Допрете ги кодовите на Legends X октомври 2023 година – Откупете корисни награди

Ние ќе ги обезбедиме сите најнови шифри на Tapping Legends X што можете да ги користите за да добиете практични бесплатни понуди. Работните кодови за Tapping Legends X Roblox ќе ве натераат да ги откупите чешмите, среќата, штетата, ампулите и многу други ставки за оваа игра.

Допирањето на Legends X е врвно искуство на Roblox засновано на кликнување и допирање на вашиот пат до врвот. Развиена е од креаторот наречен Shiny Star Games за платформата Roblox. Играта постигна позитивен одговор со над 50 милиони посети во период од 1 година.

Во забавното искуство со игри, играчите ќе кликнат и ќе допрат за да добијат чешми што може да се користат за изведување јајца од домашни миленици. Кога ќе постигнете одредени цели за прислушување, можете да започнете одново со лик од повторно раѓање. Ова ќе ви даде дополнителен поттик и ќе заработите специјални скапоцени камења наречени рубини. Можете да ги потрошите овие рубини за да купите постојани надградби што ќе ви помогнат побрзо да допрете и побрзо да заработите кликови.

Што се шифрите на Tapping Legends X

Објавата содржи вики со шифри на Tapping Legends X во кое ќе научите за сите работни кодови за оваа игра издадени од развивачот. Заедно со нив, можете да ги проверите информациите за наградите и да се запознаете со процесот на откуп што треба да го извршите за да ги соберете бесплатните работи.

Откупите кодови се специјални комбинации на букви и броеви составени од развивач што можете да ги користите во играта за да добиете бесплатни работи. Развивачите на игри ги даваат овие шифри и тие може да се користат за откупување на корисни ставки поврзани со играта без да прават многу.

Обично, за да добиете награди во играта, треба или да користите валута или да достигнете одредено ниво. Но, откупните кодови нудат поинаков начин да добиете вредни работи во играта без да трошите пари или да достигнете одредено ниво. Овие кодови ви даваат пристап до специјални ресурси и засилувања кои можат да ви помогнат да ги подобрите вашите способности и да ви дадат предност во однос на другите играчи.

Гејмерите сакаат да добиваат бесплатни работи, па затоа поминуваат многу време во потрага на интернет за нови кодови. На нашата веб страница, можете да ги најдете сите најнови кодови за оваа игра и другите игри на Roblox. Тоа значи дека не мора да пребарувате на друго место, само обележете ја веб-локацијата за лесно да пристапите до страницата.

Roblox Tapping Legends X Codes 2023 октомври

Списокот подолу ги содржи сите работни Tapping Legends X Codes Roblox заедно со бесплатни информации.

Список со активни кодови

 • Фрост - Откупете го кодот за ампули за бесплатен допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • Ноќта на вештерките - Откупете го кодот за бесплатни ампули за допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • шпион – Откупете го кодот за ампули за бесплатен допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • средновековни - ампули со бесплатен допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • wildwest – Бесплатни ампули
 • 50mevent – ​​Бесплатни ампули за допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • кујна - Бесплатни ампули за допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • храм - ампули со бесплатен допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • стоилјадаголема благодарност – Бесплатни ампули со допир, среќа, штета и повторно раѓање
 • лабораторија – Бесплатни ампули
 • играчка – бесплатни ампули
 • лето – Бесплатни ампули
 • бонбони – бесплатни ампули
 • fixes4 – Бесплатни ампули
 • мочуриште – Бесплатни ампули
 • 80 knicevials – бесплатни ампули
 • steampunk – бесплатни ампули
 • tech – Бесплатни ампули
 • 60 благодарност – бесплатни ампули
 • 1mggroup Members – Бесплатни ампули
 • фантазија – бесплатни ампули
 • 2mggroup Members – Бесплатни ампули
 • 70kepic – Бесплатни ампули
 • russo – Бесплатни чешми
 • gravycatman – Бесплатни чешми
 • roksek – Бесплатни чешми
 • магија – бесплатни ампули
 • 90kvialsty – Бесплатни ампули

Список со истечени шифри

 • ажурирање5
 • ажурирање
 • поправа 5
 • 4ти јули
 • 25M
 • пеколот
 • 50ksus-код
 • 10m
 • Небото
 • 40kreallyhotcode
 • 15m
 • порака
 • поправа 1
 • ажурирање1
 • Велигденска среќа
 • виножито
 • bigpoostpack
 • рудници
 • поправа 3
 • 30 kcool код
 • галаксија
 • 20 klikesforvials
 • 5кликови
 • 2.5кликови
 • поправа 2
 • 1кликови

Како да ги откупите кодовите во Tapping Legends X Roblox

Како да ги откупите кодовите во Tapping Legends X

Играчите можат да откупат код за оваа конкретна игра на Roblox на следниот начин.

Чекор 1

Отворете го Tapping Legends X на вашиот уред

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, кликнете/допрете ја иконата Кошничка на десната страна од екранот.

Чекор 3

Сега ќе најдете поле Кодови, па внесете работен код во полето за текст или користете ја командата copy-paste за да го ставите кодот таму.

Чекор 4

Кликнете/допрете го копчето Откупи за да ги добиете наградите поврзани со нив.

Важно е да знаете дека програмерите не ни кажуваат кога ќе истечат шифрите, па затоа е најдобро да ги користите веднаш. Исто така, штом одреден број луѓе користат код, тој повеќе нема да работи.

Можеби ќе бидете заинтересирани да го проверите најновото Кодови на симулатор на борец

Заклучок

Ако често играте Tapping Legends X, ќе ви се допаднат наградите што ги добивате од користењето на новите шифри на Tapping Legends X 2023. Ако имате какви било прашања во врска со играта или кодовите, слободно прашајте ги во коментарите. Тоа е сè за овој, бидејќи сега се потпишуваме.

Оставете коментар