Кодови на Одисеја на напаѓачот декември 2023 година - Откупете неверојатни награди

Барате насекаде за шифри на Одисеја на напаѓачот? Сега дојдовте на вистинското место бидејќи ќе ги претставиме сите шифри за Striker Odyssey Roblox. Играчите на оваа игра можат да откупат некои врвни награди користејќи ги, како што се вртења, ресетирање на SP и многу повеќе.

Striker Odyssey е забавна игра инспирирана од популарната аниме серија Blue Lock. Тоа е фудбалски натпревар каде се обидувате да станете најдобар играч. Играта е развиена од @StrikerOdyssey и првпат беше објавена во февруари 2023 година. Веќе има 19 милиони посети и 45 илјади омилени во овој краток временски период.

Во ова искуство на Roblox, можете да создадете лик и да се обидете да го претворите во фудбалски бог. Ќе ги ставите на тест вашите вештини на онлајн натпревари, заработувајќи поени за искуство и израмнувајќи го вашиот карактер додека се трудите да ја освоите титулата на врвниот играч.

Кои се Штрајкер Одисеја Кодови

Денес ќе обезбедиме комплетно вики на Striker Odyssey Codes во кое можете да ги проверите сите информации поврзани со кодовите. Ќе дознаете за секој код кој работи моментално и може да ви помогне да стекнете бесплатни. Исто така, ќе дознаете како да ги откупите овие кодови во играта.

Продолжувајќи го трендот поставен од другите развивачи на игри на Roblox, @Striker Odyssey издава кодови за откуп. Во кодот има алфанумерички цифри и може да биде од која било големина. Цифрите на кодот обично претставуваат нешто поврзано со играта, како ново ажурирање, одредена пресвртница итн.

За играчите да доминираат со своите противници, тие треба да ги максимизираат вештините на нивните карактери. Ќе биде полесно да се постигне оваа цел ако ги откупите кодовите за оваа игра. Добрите што ќе ги добиете со нивно откупување ќе ви помогнат да стекнете дополнителни способности.

Ќе ја ажурираме оваа страница со нови шифри за откупување за оваа апликација за игра и други игри на Roblox веднаш штом ќе бидат достапни. На корисниците на платформата Roblox им се препорачува да ја обележуваат нашата веб-страница и да ја проверуваат секојдневно.

Roblox Striker Odyssey Codes 2023 декември

Следната листа ги содржи сите работни кодови за Одисеја на напаѓачот заедно со информациите за наградите.

Список со активни кодови

 • GOJONOO – Откупете го кодот за вртења (НОВО)
 • 20MVisits – Откупете го кодот за вртења
 • 45KFavorites – Откупете го кодот за вртења
 • 20MVisitsSP – Откупете го кодот за SP Reset
 • 45KFavoritesSP – Откупете го кодот за SP Reset
 • 35KLikes – Откупете го кодот за вртења
 • LUFFY5GEAR - Откупете го кодот за вртења
 • NewSPResetCodeWow – Откупете го кодот за SP Reset
 • NewCodeWow – Откупете го кодот за вртења
 • 15MVisits – Откупете го кодот за вртења
 • 32KLikesSPReset – Откупете го кодот за SP Reset
 • KAISER - Откупете го кодот за вртења
 • KAISERSPRset – Откупете го кодот за SP Reset
 • 30KLikes – Откупете го кодот за вртења
 • AIKU - Откупете го кодот за вртења
 • 27KLikesSPReset – Откупете го кодот за SP Reset
 • 10MVisits2 – Откупете го кодот за вртења
 • 25KLikes – Откупете го кодот за вртења
 • LOKI – Откупете го кодот за вртења
 • 22KLikesSPReset – Откупете го кодот за SP Reset
 • 20KLikes – Откупете го кодот за бесплатни награди

Список со истечени шифри

 • 17KLikesSPReset
 • Шиду
 • Нов Код
 • 15КЛАЈКИ
 • 12KLikesSPReset
 • 10КЛАЈКИ
 • BarouUpd
 • 1МПосети
 • 7КЛАЈКИ
 • 3КЛАЈКИ
 • 2кЛајкови
 • Нов Код
 • HappySPReset
 • YenAndProdigy
 • ИсклучувањеSPReset
 • LastShutdownReal
 • СООПШТЕНИЕ
 • Код за допаѓања
 • LikesCode2
 • Исклучување
 • Друго исклучување

Како да ги откупите кодовите во Одисеја на напаѓачот

Како да ги откупите кодовите во Одисеја на напаѓачот

Па, за да ги откупите наградите следете ги чекорите дадени овде.

Чекор 1

Стартувајте го Roblox Striker Odyssey на вашиот уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, одете во главното мени, изберете ја опцијата Прилагоди.

Чекор 3

Во полето за откуп, напишете код во полето за текст или исто така можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите таму.

Чекор 4

На крајот, кликнете/допрете го копчето Внесете за да ги добиете бесплатните прикачени на одреден код.

Периодот на важност на кодот за откупување е ограничен и кодот ќе истече откако ќе истече периодот на важност. Важно е да користите код што е можно поскоро бидејќи штом ќе го достигне својот максимален број на откупувања, тој повеќе нема да работи.

Можеби ќе сакате да проверите Наруто воени тајкунски кодови

Завршни зборови

Сигурно ќе уживате во наградите откако ќе ги откупите Striker Odyssey Codes 2023 ако редовно ја играте оваа фасцинантна фудбалска игра. Споделете ги вашите прашања во делот за коментари доколку имате дополнителни прашања за играта или кодовите засега, ние се откажуваме.

Оставете коментар