Tower Heroes Codes 2023 (јануари) Добијте корисни ставки и ресурси

Ги имаме за вас новите шифри за херои на кулата кои можат да ви добијат добар број корисни бесплатни понуди. Единственото нешто што треба да направите е да ги откупите за да стекнете добра како монети, кожи, налепници и неколку други практични работи.

Tower Heroes е Roblox искуство развиено од Pixel-bit Studio за платформата Roblox во кое ќе треба да ја браните својата база. Играчите мора да ги постават кулите стратешки за да ги држат своите непријатели подалеку од базата и да се борат против нив.

Можете да стекнете повеќе херои за да го зајакнете вашиот тим и да ги израмните за да станете посилни. Ќе има потешки предизвици откако ќе почнете да напредувате додека ја играте оваа авантура на Roblox. Целта е да станете врвен херој на кулата.

Кои се Tower Heroes Codes 2023 година

Ако ги барате најновите Tower Heroes Codes 2023, тогаш дојдовте на вистинското место бидејќи ќе ви кажеме сè за нив. Ќе го научите и методот за откупување код што треба да го извршите за да ги соберете сите бесплатни награди.

Користејќи ја сметката на играта на Твитер, Пиксел-бит, развивачот ги објавува овие алфанумерички кодови. Следете ја сметката за да дознаете повеќе за оваа авантура на Roblox и да добивате гратис кога креаторот слави пресвртница или има голем настан.

Како обичен играч, нема ништо подобро од добивање на многу бесплатни награди. Ова се шифрите за откуп што ги добивате откако ќе ги откупите. Вашата игра е подобрена на различни начини и можете да ги подобрите вештините на вашите херои во играта.

Гејмерите ги ценат бесплатните, па ги бараат насекаде на интернет. Сепак, не треба да барате на друго место бидејќи нашите страница ги обезбедува сите најнови кодови за оваа игра и другите игри на Roblox. Попријатно е да играте игра со вашите омилени херои во неа.

Roblox Tower Heroes Codes 2023 (јануари)

Еве вики со кодови на Tower Heroes во кое се споменати сите работни и придружните добрини.

Список со активни кодови

 • RDC2022SPIN – Откупете го кодот за бесплатни налепници
 • KARTKIDPLUSH – Налепница од кадифен Kart Kid без откуп на код
 • pizzatime – кожа и налепница
 • ФРАНКБДЕЈ – Френк бдеј кожа
 • Велигден2022 – налепница маои
 • TEAMUP – налепница за здружување
 • Бис – налепници и знаци
 • crispytyph – бесплатни налепници од тиф леска
 • SPOOKTACULAR – бесплатна налепница кожа од момче од лилјак и насмеано лице
 • ENEMYPETS – бесплатни налепници со пајак
 • PVPUPDATE – бесплатен модификатор
 • ODDPORT – бесплатна кожа и налепници
 • THSTICKER – бесплатни налепници
 • 2020 VISION – скин за бесплатен стример
 • CubeCavern – бесплатна кожа на Wiz SCC
 • HEROESXBOX – бесплатен скин на Xbox
 • PixelBit – 20 монети

Список со истечени шифри

 • Валентин2022
 • СОРАБОТУВАЈТЕ
 • 4 ЈУЛИ 2021 година
 • ФРЕНКБДЕЈ
 • ТИМСКИ ПАРКИ
 • ONEYEAR_TH
 • АПРИЛФУЛ
 • лунарен 2021 година
 • happy2021
 • xmas2020
 • 100 МИЛ
 • Дрвогранче
 • PoisonShroom
 • Ноќ на вештерките 2020 година
 • давање
 • CartoonyWizard
 • Брза храна
 • Карти и хаос
 • Јули 42020 година
 • ЊУЛОБИ
 • DevHiloh
 • 1 МИЛ

Како да ги откупите кодовите во Tower Heroes

Како да ги откупите кодовите во Tower Heroes

Следниве упатства ќе ви помогнат да добиете откуп и да ги стекнете сите бесплатни награди што се нудат.

Чекор 1

Прво, стартувајте Tower Heroes на вашиот уред користејќи ја апликацијата Roblox или нејзината веб-страница.

Чекор 2

Кога играта е целосно вчитана, пронајдете го копчето Кодови кое се наоѓа на страната на екранот.

Чекор 3

На оваа нова страница, ќе најдете поле со ознака Внесете код, внесете го активниот код во тоа поле за текст или користете ја командата copy-paste за да ја ставите во полето.

Чекор 4

Конечно, притиснете го копчето Откупи за да ги завршите откупите и да ги соберете наградите поврзани со тој конкретен код.

Вообичаено, програмерите поставуваат временско ограничување на валидноста на алфанумеричките кодови и кога ќе се достигне тоа ограничување, шифрите истекуваат, така што нивното откупување во тие временски ограничувања е императив. Дополнително, не функционира ако е достигнато максималното ограничување за откуп.

Можеби ќе ве интересира да го дознаете новото Главните шифри за симулатор за удирање

Завршни зборови

Откупувањето на кодовите на Tower Heroes е еден од најлесните начини да добиете бесплатни работи за ова конкретно искуство со Roblox. Сè што треба да направите е да ги следите чекорите погоре за да ги добиете корисните награди. Тоа е се за сега. Слободно споделете ги вашите размислувања во делот за коментари.

Оставете коментар