Крајни кодови за одбрана на кулата: 18 март па натаму

Ultimate Tower Defense е популарно искуство за игри на Roblox со огромен број посетители на оваа конкретна платформа. Оваа игра на Roblox е многу позната и се игра со голем интерес на редовна основа. Денес, ние сме тука со Ultimate Tower Defense Codes.

на Платформа за игри Roblox е дом на многу епски и светски познати гејмерски авантури, а Ultimate Tower Defense е една од нив. можете да ја играте оваа фасцинантна авантура на компјутери, лаптопи, Android, Apple и Xbox преку платформата Roblox.

Ова е гејмерско искуство каде што можете да играте како аниме ликови и да се борите со многу конкурентни непријатели. Доаѓа со многу функции во апликацијата, како што се продавница или продавница во играта за да купите бројни ставки што можете да ги користите додека играте.

Крајните кодови за одбрана на кулата

Во оваа статија, ќе ви го дадеме списокот на Working Ultimate Tower Defense Codes што можете да ги откупите за да ги добиете најдобрите работи во играта, како што се бесплатно злато, скапоцени камења, суперхерој и неколку други многу плодни ресурси и предмети.

Кодовите за симулатор за одбрана на кулата ќе ви помогнат бесплатно да ги добиете најдобрите работи во апликацијата и да ги користите додека играте. Обично кога купувате предмети и ресурси од продавницата во играта, тогаш ви требаат многу пари од реалниот живот.

Можете да ги купите вашите омилени предмети како вашиот омилен суперхерој ако имате среќа и уживате во ова искуство максимално. Авантурата за игри станува позабавна кога играте со вашите омилени ресурси и работи во играта.

Овие кодирани алфанумерички купони се обезбедени од развивачите на оваа авантура како и многу други игри на оваа платформа. Бесплатите често се нудат во текот на годината за да им се даде шанса на играчите да добијат бесплатни награди.

Ultimate Tower Defense Codes 2022 (март)

Овде ќе научите за кодовите за Roblox Ultimate Tower Defense кои работат и се достапни за откупување. Овие откупливи кодирани купони се начин да заработите бесплатни награди и повеќе да уживате во оваа неверојатна авантура.

Активни кодирани купони

 • 290KLike - За добивање 5000 злато
 • Нова Година 2022 – За да добиете 220 скапоцени камења
 • Божиќ 2021 - Да се ​​добијат 200 скапоцени камења
 • 280KLike - За да добиете 5000 злато
 • 5/30/21 - За добивање на 150 скапоцени камења
 • Милион членови - За да добиете 500 скапоцени камења
 • 300 kLike - За да добиете 5000 злато
 • Валентин 2022 година - За да добиете 500 скапоцени камења
 • StayGreen2022 – За стекнување на 200 скапоцени камења
 • 250KLikes – За стекнување 5000 злато
 • MrFlimmyFlammy - Да се ​​откупи кулата Алберт Фламинго

Во моментов, овие кодирани купони се достапни за откупување и добивање на следните бесплатни понудени понудени плаќања.

Истечени кодирани купони

 • 5000 лајкови
 • 1000 лајкови
 • 500 лајкови
 • Супер
 • Пари Ве молиме
 • Ослободување
 • 270КЛАЈКИ
 • 500 милиони посети
 • Кајгана
 • Маја
 • BREN0RJ7
 • SnowRBX
 • Среќен Божиќ
 • руско
 • Sub2PlanetMilo
 • Блујо
 • Вејар
 • Инемахохн
 • Бетеро
 • Тофуу
 • Сос
 • 260КЛАЈКИ
 • 240КЛАЈКИ
 • 230КЛАЈКИ
 • 220 Клајкови
 • 210кликови
 • 300 посети
 • 170кЛајкови
 • 180КЛАЈКИ
 • 20 ажурирања
 • 200 Клајкови
 • 600kGroup Членови
 • 190КЛАЈКИ
 • 100 скапоцени камења
 • 150КЛАЈКИ
 • денот на вљубените
 • 50мПосети
 • Црна брада!
 • 160кЛајкови
 • 250мПосети
 • 5/30/2021
 • 5/12
 • 110КЛАЈКИ
 • 120кликови
 • 130КЛАЈКИ
 • 140КЛАЈКИ
 • 100 посети
 • 200 посети
 • 100КЛАЈКИ
 • 90кликови
 • Патрик
 • 80кликови
 • 70КЛАЈКИ
 • 60кликови
 • 50КЛАЈКИ
 • Ажурирање4
 • 20МПосети
 • 15КЛАЈКИ
 • 10КЛАЈКИ
 • 5МПосети

Ова е списокот на неодамна истечените кодирани купони на оваа авантура на Roblox.

Како да ги откупите кодовите за Ultimate Tower Defense Simulator

Како да ги откупите кодовите за Ultimate Tower Defense Simulator

Во овој дел, ќе обезбедиме чекор-по-чекор процедура за откупување на достапните активни кодирани купони и за добивање на горенаведените подароци што се нудат. Само следете ги и извршете ги чекорите за да постигнете откуп.

Чекор 1

Прво, стартувајте ја оваа игра на вашиот конкретен уред.

Чекор 2

Сега ќе видите копче Твитер на екранот, кликнете/допрете на тоа и продолжете.

Чекор 3

Овде ќе видите поле со Enter Code Here означете го така, внесете активен кодиран купон или користете функција copy-paste за да го ставите кодот во полето.

Чекор 4

На крај, кликнете/допрете го копчето Откупи на екранот за да го завршите процесот и да ги добиете вашите раце на наградите.

На овој начин, можете да ја постигнете целта за откупување на алфанумерички купон и да ги стекнете понудените гратис. Запомнете дека активниот код е валиден до одредено време и истекува кога ќе истече временскиот рок, затоа, потребно е да го откупите што побрзо.  

Купонот исто така не работи кога ќе го достигне својот максимален откуп, па затоа е потребно да го откупите навреме и што е можно поскоро. Ова е одлична можност за играчите на оваа возбудлива авантура да стекнат корисни работи во апликацијата.

За да бидете сигурни дека ќе останете ажурирани со пристигнувањето на најновите кодови во иднина, само следете ја официјалната рачка на Твитер на компанијата во развој. Рачката на Твитер се нарекува „BronzePiece“.

За да прочитате повеќе приказни за откупување кодови, допрете/кликнете овде Нови државни кодови на PUBG март 2022 година

Последни мисли

Па, ние разговаравме и ги наведовме најновите функционални кодови за одбрана на крајната кула кои можат да ви ги добијат некои од највозбудливите ставки и ресурси во играта. Ја научивте и постапката за откупување на кодови.

Оставете коментар