Кодови на воините на мечот јануари 2024 година - Откупете неверојатни награди

Барате наоколу за најновите шифри на Sword Warriors? Па, вие сте на вистинската дестинација бидејќи ќе обезбедиме колекција на работни кодови за Sword Warriors Roblox. Ако сакате бесплатни понуди како златен вечен клуч, засилување XP и други ставки во играта, само треба да ги откупите овие кодови.

Sword Warriors е истакнато искуство на Roblox развиено од креатор по име MiaoMeoHome. Тоа е борбена игра каде што ќе се спротивставите на брановите на непријателите. Искуството со Roblox првпат беше објавено во април 2023 година и сега стана популарна игра за краток временски период со над 159 милиони посети.

Играта им нуди на играчите можност да уживаат во неа заедно со пријател што го подобрува целокупното забавно искуство. Играчите можат да се вклучат во мисии, да стекнат јајца и нови мечеви, да отклучуваат дополнителни кожи, да учествуваат во возбудливи настани и да истражуваат разни други возбудливи карактеристики. Главната задача на играчите е да грабнат меч и да бидат подготвени да го заштитат царството од бранот на непријателите.

Кои се шифрите на мечовите воини

Оваа статија дава увид во викито Sword Warriors Codes кое содржи активни кодови за оваа волшебна гејмерска авантура. Ќе ги споменеме наградите поврзани со секој код, а исто така ќе обезбедиме процедура за нивно откупување во играта.

Кодот за откуп е како специјален купон со букви и бројки дадени од креаторот на играта. Тие обично ги споделуваат овие шифри на социјалните медиуми кога играта достигнува големи достигнувања како што се милион посети, ново ажурирање итн. Играчите можат да добијат многу награди за практични ставки откако ќе ги откупат овие алфанумерички купони. 

Ако немате откупни кодови, ќе треба да завршите многу мисии и да завршите потраги за да добиете корисни работи во играта. Можете исто така да ја користите валутата на играта за да отклучите премиум работи. Тоа е најлесниот начин да добиете бесплатни работи во ова искуство на Roblox.

Roblox Sword Warriors Codes 2024 јануари

Следната листа ги содржи сите шифри на Sword Warriors Roblox заедно со информации во врска со бесплатите прикачени на секој од нив.

Список со активни кодови

 • OHNOAVD3J51KLNF – Откупете го кодот за златен вечен клуч и маѓепсана картичка
 • NOANLQ1LN41N – Откупете го кодот за трансмогрифицирана картичка
 • IABSC11OXH135Q – Откупете го кодот за засилување на XP
 • CNO63N13O1IU – Откупете го кодот за златен вечен клуч
 • OC456IHASDO3145H – засилување на XP
 • NONON1OJ9KJ – златен вечен клуч
 • IC45IQBK54XA – XP засилува
 • SOPJCP2MP1VA – зголемување на скапоцените камења
 • PZQ4MKZ32 – бесплатни засилувања
 • KHOQ15SCXZ – бесплатни засилувања
 • КОНТУР НАПАД – бесплатни засилувања
 • FORKINGDOMZ – бесплатни засилувања
 • ZHIYINNITAIMEI – бесплатни засилувања
 • ANGELHALO – бесплатни засилувања

Список со истечени шифри

 • Во моментов, нема истечени за оваа игра бидејќи сите работат

Како да ги откупите кодовите во Sword Warriors Roblox

Како да ги откупите кодовите во Sword Warriors

Следете ја чекор-по-чекор процедурата дадена подолу за да ги откупите активните кодови.

Чекор 1

Прво, стартувајте Sword Warriors на вашиот уред користејќи ја веб-страницата на Roblox или неговата апликација.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, кликнете/допрете на копчето Опции на страната на екранот.

Чекор 3

Сега ќе се отвори прозорецот за откуп, напишете код во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во препорачаното поле за текст.

Чекор 4

Конечно, кликнете/допрете на копчето Прифати за да го завршите процесот и да соберете бесплати поврзани со нив.

Запомнете дека секој код ќе работи само одреден временски период поставен од неговиот креатор и ќе престане да работи по истекот на периодот. Кога кодот ќе го достигне својот максимален број на откупувања, тој исто така престанува да работи, па откупете го што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Шифри за симулатор на аниме бранови

Завршни зборови

Откупувањето на Sword Warriors Codes 2023-2024 може да биде едноставен начин да ги добиете некои од најдобрите работи во играта, затоа користете ги за да го направите вашето искуство со игри повозбудливо. Сите важни детали за кодовите се дадени во оваа објава и ако имате дополнителни прашања, ве молиме кажете ни во делот за коментари.

Оставете коментар