТПИНТА – Обвивки за нозе Форт Пинта (за Ѕвездени возачи)
 • AREWETHEREYETI22 – 300x ѕвездички монети
 • BDAYSETSR4 - Роденденски сет 2023 година
 • FREEWEEKEND4SURE – Ексклузивна роденденска содржина
 • BDAYSETSR3 – Роденденски сет
 • BDAYSETSR2 - Роденденски сет 2023 година
 • BDAYSETSR1 - Роденденска облека
 • FREEWEEKEND3YEE – роденденска содржина
 • 1WEEKSR2023 – 7 дена премиум членство на велосипедист
 • REPELTHEM – 5x Екстра репеленти
 • SANTAHAT4U
 • BLACKFRIDAY2022
 • FEBRUARY22
 • ПРАЗНИЧКА ЗАБАВА
 • FEELINSPLENDID – Комплет на Imperial Splendor
 • WINTERRIDER
 • HALLOW2021
 • САДАЛК10
 • ДИСЛИКЕМОРКИ10
 • READYTOPARTY10
 • 1 НЕДЕЛА БЕСПЛАТНО
 • UPCYCLE
 • ТРИФТ
 • ГАЛЕНТИН3С
 • НАЈДОБРИ4
 • Ткаенина
 • ТРАЈЛРИД
 • ЦРНА маска
 • 7 СРЕЌНИ ДЕНИ
 • ТРИГЛОБАЛСТОР

Како да користите Star Stable кодови 2023 година

Како да користите Star Stable кодови 2023 година

Еве како можете да користите активен код во оваа специфична игра.

Чекор 1

Одете на официјалната веб-страница на играта StarStable.com.

Чекор 2

Најавете се со вашата сметка и кликнете/допрете го копчето Сметка достапно на оваа страница.

Чекор 3

Сега изберете ја опцијата „Откупи код“ од паѓачкото мени.

Чекор 4

Сега внесете го кодот во полето за текст „Внесете го вашиот код долу“ или користете ја командата за копирање за да избегнете грешки.

Чекор 5

Кликнете/допрете го копчето Откупи за да ги добиете бесплатните.

Запомнете дека овие кодови работат само ограничено време и откако ќе истечат, тие повеќе нема да работат. Дополнително, ако кодот го достигне својот максимален број на откуп, тој исто така може да престане да работи, па затоа е од клучно значење да го користите што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите и најновото Fortnite Redeem Codes

Заклучок

Ако ги користите активните Star Stable Codes 2023-2024, ќе добиете прекрасни ставки и ресурси за да ги користите како награди. Овие шифри ви даваат предности во играта со обезбедување практични бесплати, затоа погрижете се да ги користите. Горенаведените инструкции ќе ве одведат низ процесот на откупување на сите гратис.

Оставете коментар