Кодовите на Легендата за Неверленд Октомври 2022 година Добијте добри подароци

Барате насекаде за најновите шифри на Легендата за Неверленд? Да, тогаш сте најдобредојдени овде бидејќи ќе обезбедиме нови шифри за Легендата на никогаш. Можете да откупите толку многу неверојатни гратис што можат да ви помогнат во играта на многу начини.

Легендата за никогаш не е популарна MMORPG магична авантура достапна за платформите Android и iOS. Тој нуди привлечна игра каде што можете да доживеете огромен и жив свет за истражување. Може да ја користите функцијата за префрлување знаци во секое време и брзо темпо борбен систем во реално време.

Ќе се борите со многу конкурентни непријатели и ако ви е здодевно од борба, тогаш можете да одите на рударство, готвење и риболов како промена. Може да бидете лик од повеќе класи како што се Ranger, Craftsman, Scholar и Swordsman и да се префрлате помеѓу нив во секое време.

Кодовите на Легендата за Неверленд

Во оваа статија, ќе ги научите сите информации во врска со новиот код за откуп The Legend of Neverland 2022. Ќе ги обезбедиме сите најнови работни кодови за оваа игра заедно со постапката за нивно откупување.

Секој гејмер ужива во некои бесплатни награди бидејќи може да игра ефикасна улога во подобрувањето на севкупните вештини на ликот во играта. Исто така, може да ви донесе некои корисни погодности кои можат да ви помогнат да купите други предмети од продавницата во апликации.

Слика од екранот на The Legend of Neverland Codes

Играта доаѓа со функција за купување во апликација и огромна продавница каде што ќе можете да видите различни ставки. Облеки, кожи и други ресурси се достапни во продавницата. Шифрите за откуп ви помагаат да ги стекнете тие добрите бесплатно.

Како и во многу други епски игри, овие кодови се обезбедени од развивачот на игрите, бидејќи GameArk Global е тој што редовно објавува кодови. Ова е одлична можност да ја засилите вашата игра и да го направите вашето искуство со игри попривлечно.

The Legend of Neverland Codes 2022 (октомври)

Еве го списокот со шифри на Легендата за Неверланд кој содржи 100% работни алфанумерички купони заедно со поврзаните награди што се нудат.

Список со активни кодови

 • 1mDNLD - Многу награди во играта (Нов код!)
 • RiderVel - користете го овој код за да добиете нова монтирање!

Список со истечени шифри

 • TLON2022 - Користете го овој код за да добиете златни монети од 888K и 288 кабала сафири
 • HAHA0401 – Користете го овој код за да добиете 50 млеко од јагоди
 • Treat4U
 • Засекогаш
 • Со тебе
 • Love100
 • 3MCode - Користете го овој код за да добиете парички од 1 милион, триење на вештини, 3 гради и 3 розови кристални ковчези
 • Home02
 • Home01 – Користете го овој код за да добиете 3 кутии со домашно богатство
 • VIP999 - Користете го овој код за да добиете 100 напредни оружја за зајакнување на прашината и 100 вештина триење
 • focus111 – Користете го овој код за да добиете златни монети од 500 илјади и 2 издржливи напивки

Како да ги откупите кодовите во Легендата за никогаш

Како да ги откупите кодовите во Легендата за никогаш

Ако не знаете како да го примените процесот на откупување на код, тогаш следете ја постапката чекор-по-чекор дадена подолу. Извршете ги упатствата дадени во чекорите за да ги купите сите бесплатни работи што се нудат.

Чекор 1

Прво, стартувајте го The Legend of Neverland на вашиот мобилен уред.

Чекор 2

Откако играта е целосно вчитана, одете во менито со упатување кон иконата со три хоризонтални линии на горната десна страна на екранот.

Чекор 3

Сега допрете на запчаникот за поставки присутен на дното од менито.

Чекор 4

Потоа одете на копчето за откупување на кодот во картичката Индивидуално.

Чекор 5

Ќе се отвори прозорецот за откупување, тука внесете код во препорачаното поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 6

На крајот, допрете на копчето Потврди за да го завршите откупот и да ги соберете понудените добра.

Вака можете да откупите код во оваа конкретна гејмерска авантура и да уживате во наградите. Забележете дека кодот за откуп не функционира кога достигнува максимални откупувања, затоа за да не пропуштите ниту една ставка, само добијте ги откупите што е можно побрзо.

Секој купон обезбеден од развивачот е валиден на одредено време, затоа, откупете ги што побрзо. За повеќе кодови за други игри, само обележете ја нашата страница со кодови и добијте ги сите детали поврзани со најновите.

Можеби ќе сакате да проверите Кодови на Valor Legends

Најчесто поставувани прашања

Како да добиете повеќе кодови на Легендата за Неверленд?

Развивачот на играта ги објавува новите кодови преку официјалниот претставник на играта Facebook, Твитер и други социјални платформи рачки. Следете ги страниците за да ги добиете сите нови вести во врска со играта.

Дали играта е бесплатна за играње?

Да, бесплатно е да се игра играње улоги со мобилни игри достапно за Android и iOS платформи.

Последни мисли

Откупувањето на кодовите на Легендата за Неверленд ќе ви донесе плодни бесплатни награди. Само добијте откупи користејќи ја горната процедура за да ги добиете сите добрите. Тоа е сè за оваа објава, ако имате нешто друго да прашате, само споделете ги во полето за коментари.

Оставете коментар