Шифри за шампиони од дрва, март 2023 година - Земете неверојатни бесплатни пари

Сакате да дознаете за сите најнови кодови за шампиони на дрва? тогаш со задоволство ќе го посетите ова место бидејќи ви кажуваме сè во врска со шифрите за Timber Champions Roblox. Има шанса да стекнете неколку засилувања, јајца, монети и други корисни ставки во играта без да потрошите ништо.

Timber Champions е игра на Roblox создадена од развивач по име Powerful Studio за оваа платформа. Играта е за сечење дрвја заради добивање парички и шрафирање миленичиња кои можат да ве водат многу пати во патувањето со игри.

Надградете ја вашата секира, истражувајте нови светови, купувајте јајца користејќи пари во играта и обидете се да ги искористите за да бидете подобри во оваа вештина. Целта е да бидете понапред од вашите конкуренти и да го достигнете врвот на таблата со водачи за да бидете најдобриот играч.

Кои се шифрите за шампиони на дрва

Денес ќе ги претставиме сите работни кодови на Шампионите на дрва 2023 што играчите можат да ги користат за да ги отклучат бесплатните награди. Исто така, ќе се запознаете со гратисите поврзани со секој код, заедно со методот да ги користите за да ги зграпчите добрите поврзани со нив.

Развивачот на играта издава алфанумерички комбинации кои често се нарекуваат кодови. Секој од нив може да се користи за откупување на еден бесплатен или повеќекратни гратис. Обично добивате награди во форма на ресурси и ставки од продавницата во апликации.

Користењето на код за откуп за оваа авантура може да ви овозможи да добиете некоја бесплатна валута во играта што можете да ја користите за купување други ставки од продавницата во апликации. Нема трошоци за играње на играта на глобално ниво, но можете да купите голем број предмети поврзани со ликовите и играта во играта.

Игрите на Roblox им овозможуваат на играчите да ги откупат кодовите во играта, а методите на откуп варираат од игра до игра. Нашиот сеопфатен водич детално го објаснува процесот и овде, за да не треба да се грижите.

Дрвени шампионски кодови 2023 март

Следната листа ги содржи сите работни кодови за искуството со Roblox со информации поврзани со наградите поврзани со нив.

Список со активни кодови

 • spacelab – Откупете го кодот за зголемување на среќата (ново!)
 • Сатурн – Откупете го кодот за зголемување на среќата
 • технологија - зајакнување на среќата
 • галаксија – зајакнување на среќата
 • жива - ја зголемува штетата
 • месечина – поттикнувања и награди
 • пропусти – засилувања и награди
 • нуклеарна – две ултра среќни засилувања
 • пеколот – два ултра среќни засилувања
 • Божиќ – три х2 зголемувања за оштетување
 • Дедо Мраз - три среќни засилувања
 • рајот – два засилувања на монети x2
 • благодарам20k – две ултра среќни засилувања
 • steampunk – два x2 засилувања за оштетување
 • 10 клика - два среќни засилувања
 • бонбони – два х2 засилувања за оштетување
 • 5 благодарам – два x2 зголемувања на штетата
 • ослободување – засилување на монета x2

Список со истечени шифри

 • самурај
 • поттик за среќа

Како да ги откупите кодовите во Timber Champions Roblox

Како да ги откупите кодовите во дрвени шампиони

Ако сте нов играч, можеби не знаете како да ги откупите вашите награди. Користејќи ја оваа постапка чекор-по-чекор, ќе можете лесно да ги добивате вашите откупи и да ги соберете сите ваши награди.

Чекор 1

Пред сè, стартувајте го Timber Champions на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Откако ќе се вчита играта, допрете/кликнете на копчето Твитер на страната на екранот.

Чекор 3

Сега на вашиот екран ќе се појави прозорец за откуп каде што треба да внесете работен код.

Чекор 4

Значи, внесете код во препорачаното поле за текст. Можете да ја користите командата copy-paste за да ја ставите и во полето.

Чекор 5

Конечно, допрете/кликнете на копчето Откупи за да го завршите процесот и да ги добиете наградите што се нудат.

Овие шифри ќе истечат штом ќе им помине датумот на истекување. Ве молиме запомнете дека тие се временски ограничени. Откако кодот за откупување ќе биде откупен одреден број пати, тој станува неактивен. Затоа, погрижете се откупите да се обработат што е можно побрзо.

Можеби ќе ве интересира и да го проверите најновото Кодови за потрага по богатство

Заклучок

Најновите Timber Champions Codes 2023 им обезбедуваат на играчите бесплатни работи за користење додека играат. Можете да го направите вашето искуство уште повозбудливо ако ги откупите. Со тоа се заклучува оваа објава додека се потпишуваме засега.

Оставете коментар