Tokyo Ghoul ги скрши шифрите на синџирите јануари 2024 година – Добијте врвни награди

Во потрага по најновите шифри на Tokyo Ghoul Break the Chains? Потоа доаѓате на вистинското место за да знаете сè за нив. Ќе обезбедиме колекција на работни кодови за играта Tokyo Ghoul Break the Chains која може да се откупи за да добиете бесплатни награди како злато, дијаманти и многу повеќе.

Ако сакате игри базирани на аниме, тогаш ова е играта за вас. Tokyo Ghoul: Break the Chains е игра со улоги во која можете да бидете лик од познатата манга серија Tokyo Ghoul. Достапно е за уреди со Android и iOS на нивните посебни продавници за игри.

Во оваа привлечна игра, можете да учествувате во возбудливи борби со вашите сакани ликови, прикажани преку кул 3D анимирана графика. Создадете силен тим избирајќи од избор од повеќе од 30 знаци, секој со свои посебни моќи.

Кои се Tokyo Ghoul Break the Chains Codes

Овде ќе откриете сеопфатна листа на Tokyo Ghoul Break the Chains Codes 2023-2024 и ќе ги обезбедите сите основни информации што треба да ги знаете за нив. Дополнително, можете да истражите како да ги користите овие кодови во играта за да ги откупите поврзаните бесплати со секој од нив.

Шифрите за откуп се состојат од мешавина на букви и бројки и нивната должина може да варира. Од играчите се бара да го внесат кодот во одредената област во играта за да ги побараат поврзаните награди. Овие алфанумерички кодови се креирани и објавени од развивачот на играта.

Може да добиете ставки за да го направите вашиот карактер посилен во играта и да стекнете валута за да купувате работи од продавницата во апликации. Ако сакате да станете подобри во оваа игра и да се забавувате, дефинитивно треба да ја искористите оваа можност со тоа што ќе ги откупите.

Погрижете се да ја проверите нашата Кодови веб-страница често за кодови за различни мобилни игри на платформата. Зачувајте го како обележувач, за да можете брзо да го најдете кога сакате. Нашиот тим редовно додава нови информации за кодот за откупување за сите популарни игри на оваа страница.

Tokyo Ghoul Break the Chains Codes 2024 јануари

Еве го списокот што ги содржи сите работни шифри на Tokyo Ghoul: Break the Chains, заедно со информации за наградите.

Список со активни кодови

  • TokyoGhoulBTCS1 – Откупете го кодот за бесплатни награди (НОВО)
  • 4bs791wnc6cq – Откупете го кодот за бесплатни награди (НОВО)
  • KMr2txQP – Откупете го кодот за бесплатни награди
  • S3QCcrfq – Откупете го кодот за бесплатни награди
  • TokyoGhoulBTC1116 – Откупете го кодот за бесплатни награди
  • TokyoGhoulBTC1123 – Откупете го кодот за бесплатни награди
  • TokyoGhoulBTC1109 - Откупи кодиран за Diamonds x30, нуклеарна батерија и злато x50,000
  • dffg48r5hc6e – Откупете го кодот за бесплатни награди

Список со истечени шифри

  • M3sTBkQ9Owu
  • M04INX3YDm

Како да ги откупите кодовите во Токио Ghoul Break the Chains

Како да ги откупите кодовите во Токио Ghoul Break the Chains

Ова е начинот на кој играчот може да користи кодови за да добие награди во ова искуство со игри.

Чекор 1

Отворете го Tokyo Ghoul: Раскинете ги синџирите на вашиот уред.

Чекор 2

Одете во главното мени и кликнете/допрете го копчето Поставки симболизирано со иконата за менувачот на левата страна на екранот.

Чекор 3

Во менито Поставки, кликнете/допрете на јазичето Сметка што се наоѓа на левата страна од менито.

Чекор 4

Сега кликнете/допрете ја опцијата Откупи код и внесете ја шифрата од горната листа во текстуалното поле Внесете го откупи кодот

Чекор 5

На крај, кликнете/допрете го копчето ОК за да ги откупите поврзаните награди.

Имајте на ум дека шифрите имаат ограничен период на важност и ќе истечат откако ќе истече периодот. Дополнително, кодовите не функционираат откако ќе го достигнат својот максимален број на откупи, па затоа е важно да ги користите што е можно поскоро.

Можеби ќе сакате да го проверите и новото Кодови на Apex Legends

Заклучок

Како играч, секогаш сте желни да добивате бесплатни награди за да ги искористите во играта и токму тоа ќе го најдете со овие кодови на Tokyo Ghoul Break the Chains 2023-2024. Постапката наведена погоре може да се следи за да се добијат откупи и да се соберат гратисите.

Оставете коментар